Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krokus12345

Pytanie do panow. Wybierajac partnerke wolicie:

Polecane posty

Gość phiphiiii
ale ja dalej usiłuję się dowiedzieć co to kurcze znaczy "doświadczona". Czy "doświadczenie" mierzy się liczbą parterów czy liczbą stosunków? Bo np laska która miała wiele stosunków ale z niewielką liczbą parterów sugeruje spore libido i inwencję, bo inaczej szybko by jej się znudziło i poszukała kolejnych wrażeń czyli nowego partnera.

nie no chyba oczywiste ze nie bedziesz zmienial. Jak chcesz cos pobzykac to takiej szukasz ale jak szukasz kogos z kim chcialbys sie ustatkowac to chyba wolicie te mnie doswiadczone jezeli dobrze rozumiem

Traumatyczny Szczypiorek - sugeruję że wole aby dziewczyna była na mnie nauczona a nie na innych facetach

krokus12345 O bożełe... statystycznie faceci wolą .. najchętniej to w ogóle dziewice. To nie powinno być twoim problemem.

Gość phiphiiii
"Traumatyczny Szczypiorek - sugeruję że wole aby dziewczyna była na mnie nauczona a nie na innych facetach" A jak owszem było ich pięciu ale byli beznadziejni (tylko wyjąć włożyć i już) i w sumie to laska mało umie to jest lepiej niż laska co to wcześniej była z jednym ale takim że aaaach.. i w sumie to może ciebie uczyć?

doswiadczona chodzi wielu partnerow. Bo jak niby mialam zlapac tego doswiadczenia z jednym nie bardzo aktywnym partnerem

Mam koleżankę, która mi kiedyś wyznała że przy setnym przestała liczyć, no tutaj napiszę, miała wielu. ;)

hehe ilu?? nie wiem jaka teraz jest srednia powiedzmy w wieku 30 lat? 10?? nie wiem to duzo malo jak na 30 lat??

Traumatyczny Szczypiorek - Nigdy nie zdążyło Ci się aby dziewczyna podczas seksu zaczęła robić to czego nie lubisz bo jej poprzedni partner to lubił? Poza tym nie chciałbym mieć żony którą wcześniej kilku innych facetów miało

Gość prawictwo pospolite1
JA juz wyraziłem swoje zdanie . Nie ważne czy dziewica czy doświadczona. Wazne by połykała . Jesli wypluwa to jest beznadziejna .

{ Poza tym nie chciałbym mieć żony którą wcześniej kilku innych facetów miało } Rzecz jasna masz prawo mieć takie wymagania, nie masz 30-stki tak myślę. Natomiast nawet nie chce mi się polemizować czy to powinien być wykładnik. Pominę tutaj sytuację, w której potencjalną żonę zaliczył nawet świadek, bo to jakaś patologiczna sytuacja.

Gość phiphiiii
poranny kac Traumatyczny Szczypiorek - Nigdy nie zdążyło Ci się aby dziewczyna podczas seksu zaczęła robić to czego nie lubisz bo jej poprzedni partner to lubił? Hmmmm ale to jest bardziej prawdopodobne, że zrobi tak dziewczyna która miała niewielu partnerów (np 1) niż dziewczyna która miała ich baaaaardzo wielu. Ta która miała ich wielu po pierwsze będzie doskonale wiedziała, że nie każdy lubi to samo ;), no i nie będzie pamiętać co kto lubił, więc nie będzie miała pewnych nawyków w przeciwieństwie do dziewczyny która uprawiała seks tylko z partnerami z którymi była w długotrwałym związku.

Gość prawictwo pospolite1
Jak mówił towarzysz miller . Nie wazne jak obciąga ważne jak połyka czytaj: . Nie wazne jak zaczyna ważne jak konczy .