Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krokus12345

Pytanie do panow. Wybierajac partnerke wolicie:

Polecane posty

jakos dochodze do wniosku ze chyba lepiej puszczac sie jak jest sie mlodym przynajmniej pozniej nie masz jakis komplekow ze jestes troche do tylu z tymi sprawami

poranny kac Powtarzam mój wiek nie ma nic do tego, w tej konkretnej bardzo rozległej materii. Kobiety potrafią być bardzo przebiegłe. To o czym ty piszesz sprawdza się do momentu, w którym trafiają się głupie kobiety. Trafi się mądra puszczalska wyczuje że na takie nie lecisz i poległeś. ;)

sory poranny kac ja sie spotykalem z panna taka ze nigdy bys sie nie domyslil jaka moze byc w lozku na codzien z dobrego domu wyksztalcona spokojna grzeczna a jak przyjezdzalem do niej do domu to zamykala drzwi na klucz i mnie ruchala jak dziwke :) byla zwyczajnie niewyzyta

Myrevin mam pytanie. Wiec jak jestes w lozku z dziewczyna i w nia wejdziesz to nie czujesz ze jest rozepchana albo ma mala szparke?? Sorki za takie bezposrednie pytania.

"nigdy bys sie nie domyslil jaka moze byc w lozku na codzien" "jak przyjezdzalem do niej do domu to zamykala drzwi na klucz i mnie ruchala jak dziwke" Właśnie po tym bym poznał...

Gość phiphiiii
eee a to duże doświadczenie musi oznaczać od razu "autobus arabów"? Jak miała jednego faceta za to z fantazją to może mieć większe doświadczenie niż inna dziewczyna co miała np 5 partnerów ale nudziarzy.

krokus12345 Jak bardzo doświadczona wie co to są mięśnie Kegla i różnicy można nie wyczuć. Poza tym ta potencjalna luźność (np ponoć po ciąży) statystycznie może się sprawdza. U mojej byłej żony po porodzie nie było żadnej różnicy więc uogólnianie na nic. Zresztą jak ktoś ma pecha to "i palec w dupie złamie". ;)

heh Faceci płacą dużą kasę za młode laski bo są mało doświadczone i przez to dużo lepsze a Wy piszecie że doświadczone wolicie

Gość prawictwo pospolite1
doswiadczone kobiety tez moga być słąbe w łóżku przez rutyne . Nie ma reguły . POdchodzą do faceta w ten sam sposób i mu opada , bo wie co zaraz będzie robiła . Własnie dlatego liczy sie bardziej inwencja niz doswiadczenie

no dobra a jezeli partner jest bardzo bardzo doswiadczony a partnerka niestety nie to nie bedzie np. porownywal obecnej do bylych i moze nawet zalowal?? chodzi mi tylko o lozko

krokus12345 - będzie sie cieszył. bo doświadczone partnerki się nudzą. A taka niedoświadczona to coś nowego

Ależ ja na pewno nie o tym pisałem że wolę doświadczone. Czasem po prostu tego nie da się poznać, nawet po miesiącu. Poza tym ja dziś takie kwestie rozpatruję czysto teoretycznie więc może nie powinienem zabierać głosu w dyskusji. :P

A... generalizując to lepsza mniej "przechodzona", to na pewno statystycznie pewnik u mężczyzn.

krokus12345 - słuchaj większość facetów marzy o tym a by uczyć swoją dziewczynę seksu od nowa. akie doświadczone zazwyczaj są już wyrobione i niefajne

a jak wybieracie sobie zony i powedzmy nie glupio byscie sie czuli jak stoicie przy oltarzu z dziewczyna ktora pol miasta obracalo?? nawet swiadek mial okazje ja zaliczyc??

Sugerujesz, poranny kacu, że kiedy już Cię Twój doświadczony mężczyzna "nauczy i wyrobi", powinien natychmiast poszukać nowej dziewicy, ponieważ staniesz się niefajna? Nie powiem, ciekawe eee... podejście.