Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziśNieJestMójDzień

Siedze głodna bo facet nie zrobił mi jeszcze obiadu

Polecane posty

Gość DziśNieJestMójDzień

Ehh, jem sucharki z masłem orzechowym i czekam na jedzenie. Chyba z nudów pójde oglądać anime... Czemu sama se czegoś nie zrobię? Bo nie umiem gotować! Zresztą przecież zrobiłam sucharki z masłem orzechowym dla nas obojga! Chyba jestem żałosna...

Gość prawictwo pospolite1
niech cie nakarmi nasieniem

Gość Seraphine_90
Gotowanie to nie problem. Wystarczy znaleźć prosty przepis w internecie czy w książce kucharskiej albo na początek kupić sobie jakieś Winiary pomysł na czy coś takiego. Tam wszystko jest napisane tak prosto, że nie da się tego nie zrozumieć. ;)

Gość DziśNieJestMójDzień
Też mi pomysł :) Obawiam się, że tym się nie najem :D Ale dzięki za poprawę humoru. Przeziębiłam się, paskudnie się dziś czuje i to pewnie dlatego tak marudzę!

5 kalorii na diete wystarczy

Gość sdddsadsaaSF
NOOO ; WIDAC ZE MATKE MASZ DO NICZEGO wypuscila cie w w swiat na ruchanko,ale gotowac nie nauczyla, koorewska rasa z ciebie

Gość idź po chleb
i produkty na kanapki jak masz jakąś kasę nie wierze, że nie potrafisz niczego ugotować, nawet ryżu w torebce, nawet jajecznicy ?

Gość DziśNieJestMójDzień
moj komentarz byl do prawictwo pospolite1, Seraphine_90, dziekuje za odpowiedz :) w lodowce cos by sie znalazlo, ale ja dzis jestem tak slaba i rozlazla ze pozostaje mi jedynie lezec z laptopem w lozku i dopominac sie o jedzenie. Koniec koncow moj facet mnie nakarmi, bo jest bardzo opiekunczy, wiec tylko tak sobie marudze. Normalnie jestem straszna miągwą! :(

Gość DziśNieJestMójDzień
sdddsadsaaSF prosze cie o nie obrazanie mojej mamy! to nie fer! nie umiem gotowac, bo tego nie lubie! zawsze moje starania koncza sie fiaskiem! bardzo mnie to stresuje i doluje. Gotuje zgodnie z przepisem, wszystko odmierzam miarka, stoje ze stoperem a i tak obrzydlistwo z tego wychodzi. Wiecie jakie to upokarzajace? Tym bardziej jak moj facet przyjdzie, znajdzie cos w lodowce i robi z tego takie potrawy ze szok! On ma po prostu talent, jego zarciem wszyscy sie zachwycaja, znajomi, rodzina... Ciezko z tym konkurowac, wiec postanowilam nie gotowac wcale jak mam sie osmieszac! Taki mamy uklad: ja mowie co chce zjesc, a on mi gotuje... Tylko dzis przyssal sie do d3 a ja siedze glodna ;(

Gość sdddsadsaaSF
to niech cie twoja matka nauczy gotowac ,bo ruchac cie nie trzeba uczyc:-P to samo wychodzi ,tak tez ma gotowanie wychodzic, co wgotowaniu jest trudnego?? WOLNO GOTOWAC TO SIE UGOTUJE I NIE PRZYPALI; I SOLI I PIEPRZU DODAC DO SMAKU,.

Gość moniczka :P
dobry temat

Gość DziśNieJestMójDzień
moj facet gotuje lepiej niz moja mama, wiec jak juz to on powinien mnie uczyc gotowac... zreszta mowilam ci juz zebys odczepil sie od mojej mamy! setunia czemu uwazasz, ze to prowo? czy to takie dziwne, ze facet w domu gotuje zamiast baby? ja z glodu nie umre, mam w koncu swoje sucharki :D zreszta jak on zglodnieje to mnie nakarmi! musze tylko poczekac!

Gość defcw
:D zupełnie nic nie umiesz zrobić sobie do żarcia?

Gość o rany julek
az taka pizda jestes, ze nie potrafisz sobie zarcia zrobic???? zal...

Gość DziśNieJestMójDzień
umiem zrobic kanapki, platki z mlekiem, tosty i takie tam, ale nie bede sie tym opychac przed obiadem! bo przeciez w koncu kiedys ten obiad mi zrobi!

Gość DziśNieJestMójDzień
no i jeszcze jest taka sprawa, ze to że jestem ciapą i miągwą to jedno, ale jestem też koszmarnie leniwa.... w tym tkwi moja tajemnica i moj najwiekszy problem!

nie jestes leniwa , tylko nie wiesz jak sie do tego zabrać . Moze obawy ze przypalisz posiłek ?

Gość zderrr
Jejku, a co to za filozofia ugotować jakieś proste danie? Obrać ziemniaki i ugotować to nawet dzieci potrafią. Albo ugotować makaron, ryż. Do tego usmażyć pierś z kurczaka i danie gotowe...naprawdę nie widzę problemu...ale jeśli komuś się nie chce, to się nigdy nie nauczy

ja tez tak miałem ze długo nie robiłem jakiegos posiłku , a jak wykonałem go pierwszy raz to potem prawie codziennie go gotowałem

Gość defcw
podziwiam twojego faceta-pantoflarza co usługuje leniwej księżniczce

Gość defcw
a raczej żal mi go

musisz wiedziec ze najgorszy zawsze jest pierwszy raz .

Gość DziśNieJestMójDzień
nie, nie, to normalne lenistwo! po 10 latach z moim facetem nauczylam sie "dzialac po mesku"! po co ja mam isc i gotowac obiad, skoro jak przeczekam to obiad sie sam zrobi? po co mam sprzatac i robic pranie, jak (patrz wyzej)? gdybym byla facetem, a moj chlopak moja zona, to nikt by nie podejrzwal mojego topiku o prowokacje! bot o ze zona zapierdala a maz siedzi przed tv to jest normalne! a w odwrotnej sytuacji to juz prowo, prowo! jestem leniem i tyle. ide se obejrzec Seirei no Moribito

Gość defcw
a chyba że tak:D skoro on cię wykorzystywał to ty się buntujesz i dobrze,powinno być obowiązków po równo

Gość DziśNieJestMójDzień
defcw nie jestem leniwa ksiezniczka! wole myslec o sobie jak o leniwej krolowej! :) chyba jestem nienormalna, ale ja po prostu lubie jak mi usluguja! moj facet czasem mowi, ze moglabym cos w domu zrobic, ale ogolnie to raczje jestesmy zgodnym zwiazkiem! on mi gotuje, a ja nie truje mu dupy jak siedzi przed kompem i gra w gry! ot taka zakrecona relacja! ide umyc naczynia, jak zobaczy ze zaczelam cos robic to szybciej zlezie z kompa, juz ja go znam!

Gość DziśNieJestMójDzień
Ok, problem rozwiazany :D Dostalam jedzenie pod nos, teraz lece do sklepu po dżem bo mi moje kochanie zrobi nalesniki na kolacje jak kupie! buziaczki :*

Fakt :o jesteś żałosna, tak samo jak każdy człowiek, który nie umie sam sobie żarcia ugotować i żre sucharki :o