Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEBEJ

Jeżeli zrobię test po południu jest taka możliwość że wyjdzie negatywny?

Polecane posty

Gość BEBEJ

Przypuszczam że jestem w ciąży i nie mogę się doczekać na wynik ! Chciałabym zrobić ten test nawet zaraz ale boję się że może mnie zmylić i wyjść negatywny po mimo ciąży. Jak myślicie? Jeżeli jestem w ciąży to tak czy inaczej test powinien wyjść nawet o tej porze pozytywny czy jednak lepiej go zrobić z rana?

Gość Zielone Wzgórze i Ania
A który masz dzień cyklu dzisiaj? Na kiedy mniej więcej przewidujesz @?

Test ciazowy najlepiej robic z rana bo wtedy jest najwiecej hormone hcg jednak to tez zalezy ile czasu mozesz byc w ciazy. Mi testy nawet Nie wykryly. 2 tygodniowej ciazy w wszystkie robilam z rana I niby mialy 99,9 czulosci. Dopiero po 3 tygodniach wyszly 2 bardzo bladziutkie kreski a za tydzien juz wyrazniejsze. Zrob teraz test a jezeli wynik pomimo twoich podejrzen bedzie negatywny zrob sobie w laboratorium synevo test na hcg z krwi. Koszt to okolo25 zlotych a wiecej wydasz jeszcze na nastepne niepewne testy. Wynik Masz tego samego dnia I Masz pewnosc. Wykrywa bardzo wczesna ciaze. Ja go zrobilam jak kiedys dwa testy wykazaly ciaze a test z krwi temu zaprzeczyl I rzeczywiscie w ciazy Nie bylam

Gość BEBEJ
Wczoraj powinnam mieć :) i nie mam zadnych innych objawow jezeli chodzi o miesiaczke... Chciałabym zrobić już ten test ale chyba wolę jednak wiedzieć pewniej z rana czy jest dzidzius czy nie ;)

Gość BEBEJ
Wczoraj powinnam mieć :) i nie mam zadnych innych objawow jezeli chodzi o miesiaczke... Chciałabym zrobić już ten test ale chyba wolę jednak wiedzieć pewniej z rana czy jest dzidzius czy nie ;)

Gość BEBEJ

Mi sie 2 tygodnie okres spoznial a zawsze miałam regularny I test Nie pokazal ciazy po 2 tyg

Gość BEBEJ
PERWERSJA - a potrafiłabyś mi wytłumaczyć dlaczego nagle przesunęłoby mi się krwawienie na inny dzień? Od 2 lat biorę tabsy i zawsze wypadało w 3 dzień... ;/