Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany jak nigdy

Narzeczona zostawiła mnie po 5 latach z dnia na dzień! jak dać sobie z tym rade?

Polecane posty

Gość Załamany jak nigdy

Witam, Narzeczona zostawiła mnie po 5 latach razem i miesiącu narzeczeństwa. Zrobiła to z dnia na dzień. Wcześniej nie było żadnych oznak, że może się coś takiego zdarzyć. Dzień wcześniej było jak zawsze, była pełna czułości. Siedziała mi na kolanach i mówiła, że mnie kocha. Zrobiła kolacje i pózniej zaproponowała wspólną kąpiel i sex (wszystko z jej inicjatywy). Na następny dzień zaplanowaliśmy wspólnie małą wycieczkę. Niestety od rana nie odbierała telefonu i nie odpisywała. Pojechałem do niej i zobaczyłem, że jest coś nie tak. Z grobową miną powiedziała mi, że ma wątpliwości i potrzebuje czasu żeby to wszystko ogarnąć( wtedy już wiedziałem, że to koniec). Mówiła, że coś się w niej wypaliło i musi się zastanowić czy mnie jeszcze kocha. Załamałem się ale cóż, dałem jej ten czas ale wiedziałem, że to już koniec. W końcu się do mnie odezwała po 3 tygodniach i oznajmiła, że już nie kocha i nie chce tego ciągnąć. Nie umiem tego zrozumieć dlaczego tak z dnia na dzień? tak nagle, dlaczego wcześniej nie dała żadnych oznak. Jak się po tym pozbierać? Doradzi ktoś? Miał ktoś podobną sytuacje?

Gość Pytanko Pytanko :.
Po prostu żyć, a co? Takich sytuacji są tysiące i jakoś ludzie żyją.

Gość Załamany jak nigdy
a Miałeś/Miałaś taką sytuacje? mówisz po prostu żyć? może po czasie zacznę ale teraz ciężko