Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygladaja jak chinczycy

Dlaczego Polscy "mężczyźni"( hahaha mężczyzni lol) są tacy niscy?

Polecane posty

Gość hahahahhahahahahaha
Gość jak chińczyk
no ja mam 171 cm ale mówimy o fiutach, co nie ? bo zaczynam się gubić w tenacie

Gość Collaterall
prawictwo pospolite1 "Co mi po brzydkim niskim facecie Zwykle to wysocy są brzydcy . Rzadko sie zdarza zeby niscy byli nieatrakcyjni . Hołownia , Piróg maja nie wiecej niz 175 cm wzrostu . Andrzej Gołota ma 193 cm" Piróg być może tyle ma choć nie jestem pewien natomiast Hołownia ma prawie 190 cm. Nie wiem skąd masz takie informacje. I żeby nie było.Mnie mężczyźni nie interesują ani też nie uznaje się za znawcę męskiej urody, nie uważam jednak aby twój pogląd był trafiony. Wzrost o urodzie zasadniczo nie decyduje chyba że traktować go jako element urody. Ja sam mam właściwie 190 cm i nie uważam się za jakiegoś nieurodziwego:classic_cool:......ale pomijając tę małą "prywatkę"to napisze,że mamy brzydali i takich i siakich.I niskich i wysokich. Samo zagadnienie męskiej urody też jest dyskusyjne zresztą obserwując wybory jakich dokonują panie[i jakich chyba już nigdy nie bedzie mi dane pojąć]. Czasem za kwiat męskiej urody panie wskazują takich konusów,że tylko albo się śmiać albo płakać albo poprostu drodzy panowie chyba nie o to tu chodzi i problem dotyka zupełnie czegoś innego niż się nam zdaje włącznie ze wzrostem.Reszta to jest takie poprostu pierdolenie Pań z jakiego nic nie wynika jak choćby z tego tematu.Chodzi zupełnie o coś innego i facet "atrakcyjny"nie koniecznie musi być nosicielem cech o jakich myślimy.

To ja zadam inne pytanie: dlaczego polki są takie płaskie? ile mozna spotkać fajnych kobiet z biustem? i szczuplych oczywiście...

Gość samuel l jackson2
Z biustem ktos trafil w sedno. ja mam 186, co za ewenement na kafe :D

Gość hahahahhahahahahaha
ja mutantem akurat nie ejstem podszywy :P no chyba że 174 cm to dla kogoś mutant, dla mnie idealny kobiecy wzrost. no to terazp omyslcie jakbym wyglądałą z tkaim facetem 170. jak z młodszym bratem. Mój facet musi mieć min. 180. A co do cycków - mam fajne, więc mogę meić wymagania co do wzrosu faceta? :P

Gość hahahahhahahahahaha
po namyśle wybiorę takiego 165 będzie mi lizał suty na stojąco

Gość To fakt wiekszosc polskich
facetow to pasztety. Wygladaja jakby ich od plugu oderwano.

Gość AgaZMiasta
Taka słowiańska uroda u facetów... Okropność.

Gość Królowa Polski II
hahahhah Nie przejmuj się podszywem, to wściekły kurdupel, który od paru godzin siedzi przed kompem i zazdrość go zżera, że o lasce pow 170 cm może jedynie pomarzyć. Na niego nawet nie spojrzą grubaski 150 centymetrowe. Co do tematu, to troszkę się tu nie zgodzę, dużo facetów (młodych) jest wysokich. Większość ma ponad 180 cm. Ja też nie chciałabym takiego niskiego. Mam 170 cm i nie wyobrażam sobie mieć np. niższego ode mnie. Mój facet ma 188 cm i jest super, mój były też coś koło tego miał.