Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygladaja jak chinczycy

Dlaczego Polscy "mężczyźni"( hahaha mężczyzni lol) są tacy niscy?

Polecane posty

Gość hahahahhahahahahaha
no nie wiem, w której szkole ty ich widujesz albo na której ulicy i w którym miescie :( bo w moim wielkim polskim mieście niestety NI MA.

Gość Jula 2000
i wysocy są prawdziwymi menszczyznami

Gość jak chińczyk
ja mam 171 cm , qrwa , wygladam jak chińczyk mimo to moja głupia żona mnie kocha, kawał poyebanej pisdy z niej, co za durne babsko, nie wie, że wartościowi są od metra 85 cm obiję jej ten durny łeb, że nie widzi we mnie kurdupla-azjaty piep_rzonego, ślapa krowa, bez gustu

Gość hahahahhahahahahaha
gardze niskimi menszczyznami majacy ponizej 185. Tacy nie powinni przekazywac slabych genow

Gość prawictwo pospolite1
gardze niskimi menszczyznami majacy ponizej 185. Tacy nie powinni przekazywac slabych genow przypominam ze Albert Einstein miał 176 cm wrostu

Gość jak chińczyk
to też żyję ciągle obwiniając się, że jestem takim zerem, szmatą przemykającą wzdłuż ścian, przyklejony jak tapeta, chyłkiem napi_erdalam ulicami byle dalej od wzroku gardzących mną ślicznych choć głupich tschip zasmradzam sobą miasto, genetycznie nieudany gardzę sobą, po nocach tłukę łbem o ścianę gdy pomyślę, że przekazałem swoje szamba warte DNA dzieciom spłodzonym w szale namiętności który nie przystaje karłom wschodu brzydzę się gdy patrzę w lustro, zarzygane po sekundzie odbijania mego parszywego niskiego wizerunku jak żyć mając te marne 171 cm, qrwa, co robić?????????????????????/

Gość hahahahhahahahahaha
ten wyżej to podszyw oczywiscie ;) ja nikim nie gardze, tylko wysocy faceci dla wysokich kobiet, niscy nieech sobie szukaj dziewczyn 150 cm ... a tacy zazwyczaj starują właśnie do wysokich.

Gość wygladaja jak chinczycy
wysocy nabijający statystyki to najczęściej tępe osiłki, których nie da sie zaliczyć nawet do homo-sapiens. faceta powyżej 183cm, a przy tym o ładnej budowie ciała i twarzy to naprawdę ze świecą można szukać...

Gość jkjkjkzjd
jak chińczyk :) dobre a wy się zdecydujcie 180 , 183 , czy 185 ?

Gość kurduple.
no faceci poniż 170 to nieudacznicy

Gość hahahahhahahahahaha
ja jakos zdzierżę już od 180 cm, ale mój ideał to min. 185 *.*

Gość Magda__789
Raczej neandertalczycy

Gość Kocham swojego kociaka
Mój facet ma 185, więc nie wiem czy jest taki niski 🖐️

Gość jak chińczyk
normalnie karlik szczynściorz ze mnie załapałem się powyżej 170 cm póki co nie jestem nieudacznikiem, ale się zdepczę kiedyś i ten centymetr pójdzie się yebac, wtedy długo nie będę się zastanawiał za długo .. sznur, kabel, pasek i na żyrandol

Gość hahahahhahahahahaha
a co jest nie tak z moimi przekonaniami? :Dpo prostu wg mnie niski facet nie pasuje do wysokiej dziewczyny i tyle.

Gość hehh
nie tobie o tym decydowac. nie ma nic gorszego niz roszczeniowa postawa. fuu

Gość hahahahhahahahahaha
ale ja nie mam roszczeniowej postawy. swojego zdania nie mogę mieć? :D przecież i tak jestem łagodna dla facetów - napisałam, że zdzierżę juz 180 cm :P

Gość hehh
no dzieki ci laskawczynio, zalapalem sie na dolny polap.;d

Gość hahahahhahahahahaha
no widzisz! :D gratuluję ;) czemu więc marudzisz skoro się załapujesz?

kurde, jaka ja głupia byłam. Rozwiodłam się z facetem, co miał 195 cm wzrostu i parę nieistotnych wad. Teraz wyszłam za kurdupla, ledwie 180 cm. Jakbym wiedziała, ze wzrost stanowi o wartości człowieka to bym się dwa razy zastanowiła albo i pięć. Nosz taki skarb zostawiłam.

Gość hehh
do hahahahaha zapomnialem sie na chwile, ze przy kobietach nie wolno pod zadnym pozorem marudzic. juz sie poprawiam I marudzenie zostawie u prostytutki ;d

Gość Uroczy Szymuś
Niestety polskie kobiety rodzą głównie niezbyt wysokich facetów. Za granicą jest niby lepiej ale jak Polki zaczną się z nimi zapładniać to i tam średnia wzrostu spadnie w przeciągu wymiany jednego pokolenia.

Gość quert
ja mam takiego 189cm dobrze zbudowany i przystojny. To mój mąż. Ale tak mnie wkurwia, że z chęcią wymienię na niższego, który będzie mnie szanował.

Gość hahahahhahahahahaha
była żona - rzeczywiscie, głupio postapiłaś. moze dasz mi do niego namiary, jesl nadal jest wolny? :D hehh - możesz marudzić tutaj. prostytutki są chyba drogie? :D Szymuś - współczesne polskie kobiety są juzwysokie, więc mają wysokość w genach. przyszłe pokolenia facetów moga więc być trochę wyższe :P

Gość [zgłoś do usunięcia]
To są kryteria polskich kobiet. Nie sądził kto, żeby stać ich było jakieś głębsze wymagania odnośnie mężczyzn ? Wyżej macie przykłady, takich kobiet. Niby teraz wiedzą ale to już się nie liczy.

Gość jak ktoś lubi dymać
żyrafy to i owszem. Ale te wysokie mają stopy jak krokodyla łapa,duże dupy , i wyglądają jakby uciekły z konkursu draq queen albo miss trans.Co kto lubi, ale to jak walić się z facetem ,

Gość jak chińczyk
up🖐️

Gość hahahahhahahahahaha
no to dymaj te ogrodowe krasnale co mają po 150 cm, jak ci wysokie kobiety nie pasują :P a poza tym to jest temat o wysokich/niskich facetach, a nie o kobietach!