Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale kino w domu

hehehe po latach poszukiwan doslownio po latach

Polecane posty

Gość ale kino w domu

mam zajebisty zestaw do kina domowego w domu:) ale dziwek jak zyleta super moc i kazda sciezka niemalze osbno

Gratuluję, ja nie mam koncepcji jak rozlokować głośniki tak by nie przeszkadzały, a sam jako kawaler nie powinienem mieć z tym żadnego problemu.

Nie powinny stać w rogach (jeśli pełnopasmowe bo mogą mieć podbite niskie częstotliwości ) ani na meblach bo rezonują . Większym jednak problemem a właściwie największym jest równe rozlokowanie głośników względem słuchacza, ta sama wysokość i podobne odległości z lewej i prawej strony.

Gość ale kino w domu
ja rozstawilem tak jak mialem miejsce ale nie o to chodzi tylko o to ze wreszcie trafilem na sprzet ktory nadaje sie do sluchania muzyki i do ogladania filmow.odpowiednia moc i odpowiednia jakosc dzwieku i zmieniacz na 5 plyt dvd. plus blu ray 3d

Gość ale kino w domu
mialem wczesniej yamo glosniki z amplifirem panasonica i wielkim soobwoferem i dupa - za mala moc . i jakies dziwne czestotliwosci przenosil ze nie podobalo mi sie brzmienie , a teraz mam lg i naprawde super sprzet.

No dobra, dobra.... jestem babą! Mam kino domowe, którego cena była dosyć korzystna, aczkolwiek nie minimalna :D Głośniki tak porozstawiałam, ponieważ jakoś tak mi moja babska logika podpowiadała... A moc.. w momencie kiedy słucham muzyki, szklanki w szafce podskakują... ;) Ale w gruncie rzeczy przyznaję bez bicia, że się nie znam! W każdym bądź razie gratuluję wyboru i zadowolenia! Branoc :)

Gość ale kino w domu
Odpalam teraz koncert z nowojorskiej filharmorni i masuje rytmicznie siusiaka:classic_cool:

Gość ale kino w domu
tak jestem melomanem teraz ogladam maroon5 live friday 13

Gość cOOle from Swiss[R]
Wstydziłbym się zaprosić dziewczynę do domu w którym jest sprzęt marki LG ;)🖐️:classic_cool:

Gość cOOle from Swiss[R]
A wstyd to ludzka rzecz.Wiem to jak mało kto. Mój tato regularnie wchodząc mi do wanny rozjaśnił mi kwestie prawdziwych wartości materialnych w życiu.:classic_cool: ;):classic_cool:

Gość cOOle from Swiss[R]
A wstyd to ludzka rzecz.Wiem to jak mało kto. Mój tato regularnie wchodząc mi do wanny rozjaśnił mi kwestie prawdziwych wartości materialnych w życiu.:classic_cool: ;):classic_cool:

Gość cOOle from Swiss[R]
Ups.Taki jestem dziś zakręcony,że prawie przy każdym wpisie mylę kolejność znaków w mej jakże heraldycznej stopce. Dziś moja 70 letnia gosposia dała mi do wiwatu nogą od stołu w zadek i to dlatego;) Mam zestaw głośników B&O rzecz ciasna yyyy tzn jasna:classic_cool: ;):classic_cool: