Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeczka co się nie dziwi temu

Naprawdę to dla Was taka sensacja, że Siwiec waży 48 kg przy 170 cm?

Polecane posty

Gość babeczka co się nie dziwi temu

nie rozumiem dlaczego ludzie robią z tego wielkie halo i jeszcze nie wierzą w tę jej wagę?

Gość z kazda rzecza trzeba
Bardzo szczupła, ale to widac na pierwszy rzut oka jedyne co to czy rzeczywiscie ma 170, bo wyglada na nizsza

widać, że to sztuczne i zagłodzone. powinna ważyć 12 kilo więcej, żeby mieć zdrową wagę. Ale po co.

Gość 12 kilo więcej?
:O żartujesz chyba:O ja ważę 50 kg przy 169 cm i nie wyobrażam sobie ważyć 60 kg:O

Gość z kazda rzecza trzeba
nie wypbrazasz sobie? ja mam 173 cm i przechodzilam juz wage od 50 do 62 nic strasznego, ba nawet wieksze powodzenie mialam przy tych 60 kg, choc sama lepiej sie czulam ok 52. No, ale wiadomo kobieta ciagle za duzo tych kg poza tym Siwiec ma figurke i na pewno na nia ciezko pracuje

Gość ssSami
a kogo to obchodzi? zieeeewww :o nuuuda

Gość wodzu prowadź
Natalio, Tobie i Tobie podobnym kobietom już podziękuję, mam dość chuderlaków z anoreksją , które chcę przytulić a czuję, że mnie kłóje kobieta swoimi żebrami po nerkach i po wątrobie albo czuję, że swój miecz wkłada w mój kręgosłup, , nawet kutafon nie staje w takim momencie bólu nerki, więc żadna przyjemność wyspania się z widłami

Gość 12 kilo więcej?
może i pracuje ciężko, bo sama mówiła, że schudła 7 kilo, ale są ludzie szczupli i drobni z natury tak jak ja dlatego nie wyobrażam sobie ważyć aż 60 kg

Gość szkielet to jest Rubikowa
a ta wygląda normalnie, na pewno nie jest za chuda

Gość Owszem dla mnie to sensacja
bo ja mam szczuplejsza figure przy 165cm i 55kg

Gość o rany julek
napewno wazy wiecej, do niedawna mialam przy 170cm 50kg i bylam sama skora i kosci, ona jest szczupla ale nie chuda

Gość 12 kilo więcej?
każdy ma inną budowę i jeśli ktoś ma drobne kości, to nawet nie będąc mega wychudzonym będzie ważyć mało

Gość o rany julek
ja mam drobne kosci. waga ponizej 50kg przy 170cm to duza podwaga a ona wyglada normalnie wiec musi miec wiecej kg albo mniej cm, nie ma innej opcji

Gość dwejkiewijopfjiof
ja mam 175cm i ważę 58 kg :)

Gość 12 kilo więcej?
oj może tyle ważyć, zobacz jakie ma ręce drobne, też musi mieć drobne kości poza tym, gdy widzi się kogoś tylko na zdjęciu czy w TV to trudno ocenić wagę jak ktoś ma drobny kościec, to zawsze będzie ważył mniej niż ktoś o mocniejszej budowie na przykład taka Foremniak, o której na pewno każdy powiedziałby, że szkieletor nie waży wcale mało, bo widać, że ma grube i ciężkie kości sama żaliła się, że dużo waży, bo 64 kg przy 174 cm wzrostu inna babka o jej wzroście i z drobniejszymi kośćmi od razu wyglądałaby na pulchną przy tej samej wadze

Gość atomowa.biedrona
Ja nie wiem, co wy wszyscy widzicie w tej siwiec. Jest ladna ok, ale dzieki chirurgowi. Waży tak mało, bo widocznie tak chce. Ładną ma figurę, ale na Boga ludzie.!!! Przecież ona jest tak naprawdę nikim w tym całym szołbiznesie. Pokazała się na meczu i od razu cycki pokazała żeby każdy o niej mówił. Lubicie takich ludzi? Ja wolę bardziej wartościowych, którzy wydają świetne płyty, czy grają w dobrych filmach. Mogą ważyć sto kilo, ale bynajmniej wiem, za co ich cenię.

Gość biedrona sprawdź proszę
znaczenie słowa "bynajmniej" zanim ponownie użyjesz go równie bezsensownie:O

Gość atomowa.biedrona
Nie twoja sprawa jakich slów uzywam. dla mnie jesteś tak samo pusta jak ta cała siwiec.

Gość do biedrona no właśnie
ja nie wiem co to za istna plaga ludzi którzy uwielbiają używać w necie słowa "bynajmniej" które nijak nie trzyma się kupy z resztą treści zdania i świadczy o tym że używający tego słowa nie ma zielonego pojęcia co ono oznacza. To zdanie powinno brzmieć tak: "Mogą ważyć sto kilo, ale PRZYNAJMNIEJ wiem, za co ich cenię." "bynajmniej" znaczy to samo co wcale, w ogóle :O

Gość vertigo balans
atomowa.biedrona Nie twoja sprawa jakich slów uzywam. dla mnie jesteś tak samo pusta jak ta cała siwiec. Ależ to jest, także nasza sprawa, skoro publicznie się wypowiadasz.

Gość dla mnie biedrona pokazała że
głupsza jest jeszcze niż ta cała Siwiec:D

Gość do biedrona no właśnie
ma racje ten co napisał że to nasza sprawa jakich słów używasz z tego prostego powodu że to do nas te słowa kierujesz a nie sama do siebie, więc naucz się chociaż posługiwać językiem polskim żeby czytający miał szanse cię zrozumieć