Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mnie to wkurza !!!!

tone w domyslach!

Polecane posty

W pracy jest facet, ktory mi sie podoba on ostatnio daje mi sygnaly ze ja jemu tez sie podobam. On pracuje z taka jedna dziewczyna, biurko w biurko...ona robi glupie miny jak mnie widzi...usmiechy beznadziejne, niemile puszcza..jakby chciala mi podciac pewnosc siebie czy cos. To sie zaczelo od momentu kiedy on zaczal sie inetresowac mna i szukac ze mna kontaktu. Facet ma dziewczyne. Wiec ja mimo ze mi sie bardzo podoba, nie flirtuje i nie latam za nim! A ta sie takim wzrokiem na mnie patrzy jakbym jakas beznadziejna bylo! no ludzie.... nie jest singielka!!!! TO JEST MEZATKA 3 miesiace po slubie! O co jej chodzi?

Gość miłanarzeczonka
hmm a ona go podrywa?

Nie mam jak zaobserwowac...nie widuje ich razem w sytuacjach. Ale ona jest dopiero po slubie? byla z tym gosciem 10 lat i 3 msc temu wyszla za maz...... Myslisz ze na Niego oko?

Gość miłanarzeczonka
wydaje mi się że tak, skoro na Ciebie tak krzywo patrzy bo czuje zagrożenie a może ten facet jej powiedział że fajna jesteś a on taki chętny do podrywu?

no wiesz, ostatnio caly czas probuje sie do mnie zblizyc. ja na to nie reaguje, bo on jest w zwiazku. A ta pindunia chce mnie z tropu zbic! I krzywo sie usmiecha jakbym byla beznadziejna! Ok. jesli np. bym sie z Nim umowila, nie wiem poszla z nim do lozka to przynajmniej by powod miala! Moze ona sie ze mnie smieje ze ja Go tak uniam. moze mysli ze zachowuje sie jak dziecko?

Gość miłanarzeczonka
może Ci się wydaje że on chce czegoś więcej;p może po prostu CIę lubi i chce się zaprzyjaźnić pogadac;) a ta panna Cię raczej nie bardzo lubi a ile on ma lat? już żonaty?

ma 32 lata, nie wiem moze juz date slubu maja ustalona? Moze mi sie wydawalo? a moze nie? jak z nim nie bede gadac to sie nie dowiem...

Gość jesiennnnnnnnnnnna
a on ciebie podrywa na oczach innych? no to macie.. powinno byc w klimacie sami bez swiadkow potem macie krzywe miny kolezanki itp i zero romantyzmu

tak masz racje laska mnie nie lubi, cale szczescie ze z nia nie pracuje

jeniennna... jak sie spotykamy na korytarzu przypadkiem, on zawsze mnie zatrzymuje... wtedy nie ma swiadkow. Ale byla raz sytuacja ze On zrobil cos bardzo wyraznie, takze pare osob moglo to zobaczyc. moze tez komus cos powiedzial?

Gość jesiennnnnnnnnnnna
no to gadaj z nim, ale sam na sam po co ona i jej wzrok? a potem jakies ploty? czułabym sie jak w trojkacie..ona ty on..okropne. ponadto lojalnosc: a po co ona ma wiedziec co on robił czy jak patrzył na ciebie? ty nie jestes przy tym jak jej maz patrzy całuje mowi do niej? czemu ona ma byc przy tobie i nim? ps jest opcja ze ona leci na ciebie..albo chce potwierdzic ze oprocz meza moze sie innym jeszcze podobac

Gość jesiennnnnnnnnnnna
no najlepiej bez swiadkow i tłumu zwłaszcza w pracy.. ploty i oczernianie sie zacznie a tak co wasze to wasze. Ponadto ty nie towarzysz jej i mezowi sa sami.

Gość jesiennnnnnnnnnnna
facet tez powinien byc taltowany i z klasa i nie robic tego przy innych gapiach jak ona czy inni, zwłaszcza ze zajety jest;/ a nawet jak juz nie, to tym bardziej sam na sam buduje sie klimat miedzy ludzmi, a tak to jak spotkanie na bazarze moze dlatego go UNIKASZ? bo zawsze w 3 jest?

Gość jesiennnnnnnnnnnna
ile macie biurek w pokoju? jak 2 ale jak 3 to praca jak na targu..kazdy cos mowi. Gwar jak tu skupic sie na pracy?

Gość juz mnie to wkurza!!!
jesiennna.... Naprawde podoba mi sie to co mowisz! Widac ze wiesz o co chodzi. Niestety ja tera az nie moge czuc sie swobodnie...bo np: spotkam Go na korytarzu, rozmawiamy a tu ona wyskoczy... wiesz, ona juz bedzie obserwowac dokladnie co sie miedzy nami dzieje... On- zachowuje sie tak jakby postawil wszystko na jedna karte, jakby nie zalezalo mu czy to ktos zauwazy nie kryje sie z tym (?)

Gość jesiennnnnnnnnnnna
pracowałam to wiem ponadto nikt nie zaczyna znajomosci z tłumem.. hmm jak on na korytarzu pracy a ona wyskoczy to powiedz wiesz co spotkamy sie w bardziej sprzyjajacych okolicznosciach..czy porozmawiamy albo nie gadajcie nic tylko sie gapcie na nia to sama pojdzie takie wscibskie baby ja tego nie znosze skoro ja nie slucham i nie jestem swiadkiem ich zycia, tych bab, to oe nie powinny byc w moim. facte tez to powinien jak madry brac pod uwage.

a przeciez ktos moze doniesc jego narzeczonej? tez sobie mysle...czy jest w tym uczucie...czy On mysli o zabawie na boku, niezobowiazujacy sex ?

Jesiennna.... jeszcze jedno pytanie:) a dlaczego on sie z tym nie kryje?

Gość jesiennnnnnnnnnnna
nie znam go ale jak ma narzeczona i flirtuje na oczach innych..z innymi.. to nie ma szacunku i miłosci to narzeczonej ale i sobie wystawia złe swiadecwto ze nie mozna mu ufac.. ze on lubi miec 2 zycie. nie boi sie ze ktos doniesie jej? to jest zuchwały i nie zalezy mu na niej.. inteligennty facet dba chociaz o dyskrecje..ale i tego nie popieram no chyba ze wy czegos nie wiecie i on jest wolny.. ale to tez takie flirtowanie na oczach innej zacietej babki mezatej? ani to klimatu nie ma ani nic.

Gość jesiennnnnnnnnnnna
jezeli on sam ty sama i on sie nie kryje ze do ciebie cos ma to znak ze bardzo mu na tobie zalezy a moze juz sie zakochał ale jak to takie zgamatwane macie i w pracy to wiesz..;

kochana....wlasnie ostatnio nad tym mysle...czy mu na mnie nie zalezy, bo jak pare razy go zbylam...to potem bym naprawde smutny! Patrzyl na mnie z jakas depresja w oczach. aha i jeszcze jedno...byl zmieszany jak mnie widzial...jakby nie wiedzial co ma ze soba zrobic

Gość jesiennnnnnnnnnnnnna
ja rozumiem.. ale kobiety sa wrazliwe..i facet musi wiedziec ze jak kobieta lubi harmonie to tłum odpada..i wtedy bys go nie zbyła..a jak on z tłumme to moze miec zal tylko do siebie, bo mowiłas. jak słuchał? myslał o piwie pewnie.. ja uwazam ze tak jak ludzie nie powinni miezkac z nikim bo sie relacje psuja,,tak i poznanie odbywa sie poza oczami i jezykiem innych moze kochana wc:)? takie sam na sam i umywalka. na korytarzu zawsze sie ktos kreci. choc u mnie w pracy było cicho pusto ja to uwielbiałam tak jak puste ciche ulice bo palarnia pewnie zajeta przez plotkarzy w pracy

haha, no wiesz Wc to moze nie;) on jest teraz na wakacjach, pewnie z narzeczona pojechal... wraca w nast.tygodniu...takze moze nawet nie bedzie tematu:( moze wroci odmieniony...tez napweno coz mysli, ja sie bez sensu zochowywalam...i nawet jak bylismy sami to nie gadalam z nim... bo sie zaparlam, ze ma narzeczona. i tak wyszlo... glupio zrobilam bo moglam gadac i zobaczyc czego On chce

no ale był sam ale miał narzeczona.. to co on chciał okazałas sie bardzo uczciwa osoba..powinien to docenic..a tu prosze tak ci zycie odpaciło kolejne smutne wakcje te to juz wogole. szkoda ze jak wtedyy był sam to nie był sam w sensie brak narzeczonej mocno naglosnione w pracy..byłoby inaczej. To stad wynikała twoja asekuracja. a teraz jak wolny to ztłumem..wspolczuje ci

to nie tak...on dalej jest w tym zwiazku, caly czas jest zajety. jak chce byc ze mna to dla czego nie zakonczy tego zwiazku? Chyba ze chce najpierw mnie poznac a potem podjac decyzje i jakby to bylo to wtedy skonczyc tamten zwiazek....co myslisz?

okropne..bo to tak jakby miał 2 sroki w dłoni.. najpierw powinien tamten zwiazek zakonczyc i poznawac ciebie. I dlatego go unikasz bo ciagle jest z nia. tak jest uczciwiej dla kazdego. Dla ciebie przede wszystkim. zwiazek to 1 facet 1 kobieta. nie ma wieokatow

a ponadto spotykalby sie z toba..ty bys sie zaangazowala a on..wiesz bede z zona.. to oto chodzi

dobrze mowisz. ja mam tez takie podejscie do tego. i wlasnie dlatego go unikam! i jestem na dystans. A ta pinda z jego biura mi wysyla jakies zlosliwe usmieszki!!!! o co jej chodzi? masz jakis pomysl?

nie wiem moze ona wie cos czego ty nie wiesz..stad ta drwina? albo wie, ze ten facet nie zostawi jej, tej, nie zrobi wg twojego dekalogu sumienia i smieje ci sie w oczy?

dokladnie to robi smieje mi sie w oczy! kurczee masz racje ona wie cos czego ja nie wiem.... moze oni oboje robia sobie ze mnie jaja?! a ja glupia naiwna romantyczka mysle ze on sie moze zakochal?!