Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierny Tomaszek

Czy wierzycie w związki karmiczne?

Polecane posty

Gość a jaa wierze
ja też mam opis jak w mordę szczelił zgadza się w 100%! szok

Gość ja tez mam
Interpretacja tego cłaego ciagu to juz nie dla mnie bo az tak moja wiedza nie siega. Jaa wierze - wkeliłam Ci tam opis 1. Jula - w linku znajdziesz opis tej wibracji. Jeszcze raz: liczby na czerwono to długi karmiczne a na niebiesko to liczby mistrzowskie. Przy interpetacji zwiazku (dla profesjonalnego numerologa BARDZO WAZNE jest tez liczba wynikajaca z imion i nazwiska). Bo same daty urodzenia to nie wszystko... Wszystko jest do znaleznienia i poczytania.:) Zmykam - miłego dnia!:)

Gość a jaa wierze
ja też mam dzięki, papa

Gość a jaa wierze
ja sobie w programie obliczyłam liczbę długu karmicznego wyszła mi taka Liczba 19 to Odrodzenie, realizacja Dotyczy osób, które w dawnych wcieleniach wykazywały się skrajnym egoizmem, nadużywały władzy, były zarozumiałe i wykorzystywały innych w niewybredny sposób. Będąc na piedestale, zapomina się czasami nawet o najbliższych osobach. Bieżąca karnacja w ramach zadośćuczynienia wymaga wielkiej pracy nad sobą w dążeniu do wyzbycia się próżności. Należy wniknąć w głąb własnej świadomości, przekazać światu zewnętrznemu powstałe w ten sposób refleksje i okazać uczucie, zrozumienie oraz szczodrość względem drugiego człowieka. Oddając karmiczny dług, należy liczyć się z poddaniem wielkiej próbie dynamicznych zmian oraz intelektualnej autonomii. Prawdopodobnie będziesz musiał się pogodzić z utratą wielu dóbr materialnych oraz sił witalnych. Spłacenie obciążenia będzie możliwe przy wysokim poziomie niezależności, własnej inicjatywie, a przede wszystkim dzięki zwróceniu uwagi na potrzeby innych ludzi. Nie spodziewaj się poklasku i wdzięczności, a już na pewno nie od razu. Cierpliwość i wytrwałość pozwoli jednak na odkrycie egzystencjalnych tajemnic. i co mnie czeka,,, w takim razie nie dane mi będzie zasmakowac dóbr materialnych?

Gość co wy widzicie w tym programie
ja widze same cyferki , tóre nic nie znaczą. Skąd mam wiedziec co mi wyszło. Taki rpogram bez interpretacji jets bez sensu, bo co z tego że w KARMIE ZWIĄZKÓW pod moim nazwiskiem jest na czerwono DZ=4 (długa tabelka), a pod jego nazwiskiem jest (w krótszej o połowę tabelce) na czerwono 1 PZ=4 :-O i co ja mam dalej zrobic z tą wiedzą?

Gość jestem przesadna
jak to jest ?czy takie zwiazki rozpadaja sie czy trwaja? ktos napisal,ze trzeba cos oddac, komu? czy to czegos tych ludzi nauczy? ciekawy temat ,ale zawily jak cholera

Gość dusza grzęźnie w rozpaczy
Wielu ludzi czuje, że gdzieś na świecie jest osoba, którą nazywają „drugą połówką. Nie wiedzą dokładnie, jak wygląda, kim jest i jakie są jej losy? Są jednak gotowi przyjąć ją na nowo do swojego serca bez względu na wszystko i wyrzec się dla niej wszelkich posiadanych wygód! Człowiek czuje, że taka osoba istnieje i trzeba ją odnaleźć! W przeciwnym razie jego dusza nie zazna szczęścia i spokoju. Będzie się to przejawiało niezrozumiałym uczuciem osamotnienia uczuciowego, może nawet próbą zagłuszania tęsknoty karmicznej w nieustannych romansach, nałogach, jak też przeżywanych dramatach, klęskach i rozczarowaniach lub rozpaczliwych próbach samounicestwiania. Nieszczęśliwa dusza grzęźnie w rozpaczy i nic jej nie zadowala; ani sława, ani pieniądze, ani żadne rozrywki towarzyskie. Jest głęboko nieszczęśliwa i sama dokładnie nie wie, dlaczego tak jest. Tęsknota za niespełnioną miłością karmiczną jest zawsze cierpieniem. Takim, którego nie da się zamaskować w pozornie udanym życiu lub związku z kimś innym. /z sieci/

Gość pierwsze spojrzenie
Wcześniej lub później do spotkania karmicznej miłości dochodzi, bo cały wszechświat temu sprzyja Ta miłość nie rodzi się powoli, ale wybucha nagle. Wystarcza jej jedno spojrzenie i rozpoznanie duchowe zakochanych. Jest jak piorun, magia, szaleństwo. Domaga się spełnienia - wbrew rozumowi, interesom i wygodzie życia. I choćby jej zaprzeczać, usiłować ją odepchnąć, to i tak dociera do głębi duszy i nie może zostać zapomniana. Może zburzyć cały poukładany plan bezpiecznego i spokojnego życia, zgodnego z narzuconymi zasadami środowiskowymi. Domaga się zjednoczenia duszy i ciała od wiekow i pokoleń! Jest więc siłą, nad którą trudno zapanować. Miesza siłę z bezsilnością, strach z nadzieją, porządek i rozsądek. A wszystko po to, aby dusze w triumfie nad czasem i przestrzenią stały się jednością./z sieci/

Gość zechcialby ktos mi
sprawdzic dwie daty ur. Na zwiazek karmiczny?mam net w telefonie i nie moge posluzyc sie tym programem,bardzo prosze..

Gość moze ci pomoze
13/4 to karma nazywana karma pracy. To zestawienie ciagle rozpoczynajacej Jedynki i trwoniacej energie, lekkomyslnej, krecacej sie w kolko Trojki. Pozytywny jej aspekt to ogromna moc tworcza, moc transformacji i odrodzenia. Na roznych poziomach egzystencji, gdyz karma pracy niekoniecznie musi dotyczyc zycia stricte zawodowego, choc bez watpienia najczesciej dotyka wlasnie tej sfery. 13/4 uczy kreatywnosci, wyposaza czlowieka w niezlomnosc, w niezwykly hart ducha, uodparnia go na lek zwiazany ze zmiana i nadmiarem, natlokiem uczy zachowywac rownowage i powstawac po jej zalamaniach. Karme 14/5 zwana karma wolnosci . Zwykle oznacza ona pojawiajacy sie z nagla zew ku zerwaniu jakis wezow. To impuls Jedynki skierowany przeciwko schematowi Czworki. Jest duza doza prawdopodobienstwa, . wymyślenia czegoś nieprawdopodobnego Ale 14/5 ma rowniez swoja pozytywna strone - rozwoj duchowy, rozwoj intuicji. 15/6 to liczba kuszenia i w zestawieniu Jest w niej pasja, potrzeba posiadania, zdobywania,ekspansja, zmyslowosc. To wlasnie ta podliczba sprawia, ze nie jest z Ciebie taki Szostkowy lany klusek (z calym szacunkiem dla tej zacnej wibracji) ale i ogien. Niestety 6 potrafi go zagasic sklonnoscia do podleglosci, uzaleznienia uczuciowego a nawet masochizmu. Nigdy nie pozwol sie wykorzystywac, do czego Szostki maja naturalne sklonnosci, pozostan soba, a Twoj wewnetrzny magnetyzm bedzie dzialal sam z siebie i to znacznie skuteczniej, niz regulowany Twoja potrzeba utrzymania harmonii za wszelka cene. 7/16 - Czas studiów, poszukiwań, specjalizacji, planowania. Nie sprzyja małżeństwu ani miłości, ale może przynieść „prezent kosmiczny" w postaci duchowego oświecenia. Niezależność. Zmiany wewnętrzne, nowy sposób widzenia i rozumienia świata. Potrzeba autonomii i zrealizowania się w wybranej dziedzinie. Pragnienie zdobywania wiedzy. Zmiana zainteresowań. Zerwanie ze starym sposobem życia lub zakończenie jakiegoś związku uczuciowego, przyjaźni. Czasem problemy zdrowotne lub materialne. Małżeństwo należy zawierać z dużą ostrożnością, natomiast bardzo korzystne są podróże. Możliwe pozytywy: nowe pomysły, głębokie rozumienie życia i drugiego człowieka. Doskonalenie się. Nieoczekiwany sukces. Ewolucja duchowa. Możliwe negatywy: samotność. Kłopoty materialne i zdrowotne. Depresja. Na każdym kroku przeszkody 26/8 laczy w sobie uleglosc Dwojki, poswiecenie dla milosci Szostki i poczucie obowiazku Osemki. To karma sprawiedliwosci, ktora oznacza, ze spotkaja Cie w zyciu sytuacje, kiedy staniesz przed wyborem pomiedzy glosem serca a rozumu i wybor ten wymagal bedzie od nie lada odwagi, energii, sily woli, determinacji. Niektorzy numerolodzy nazywaja 26 numerologicznym Palcem Bozym. Sugeruja, iz spotkanie Dwojki z Szostka - dwoch miekkich wibracji w danym portrecie numerologicznym nakazuje jego wlascicielowi pojawienie sie gdzie i kiedy trzeba (dharma) w celu odegrania konkretnej roli uruchamiajacej jakis ciag wydarzen. 26/8 dziala tu niczym bierny zapalnik inicjujacy np. kontakt dwojga ludzi, ktory bez Ciebie nigdy by nie nastapil. 26/8 sprawi, ze wskutek roznych okolicznosci nabierzesz do siebie zaufania./z sieci/

Gość kto wierzy w takie bzdury??
??????????????????????????

Gość dziwne związki
do kto wierzy w takie bzdury nie wierzysz ,to nie wypowiadaj sie

Gość pomozcie prosze
Nic nie rozumiem...mi wyszlo DZ : 2/11/20/29/38/47/56/65/74, przy czy liczna ''11'' jest zaznaczona na niebiesko. no i kwadracik przed DZ jest koloru czerwonego co to oznacza...

Gość do pomozcie prosze
a skad wzielas te cyfry? tez chcialabym wiedziec,ale nie wiem jak sie do tego zabrac troche czytalam waszych wpisow ,ale zrezygnowalam liczac,ze ktos mi wytlumaczy

Gość pomozcie prosze
skad wzielam cyfry? tam gdzie masz obliczenia daty, jest tez edytuj dane, i wpisujesz swoje dane, a pod spodem dane partnera, noi pozniej pod spodem wychodzi Ci DZ.

Gość dziekuje za inf.
:)

Gość pomozcie prosze
prosze :) no a dalej to ja nic nie rozumiem juz :) pomozcie

Gość no, to ten
wcześniej zostały w linku podane opisy związków. Pomozcie prosze - przeczytaj opis dla związku o wibacji dwa gdyż taka jest liczba waszego związku. Dodam ,że wazna jest tu 11. Bo dwójka własnie z tej 11 wychodzi i niestety, troche ten zwiazek trudny bedzie - zeby coś zyskac trzebba coś stracic (zebyscie mogli byc razem albo trwac w zwiazku, ktoś lub oboje musicie coś powswiecic). A wiem to bo sama mam taką liczbe zwiazku i 2/11.

Gość pomozcie prosze
To by sie zgadzalo, dlugo bylismy razem, urodzilam dzziecko, rozstalismy sie,, pozniej wracalismy, i teraz znow nie jestesmy jakis czas razem, ale on ciagle krazy mimo ze czuje dystans z jego strony...

Gość no, to ten
zwiazek karmiczny nie równa się wielka miłośc, love story itp. Spotykają się ludzie, którzy mają coś miedzy soba do przerobienia z poprzednich wcielen. Czesto jest tak, ze po naprawieniu krzywd, przerobieniu czegos, zwiazek sie rozpada i kazdy idzie w swoja strone. Zwiazek taki jest po to, by ludzie sie czegos nauczyli. Inaczej jest z karmiczną miłoscia - aby mówic o takowej, musi byc zwiazek karmiczny miedzy osobami, ale droga do bycia razem jest bardzo trudna (np. jdno z nich lub oboje są w zwiazkach z kims). Są przeszkody, jest wielkie cierpienie i tesknota. O karmicznej miłosci pieknie napisała M. Stawarz - ten tekst jest na necie. Wiec nie mylcie zwiazku karmicznego (który moze byc miedzy np. bracmi, dzieckiem a rodzicem, kobieta i mezczyzna) a karmiczna miłoscia. To dwie rózne rzeczy.

Gość a jaa wierze
a co ze związkiem o wibracji 1 złożonego z dwóch 5 ??? na forum ezo czytałam ze wibracja 1 skazuje związek na rozwód, ale najgorszy jest 1 plus 9 a dwie 5 ?? ten ktoś nie dopisał doradzi ktos

Gość a jaa wierze
no, to ten widzę ze znasz się na rzeczy, proszę o odpowiedź

Gość no, to ten
Hehe, nie nie znma się na tym az tak szczególowo. Przykro mi. Aczkolwiek, jesli znjade coś w internecie, dam znać.

Gość a jaa wierze
ok

Gość bardzo mnie to ciekawi
mojej kuzynce ezoteryk powiedzial,ze zyje w zwiazku karmicznym nigdy sie nie rozejda, ona pewnie chcialaby zakonczyc ten zwiazek,bo jej maz niestety chleje i uprzykrza jej zycie piszcie, bo mnie to wciaga, interesujacy temat

Gość nie ma karmy dla kotów i psów
wszystkie grzechy trzeba odpokutować juz na ziemi i w wym wcieleniu Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. znacie objawienia w fatimie ludzie sami sobie ściągnęli 2 wojnę światowa Zlekceważenie fatimskiego orędzia, odrzucenie Dekalogu i Boga pogrążyło ludzkość w moralnej otchłani, a w konsekwencji doprowadziło do wybuchu II wojny światowej. Spełniły się więc słowa Matki Bożej wypowiedziane w Fatimie 13.07.1917 r.: "Gdy pewnej nocy ujrzycie nieznane światło, wiedzcie, że jest to wielki znak od Boga, że zbliża się kara na świat za liczne jego zbrodnie. Będzie wojna, głód, prześladowanie Kościoła i Ojca Świętego". Światło to było widziane w całej Europie w nocy z 25 na 26.01.1938 r. Było to ostatnie ostrzeżenie przed wybuchem II wojny światowej. Ta straszna wojna była konsekwencją zła, które nagromadziło się w Europie i w świecie. Bóg pozwolił ludziom skonsumować owoce ich grzechów, aby doprowadzić ich do opamiętania i nawrócenia. 1937 roku Rozalia Celakówna ma wizję; [patrz ksiązka -Rozalia Celakówna ''Wyznania z przeżyć wewnętrznych'']'' Patrz dziecko , uważnie na to, co się dziać będzie. To co teraz widzisz stanie się niedługo rzeczywistością. Nastaną straszne czasy dla Polski. Burza z piorunami oznacza karę Bożą, która dotknie Naród Polski za to, że ten naród odwrócił się od Pana Boga przez grzeszne życie. Naród Polski popełnia straszne grzechy i zbrodnie,a najstraszniejsze z nich są grzechy nieczyste , morderstwa i wiele innych grzechów''[str. 40]. Zostało też , zpowiedziane zniszczenie Warszawy, w Warszawie przed wojna funkcjonawoło około 10000 prostytutek.Każdy grzech ,który popełniamy nie pociąga konsekwencji tylko dla nas , lecz również dla naszego otoczenia. Szczególnie grzechy ciężkie jak np. aborcja ,powodują to że, składamy szatanowi ofiarę całopalną. 30 lat temu gospa prosiła o modlitwe pokój w 1991 wybuchła wojna w jugosławi objawienia w kibeho matka boża ostrzegała ale ludzie to głupcy w rwandzie wybuchła wojna domowa Zwykli obywatele byli nawoływani do mordowania sąsiadów i tych, którzy odmówią brania udziału w mordowaniu. Większość ofiar zginęła w miejscu zamieszkania, często z rąk swoich sąsiadów, od maczet używanych przez bojówki. Całkowitą liczbę zabitych oceniano na od 800 000 do 1 071 000.

Gość nie ma karmy dla kotów i psów
takie sa konsekwencje grzechu kazdy za nie płaci winy i ten niewiny za kazde kłamstwo czy przeczytanie horoskopu zapłacicie cierpieniem w tym wcieleniu

Gość gdzie to znalezc?
podajcie mi link do obliczenia mojego zk

Gość pomozcie prosze
Czy ktos bylby takuprzejmy i mi wyjasnił wspolna DZ ? DZ 4/13/22/31/40/49/58/67/76/85

Gość svgfsbsa
nie wiem