Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icei

Od kiedy bajka ?

Polecane posty

Gość icei

Od kiedy Wasze dzieci patrzyły na bajki ? Nie chodzi mi tutaj o sadzanie dziecka przed TV dla świętego spokoju i włączanie mu bajek, tylko o to kiedy jakiś tam cudem jak leciała bajka i zawiesiły na niej oko :D

Gość Kxkff
Moj tv nie ogląda ale jak tylko zobaczy ipada to zaraz włącza bajki na 15 miesiecy

Mój mały miał jakieś półtora roku odkąd kolorowe postacie zwróciły jego uwagę, teraz mam dwa lata i 4 miechy i non stop prosi: "mama łącz dżordża" albo "mama ondam (oglądam) czip czip dej";)

Mój ma 2 lata, bajki w tv go nie interesują. Ale uwielbia mecze piłki nożnej. Potrafi jedną połowę siedzieć z tatą i komentuje cały czas :D A tak to zdecydowanie woli, żeby mu poczytać.

Gość 15 miesięcy i umie
włączyć ipada?? Serio?? Mój ma 16, a jakoś nie potrafi, na przykład telewizora włączyć:P A bajki oglądał już dawno, odkąd ma 8 miesięcy ma swoje ulubione na baby tv, a gusta mu się zmieniają, bo to co było ulubione wtedy, dzisiaj jest ignorowane, a za to podobają mu się inne bajeczki. :)

Gość fetafeta
to, że dziecko 8miesięczne ogląda bajki to raczej nie jest powód do dumy...

Gość Nszbvzgz
Noi co w tym takiego ze umie włączyć? Ty pewnie nawet nie wiesz jak sie to obsługuje dlatego sie tak dziwisz

2 lata a wcześniej tylko piosenki ją interesowały:) Mówcie co chcecie ale oglądanie bajek wcale nie jest złe. Dzieci baaaardzo dużo się uczą z nich. Oczywiście powinno się też czytać ale np moja córeczka dopiero po skończeniu 3 roku zaczęła się interesować czytanymi bajkami.