Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffddsffd

Przez Natalię Siwiec wpadłam w kompleksy

Polecane posty

ale my zawsze mielismy odmienne zdania jesli chodzi o urodę kobiet mnie podoba się Żmuda-Trzebiatowska - on twierdzi, że paskudna mnie podoba się Różczka - jemu nie

Gość azu
No rasowa przeróbka chirurgów. Zauważcie że większość celebrytów po spotkaniu z chirurgami plastycznymi zaczyna wyglądać podobnie do siebie. Taki jakiś dziwny kanon wyglądu powstaje. Ale żeby wpadać w kompleksy z powodu pracy lekarza? Weź wyluzuj. Szkoda życia na takie bzdety.

Gość kobiety moje kochane
To ze ona ladne cialo to kwestia cwiczen, usta sa sztuczne i to jest pewne, osobiscie mi się to nie podoba, piersi operacja i trzeba przyznac dobrze zrobiona. Po za tym ma szeroka szczeke ktora maskuje makijaz i te wielkie wary. Wlosy jeśli w pelni jej to pogratulowac bo sa piekne, co do wzrostu to jeśli ona ma nie wiecej niz 170cm wzrostu to jest raczej drobnej budowy... I dlatego w tv wyglada tak dobrze.

Gość Rozia777
DO AUTORKI: Ja powiem tyle, nie wiem nawet kto to jest, oczywiscie jakaś gwiazdka telewizyjna, a że nie oglądam telewizji to nie jestem w temacie. Dziewczyno, jesteś jaka jesteś, kompleksy masz tylko przez propagandę telewizyjną, to pudełeczko pokazuje jacy mamy być żeby być ok, po to by zrobić ludziom wodę z mózgu i kupować ich produkty. Zakompleksionym człowiekiem łatwiej manipulować. Obejrzyj ten filmik, może zrozumiesz... http://www.youtube.com/watch?v=SwZCfQ0s12k

Gość dffddsffd
Ona podobno te piersi podniosła, a przy wielkości nie majstrowała... taka szczupła a jednak ma czym oddychać Ja przegrałam życie z kretesem Mam 158 wzrostu, cycki 65d (są bardzo małe, nie sugerujcie się tym D, takie do ręki - mojej), z twarzy jestem raczej przeciętna, mam wąskie usta , nie lubięswojego nosa Przez problemy zdrowotne mam wiecznie wydęty brzuch. Jak wciągnę jest ok, ale nie da rady wciągać cały czas Nogi chuderlawe, chyba teżkrzywe Jestem szczupła ale mam za to np drugi podbródek :O

Gość dffddsffd
Rozia, dziękuję, na pewno obejrzę

Gość franiaaaa
Błagam Cie, przecież to chodzący plastik :O wary wielkie jak ponton, sztuczny biust z krzywymi sutami: http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,12089976,Zobaczcie__jak_kiedys_wygladala_Natalia_Siwiec_.html jednen sut na maroko, drugi na kaukaz :O W dodatku wyraz twarzy błagający o rozum...też sobie ideał znalazłaś. Piękna to jest Miranda Kerr a nie ona...

Gość dffddsffd
"jednen sut na maroko, drugi na kaukaz " Ja też tak mam ale cycki mikro :(

Gość azu
Wiesz co ci powiem -masz problem sama ze sobą i dopóki nie ułożysz sobie w głowie to cię będą dołować takie panny. Zamiast szukać w sobie minusów poszukaj plusów i zacznij je eksponować i się nimi cieszyć. Nikt nie jest idealny, każdy ma jakieś wady tyle że trzeba umieć z tym żyć i pamiętać że najbardziej surowym sędzią jesteśmy sami dla siebie.

Gość Rozia777
Obejrzyj kochanie i napisz czy coś Ci to pomogło, czekam

Gość dffddsffd
azu - nie widzę żadnych plusów. Mówięszczerze Zawsze się ładnie ubierałam, malowałam, byłam zadbana, bo bardzo to lubiłam. Teraz robię wszystko, żeby wyglądać jeszcze gorzej (bo i tak nic z tego nie będzie). Nie malujęsię, pofarbowałam włosy na kruczoczarny, chodzę w dresach.

Gość franiaaaa
Tak Rozia, polec jej jeszcze Ewangelie Esseńską i medytację a podobno nie wciskasz ludziom swoich poglądów, prawda?....

Gość kobiety moje kochane
Ktos tu poruszyl temat rozumu. No coz wystarczy ze otworzy usta i caly urok znika... Ma bardzo ubogi slownik. I jak już gdziesz przeczytalam na kazdym zdj zrobionym przez fotografow na tych celebryckich imprezach ma rozcylone usta jakby chciala cos w nie wlozyc :) a to już lekka przesada.

Gość Rozia777
Frania, a co to ma do rzeczy? Chcę żeby dziewczyna nie uważała się za gorszą tylko dlatego że jej umysł jest pod kontrolą medialnych trendów.

Gość o rany julek
litosci, przeciez ta Siwcowa to takie jedno wielkie nadete nic. i wcale nie jest ladna, ma prostacka, wulgarna urode. takie glupie kurwiatko.

Gość a kim jest ta natalia?
skąd to sie wzieło

Gość azu
A z pod kamienia wylazło. No a skąd się biorą takie osoby? Wypromowali kolejny temat zastępczy jakich wiele. Zapychacz ot co. Sukces marketingowy jak Grycanki czy im podobni celebryci. No pewnie że photoshop. Nie powiecie mi że wierzycie w naturalność zdjęć z sesji w gazetach?

Gość ----------------------..
ma nie modne brwi ostry łuk wyszedł z mody 5 lat temu! przez to wygląda jak tirówka. brwi musza być takie jak ma Angelina jolie:-p

Gość prawictwo pospolite1
http://cdn10.thumbs.common.smcloud.net/common/6/9/s/690140EhSz.jpg/r-600,0-n-690140EhSz_natalia_siwiec_natalia_siwiec_nago_natalia_siwiec_twitter_natalia_siwiec_ferrari_natalia_siwiec_saochody_nataia_siwiec_zdjecia_natalia_siwiec_bedzie_naprawiac_samochody.jpg a tu prawdoposobnie bez photoshopa . Jej nogi prezentują się dużo gorzej

Te wszystkie znane osoby wyglądają dobrze za sprawą photoshopa i stylistów , gdzie ich ciała swiecą sie jak jaja od psa . na zdjęciach bez charakteryzacji jak poniżej : http://cdn10.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/177905/natalia_siwiec_pokazala_meza_ladna_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg ich nogi już nie są takie atrakcyjne .

na ostatniej focie wyraznie widac ze to są nogi kobiety po 30-tce , a nie 18 latki . Siwiec nie wyglada tak dobrze jak wam sie wydaje

Gość ----------------------..
nie oglądalam programu gdzie była u kuby,może dacie linka skądś?? na you tube nie ma całego wywiadu,ona śpiewała u niego?

Gość o rany julek
gebe ma jak pralke na fiuty

Gość ----ju--------l------a----
no i dupa nie obejrze nie mam tego zainstalowane:-(

Gość asdasaddsa
A był już wywiad w tej telewizji TTV z Siwiec u Moniki Richardson? Gdzie można oglądaćtę telewizję?

Gość ----ju--------l------a----
jej mąż to taki kajtek:-)