Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

dzienkuje wszystkim mojim idollom, ze za mno obstali wczorej

Polecane posty

Chcialam serdecznie Wam podzienkowac za to, ze wczorej podczas mojej nie obecnosci, podczas gdy jagna podajaca bledny rocznik przy swoim nicku, chciala mnie zmieszac z blotem I nastawic was przeciwko mie. CIESZE sie, ze mam swojich zwolemnikow I mmurem za mno staniecie. PAMIEtajcie moi drodzy, ze ja szanuje innych, nawet bogaczy I grube maciury,

Jagienka probuje mie zniszczyc przez swojo zazdrosc. Ona chciala tu zdobyc slawe I myslala, ze swoja glupoto ja zdobedzie. A ze wyszlo inaczej I okazalo sie, ze ja jestem lepsza od niej to tera sie awanturuje. ja jestem dobro osobo, katoliczko wierzaco I praktykujaco, pan mie prowadzi przez zycie dlatego nigdy nie popelniam blendu. Ja muchi nawet nie skrzywdze. Dobro to moja demona.

Gość zjadłam 9 chach-łyków
właśnie szukałam jakiegoś twojego topika;) Kochana jesteś :) Humor mi poprawiłaś ajlowjuju

:-) a po co leki? Mi I bez tego dobrze. Wlasnie nakupalam se perfum oryginalnych karoline holere I jakos kristy. Mmmm szaszlykowa ciesze sie ze Ty sie cieszysz. I pamietajcie nie lupcie jagienki.

Gość zjadłam 9 chach-łyków
nie bede jej l;ubić