Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedon

kręcą was ekshibicjoniści?

Polecane posty

czy jest na tym forum dziewczyna którą podniecał by widok ekshibicjonisty?

Znaczy widok faceta wyskakujacego zza drzewa w parku z pytą na wierzchu i wymachujacym nią jak wiatrakiem?... Hm... Mnie mieszczegolnie :P

Gość chyrod
eksktradyści chyba

Gość minia to niemożliwe!
wykręcają mnie

głowe mam z tyłu a dupę jak zwykle z tyłu

mi fialu tka nisiutka se parkonika nakol do santy kontlanty ce sebe ne pomage

raczej myslalem o kims nieznajomym nago ale nie takim co wyskoczy zza krzakow w plaszczu:) mnie bardzo kreca takie sytuacjie z nieznajoma ale o ile wiem ze jej tez sie to spodoba. Poki co mialem kilka takich "przygod". Ale nie wyobrazam sobie stac w jakis krzakach albo bog wie gdzie i wyskoczyc komus kto moze sobie tego nie zyczyc.

Gość santa baby
this is so cool i love it woooo

wiadomo że jakos musialbym sie tego dowiedziec albo kontaktujemy sie po prostu przez internet i tyle sie znamy:) umawiamy sie na spotkanie i dopiero wtedy tak na prawde sie widzimy i pozniej rozmawiamy

chodzi mi ze nie widzielismy sie na zywo i spotykamy sie dopiero jak sie umowimy:)

Poczekaj.....czyli ma to wygladac tak: *kontaktujesz sie z dana osoba przez internet *ona Ci wyznaje ze lubi ekshibicjonistow *po czym umawiacie sie na spotkanie *Ty wylatujesz z pauka na wierzchu *ona ochoczo podskakuje z radosci :D *potem zaczynacie rozmawiac :) Tak?

no raczej nie bardzo. Chodzi o to że kręcą mnie takie sytuacje z nieznajomymi. Podobno kobiety też często fantazjują o kimś nieznajomym. Szukam kogoś kogo podnieca widok nagiej obcej osoby. Umawiam sie w określonym miejscu i aranzujemy sytuacje jak z ekshibicjonista albo po prostu robie striptiz. Wszystko zalezy od kobiety, ja nic nie narzucam. Jeśli powie że ma na coś ochotę to staram się to spełnić. Mi już samo to sprawia satysfakcje bo podniecają mnie takie sytuacje

ja raz mialam sytuacje ,jakiś facet sie zaczal na moj widok trzepac :O tu chyba chodzi o jakis seks z nieznajomą/mym.... o noł. Obrzydzenie mnie bierze jak pomysle ze jakis facet mial by sie rozebrac i sie do mnie dobierac, od tak.

wogole na was nie dziala zadbany nieznajomy facet? wiem ze facet rozni sie konstrukcja psychiczna od kobiety ale mnie widok nagiej kobiety bardzo podnieca,o ile jest zadbana. Skądinąd kobiety też często tak mają ale jak widać nie zawsze;p

ja to wolę mojego mężczyznę oglądać nago. ale zanim jego zobaczyłam, musiałam go bliżej poznać. staromodnie chyba myślę :P

wcale nie staromodnie, kazdy ma inne podejscie. Ja chce sie pobawic i tyle i tez szukam osob ktore lubia takie cos, chca spelnic fantazje itp.

zadna z Pań ni chciała by się natknąć na całkiem przystojnego nagiego faceta?:)

bylem wczoraj na fortach niedaleko ursusa i pomimo zlej pogody spotkalem dwie wagarowiczki:) z pocatku niesmiale ale gdy chwile pogadalismy, wypilismy po dwa piwka juz bylo weselej. Koniec koncow byl taki ze byly chetne zeby popatrzec i zrobilem im maly pkazik:) byly takie usmiechniete =:) zajebista sprawa:) moze jeszcze sie tam kiedys wybiore

Gość niby ekshibicjonista
hedon- strzepałeś przy nich?

tak, na początku były nieśmiałę ale jak powiedziałem to i owo, wypiliśmy po piwku to sietrszke rozkrecily i mysle ze wszystkim bylo milo:)

opowiedz więcej - jak wyglądała ta scenka - pozwalały się dotykać?...itp?

po krotkiej rozmowie juz bez szczgolow powiedzialy -no to wez pokaz, wiec wyjalem i dalej juz mozna sie domyslec co sie dzialo. Jedna pokazala mi biust i niedlugo pozniej skonczylem

i tak normalnie podszedłeś i zagadałeś, czy chciałyby zobaczyć? ile miały lat? dotykały Cię? spuściłeś się na trawę czy na nie...? Jakie jeszcze miałeś podobne sytuacje? Strasznie mnie to kręci ale nie mam odwagi... opowiedz

Ekshibicjonizm to jeden z objawów niedoruchania i kompleksów. Facet, który ma udane życie seksualne nie fantazjuje o trzepaniu na przystankach autobusowych czy opustoszałych parkingach. Jeżeli parę godzin wcześniej przeoral porządnie jakąś cipę to się walnie przed TV z piwem albo wsiadzie na rower i zrobi kolejne 100km a nie będzie latał po mieście z nadzieja pokazania fiuta jakiejś zaskoczonej licealistce (no bo bądźmy szczerzy, czym jest widok fiuta dla trzydziestolatki :P ) Owszem, można lubić seks przy widowni, ale to co innego. Ekshibicjonista to taki facet z etykietka na czole "Żadna mnie nie chce, więc nie pozostaje mi nic innego jak trzepanie w parku" :O :P