Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maga01

Rozmiar buta, wzrost, i waga 4 latka.

Polecane posty

Powiedzcie drogie mamy jak to jest u was? Mój 4 letni syn ma rozmiar buta 26/27 zależy, wzrost ok. 104 cm natomiast jego waga jest niestety bardzo niska i przez to jest bardzo drobny tylko 16 kg.

Gość ciamajjdaalsls
O ja.. mój ma prawie 6lat wzrost 112cm waga 18.5, but 28- jak widać kazde dziecko inne ;D

Gość LaMania
mój za to ma dwa latka, prawie metr, 17 kg i rozmiar buta 26

Moja córka w listopadzie skończy 4 lata. Wzrost - 104 cm Waga - 15 kg Nr buta 25/26 Z ubraniami jest różnie, najczęściej kupuję 104, mam tylko problem ze spodniami, bo 104 jest za krótkie, 110 jest w sam raz na długość, ale za to ogromne w pasie..

o dzięki, tak mieści się na samym dole na pograniczu najbardziej chodzi o wagę że jest tak niska miał robione badania wszystko ok. jest żywym dzieckiem. ciekawa byłam jak jest u innych.

scarlett. Wiem coś o tym rzadko się zdarza aby spodnie były dobre w pasie jedynie jakieś dresy.

Maga u nas jest jeszcze mniej. Rozmiar buta 25 Waga 14,5 w porywach 15 jak się naje :D. A wzrost około 100 Spodnie to tragedia, szukam takich żeby miały gumeczki i guziki od wewnętrznej strony.

Oj trochę mnie pocieszyłyście słuchać już nie mogę jak znajomi mi mówią jaki on chudy ale typu co ty mu jeść nie dajesz ech szkoda pisać.

Gość LaMania
hehe mi za to każdy mówi, że jest za gruby, za duży i ile on musi jeść :). nie przejmuj się, ważne, że dziecko jest zdrowe i szczęśliwew

Gość bhjjkhjk
Córka: wzrost ok.105cm waga 18kg roz.buta 27

Gość hennrykoss
Zbyt wysokie i grube dziecko też nie jest powodem do dumy.. Jak jest zdrowe to czym się martwisz?

Jak jest zdrowy, żywy, badania w normie to co czym się martwisz. Uwierz mi to nie powód do zmartwienia. U nas niestety raz na jakiś czas przyplątuje się anemia. Mój syn nie je mięsa, ogólnie taki z niego niejadek. Ale to też sobie radzimy z tym.

Za chudy źle, za gruby źle i jak tu dogodzić. Synek chodzi do przedszkola i myślałam że coś się poprawi ( przytyję) jedząc z innymi dziećmi ale niestety jego waga stoi w miejscu, dobrze że nie spada.

Gość ecie plecie
jak sie martwisz to zobacz sobie w siatki centlowe (chyba tak sie pisze) powinny byc w ksiazeczce zdrowia na koncu

Gość ja z UK....
moja corka ma 4 lata i 3 miesiace. Wazy 20 kg i ma 107 cm. Rozmiar buta 27, 5.

Gość ja z UK....
Nie jest gruba, jest normalna moim zdaniem, choc wiele dzieci w jej wieku jest o wiele szczuplejsza-takie chudzinki :) Ubrania kupuje jej na 5-6 lat, bo te na 4-5 sa na styk.

Gość za miesiąc 4 latka
chłopiec wzrost 110cm rozmiar buta 28 waga 17 kg chudy szczypior z niego

Gość gosciówa
Małe te dzieci macie, moja ma 4 lata, 114 cm wzrostu, but 31 a waga 23,5. Dzieci z przedszkola do ramienia jej sięgają. Jest zdrowa i dobrze się rozwija.

Gość gość
Moj 4 lata za 2 mce. Mierzy 105cm a wazy kolo 20. Rozmiar buta 28. Jest nabity, zdrowy i chyba idealnie w siatce. Do Pani wyzej u nas w przedszkolu tez jest taka ogromna 4latka. Sama nie wiem czy to fajne wiem nie ma sie czym chwalic. Kazdy odchyl od normy nie jest dobry.

Gość gość
no to mój syn, ubrania na 122/128, waga głównie 20 kg w porywach, 19,5 do 21 kg, but 32, wiek 5 lat jest najwyższy i najchudszy chyba w grupie

Gość gość
Moja 4 latka wazy 18 kg i ma 110 wzrostu wyglada normalnie

Gość gość
But 27, wzrost 110, waga 17 kg

Gość gość
Moja ma 2,5 roku. Ma takie wymiary i nie wiem czy sa poprostu proporcjonalne. Ma 97cm 15 kg i but 26.(z befado 25 jeszcze akurat) nie ma dużych stup??

Gość gość
Mój syn na cztery lata miał 103 cm i 15,2 kg. Numeru buta nie pamiętam. Dziś za to niecałe 10 lat mierzy 134 cm i 29 kg. Numer buta 34/35 zależy jaka firma

Gość gość
moja córa (4 latka w grudniu skończyła) wazy 15, 7 kg, wzrost ok 104 cm, rozmiar stopy 24

Gość gość
Mój syn, 4 lata, 111cm, 18 kg, rozmiar buta średnio 29. pozdrawiam :-)