Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzeszowianka20

Dylemat dotycący mojego chłopaka .Krótkie , potrzebuje obiektywnej porady :)

Polecane posty

ona 1990 nie wybaczyłam mu tak łatwo dałam mu kare bo nadszarpnął moje zaufanie i razem postanowiliśmy to odbudowywać i on ma sie głowić jak kawałek tego zaufania odbudowac zgodził sie na to i powiedział że nigdy sie to nie powtórzy i będzie sie starał .. Dlatego to tez nie jest tak że ślepo mu ufam on wie ze zle zrobił .. problem u mnie polega włąsnie na tym że on zachowuje sie czasami bez serca mówi rób jak chcesz jest taki jakby pozbawiony uczuć a z drugiej strony bardzo logiczny wie że zle zrobił i mowi żeby to ja podjęła decyzje bo jeśli zaufania nie bedzie to on tez nie umie być w takim związku i stad mój problem bo ja niewiem czy faktycznie zdaje sobie sprawe i każe mi wybierac czy to manipulant że wie że i tak szanse mu dam jego facetow tak rozstania nie bolą i szybko zapomni , albo jeszcze trzecia opcia że on nie umie kochac i tylko wydaje mu sie że kocha .. Co do przytulania do ona --> to tak przytula rzadko ale całuje jeśłi o to chodzi sexu nie było miedzy nami jest moim pierwszym powaznym facetem..

Gość ona1990r
pewnie dlatego że Ty mu nie dajesz seksu to szuka innej do tego bo jesteście razem dwa lata może on nie chce czekać tyle? jak ta kwestię rozwiązaliście? co mówił Ci na ten temat?

Ona -->>dokładnie to 1.5 roku i miesiąc .. No niby mówił że mu brakuje sexu dośc często , ale powiedział że mnie kocha i poczeka. Ja jestem bardzo niedoświadczona w tych sprawach wolałam zaczekać jakoś nie byłam go pewna a przed nim trafiałam na samych dupkow i widac intuicja mnie nie zawiodła . Co do niego mówiłam mu że wiadomo , że do ślubu czekac nie będziemy ale chciałabym go dośc dobrze poznac on wie że jestem dziewica i myślałam z nim to zrobic po 2 latach chodzenia i on o tym wie w jego urodziny w grudniu jak będzie mial myślałam z nim to zrobic pierwszy raz ..

W sumie z tym sexem to nie jest tak że ja niechce tylko bardzo sparzyłam sie na facetach i miałam blokade jemu zaufałam i chciałam z nim to zrobić ale teraz nadszarpnął bardzo mojego zaufania i raz mnie to też , że mówi do mnie jak chcesz ja rozumiem , nie umiem ci pomóc itd ..

Gość ona1990r
no ja rozumiem skoro tak do tego podchodzi że poczeka to ok tylko nie rozumiem tego że niby chce czekać a umawia się z inną na sex i pisze jej że jest śliczna.. no w głowie mi się to nie mieści

Gość ona1990r
chętnie bym jeszcze popisała ale muszę lecieć..odezwę się kochana do Ciebie na e maila..Trzymaj się tam!!! głowa do góry:*

Gość ona 90r
chciałam Ci wysłać emaila ale nie chce wysłać.. nie wiem czy zły adres podałaś..