Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzeszowianka20

Dylemat dotycący mojego chłopaka .Krótkie , potrzebuje obiektywnej porady :)

Polecane posty

Hej jestem z chłopakiem już jakiś czas , w ostatnim czasie były spięcia ponieważ pisał z jakąś małpą na gg i fb o seksie chciał sie nawet spotykać mówił że jest śliczna itp ja to okryłam i sie wściekłam zrobiłam awanture on powiedział ,że było to tylko pisanie ale jeśli mu nie ufam to rozumie jeśli będe chciała go zostawić .. Obecnie jesteśmy w kłótni nadal nie odzywam sie do niego od wczoraj .. Chce dodać że dużo jest takich sytuacji w których on mówi rób jak chcesz , nie jestem w stanie ci pomóc itp , tak jakby mu nie zalezało ciągłe słysze rób co chcesz jak ostatnio że on rozumie jak go zostawie w poprzedniej naszej kłotni było podobnie .. Co mam sądzić w tej sytuacji , bo jeszcze nigdy nie mialam takiego faceta ...;/

Gość ona1990r
widać jakby mu wcale nie zależało... nie mogłabym mieć już zaufania do takiego faceta co pisał z inną o seksie ... masakra zostawiłabym go nie mogłabym po takim odkryciu być z nim...widać że mu to zwisa czy będziesz z nim skoro twierdzi że rozumie że go zostawisz... zasługujesz na kogoś lepszego a nie na takiego dupka co umawia sie z innymi na sex

Gość mysle ze mu nie
zalezy

autorko Ocknij sie ! to brutalne ale on Cię wcale nie kocha, jest z Toba z przyzwyczajenia i ogolnie nie interesuje sie niczym poza samym soba i romansikach. Na jednym go złapałaś a ile w rzeczywistości było ? Gdzie Ty masz głowę? zejdz na ziemie i spójrz trzeźwo

Gość jak to co
jemu nie zależy, twoje decyzja jest mu obojętna dlatego mówi ze możesz robić co chcesz teraz takie czasy, że wstyd się przyznawać do samotności, zawsze dobrze mieć kogoś w okolicy, dlatego on nie pozbywa się ciebie a ty jego tylko tkwicie w takiej gównianej znajomości :o

Mistrz. Robi źle i zamiast starać się to naprawić, to jeszcze wykręcił kota ogonem tak, że jakbyście się rozstali, to przecież z Twojej inicjatywy, a nie z jego winy. :D A poważnie - olej go, bo jest zły, że go przyłapałaś. Gdyby mu zależało na Tobie, byłby przestraszony, że może Cię stracić, a nie działałby na zasadzie - rób, co chcesz, tylko mnie poinformuj.

Gość chmurka2012
ma Ciebie tylko jako koło ratunkowe... myślę że w związku kobieta może polegać na swoim facecie a twój mówi że rób jak chcesz..ewidentnie ma Cię gdzieś..

ona1990 ->>> Mówiłam mu że to co ty mi napisałaś że skoro tak mówi to mu nie zależy pewnie ale on mi powiedział w odpowiedzi na to , że on cierpi w sobie , że to nie tak .. A to że pisał bardzo mnie to zabolało ale wtedy niewidzieliśmy sie 3 tyg niby tęsknił i niewie co mu do glowy strzeliło jestesmy ze sobą już 2 lata niechciałam tak tego przekreślać ale chyba masz racje chciałam mu dac szanse bo mnie przeprosil ale denerwują mnie te jego slowa rób jak chcesz jak coś gdzies idziemy jakby to na mnie wszystko spoczywało po tym incydencie nie mam do niego zaufania fakt ale chciałam mu dac szanse ale chyba marsz racje z tym że mu niezależy powiedział to tak jakby mu wszystko jedno było że on rozumie że zle zrobił że niby tak mnie kocha i chce dla mnie dobrze .. Strasznie sie pogubiłam , myślisz że on jest jakims manipulatorem emocjonalnym i chce sie żebym to ja zerwała i na mnie żeby spoczywała wina ?..

Gość ..SlodkaIdiotka..
Dziewczyno, nie zalezy mu, prawdopodobnie wcale Cie nie kocha. Tak nie zachowuje sie facet zakochany w swojej dziewczynie. Dla mnie to tez pewna forma zdrady, możne nie w tym dosłownym znaczeniu, ale pisał z inna o seksie, pewnie pożądał jej, chciałby z nia to zrobic. Nie ma sensu tracic czas na jakiegoś pajaca. Glowa do gory! Facet nie jest godny Twojego zainteresowania. Niech idzie do tamtej dziewczyny, bo bardzo mozliwe, ze Cie z nia zdradzi. Stosuje szantaz emocjonalny slowami typu " nie ufasz mi". Skoro tyle razy Ci powtarza, ze zrozumie jesli go zostawisz, to prawdopodobnie tego chce. Nie ma co sie oszukiwać! ZOSTAW dupka, bo to nie bedzie ostatni Twoj wpis tutaj, czy na innych forach, wyjdz do koleżanek, a jego w cholerę zostaw! 3maj sie kochana! :)

Gość ona1990r
ja jestem z facetem 2,5 roku..wiadomo zawsze nie było idealnie.. dużo kłótni ale myślę że się w końcu dotarliśmy bo jest teraz całkiem inaczej.. Jeśli byśmy mieli jak Ty miałaś przerwę 3 tygodnie(chociaż mieliśmy tydzień najdłuższa) i on by pisał z inna o seksie to już by był skreślony nie mogłabym być z kimś takim już bym nie miała zaufania... myślę że mu całkowicie zwisa co Ty myślisz skoro mówi cały czas rób jak uważasz jak chcesz... dziwne trochę to..serio wygląda jak jakiś manipulant emocjonalny

Dziekuje za wszystkie opinie bo sama już sobie rady nie daje , bo kompletnie tego nie rozumiem . w rzeczywistości jesli chodzi o romanse to jestem pewna że nie ma bo to typ taki bardziej nieśmiały ale tak naprawde ma coś w sobie co mnie troche odrzuca , najbardziej mnie boli z tym rób co chcesz a po czasie że go to też boli ale woli zapmnieć niechce mi sie narzucac skoro wie że zle zrobił że to moja wina > Z charakteru jest z nim cos takiego że niechce mówić o przeszłości i że niechce nic czuć sam mi raz powiedział że chce stać sie bezuczuciowy i faktycznie chyba taki jest a ja taka ślepa jestem, jeszcze nigdy kogoś takiego nie spotkałam .. Wydaje mi sie że on ma jakies problemy ze soba emocjonalne albo jest świetnym manipulatorem .. Niby mówi że kocha ale niewidze tej miłosci skoro mi mówi rób co chcesz jeśli niechcesz ze mną być to mi to powiedz a ja odejde ..Spotkałyście kiedyś kogoś podobnego bo ja nigdy i dla mnie to takie zaskoczenie zawsze sie miedzy nami dobrze układało aż do teraz ..

Gość ona1990r
to jest w pewnym sensie zdrada nawet jeśli z nią tylko o tym pisał,albo pisał że jest piękna....a jesteś na 100% pewna że nic nie było?

Gość Mezatka Wariatka :P
Ma Cie gdzies, jestes z braku laku i jeszcze manipuluje Toba, ze masz robic co chcesz-czyli w razie rozstania on bedzie czysty, bo to Ty podjelas decyzje. widze, ze tlumaczysz go, trzymasz sie go kurczowo, boisz sie, ze Cie zostawi i zostaniesz sama. Wiecej wiary w siebie, dziewczyno ! Co to za tlumaczenie, ze tesknil wiec rozmawial z innymi ! Uwierz, za Toba nie tesknil, jedynie za dziura i to nie koniecznie Twoja, skoro z wielkiej tesknoty za swintuszeniem, pisal do innej ! Pomysl, co zrobi, gdy np. chora bedziesz, gdy czasem bedzie Wam dana dluzsza rozlaka, juz nie wazne zjakiego powodu? Znowu na gg znajdzie chwilowa pocieszycielke. Przykro mi, ale on z toba jest bo jest, jak znajdzie lepsza (wg swoicch kryterii), to nie mrugnie nawet okiem i Cie zostawi albo zdradzi (zeby w razie czego miec Ciebie nadal pod reka).

Gość ona1990r
a na co dzień okazuje ci uczucia jakieś? całuje przytula?

Gość ona1990r
to nie jest wytłumaczenie że tęsknił i pisał z inną .. ja też tęskniłam wiele razy a nie pisałam z innym sobie a tym bardziej o seksie

Gość Mezatka Wariatka :P
Dla Ciebie to nie zdrada-pisanie do innej, ze jest piekna i swintuszenie (zapewne chcial z nia seksu). to sorry, moja droga, ale ja juz nie bede sie w temacie wypowiadac. I tak nie zrobisz nic, bedziesz sie pred nim plaszczyc, analizowac kazda jego glupia wymowke i wybielac go. A on bedzie juz wiedzial ze ma Cie w garsci i straci do Ciebie resztki szacunku. I bedzie sobie pogrywal coraz smielej, bo Ty i tak nie odejdziesz i w razie czego bedziesz w rezerwie.

Ona---->> Przez ten czas byłam na wakacjach z rodzicami dlugo wyczekiwanym i jechać musialam z nim byliśmy tylko na weekendzie w górach jakiś czas temu to wtedy z nia pisał . Jeśli chodzi o nasze kontakty to widzimy sie raz w tyg gora 2 przy dobrych wiatrach a rozmawiamy ze soba raz na dwa dni na gg lub przez tel .. Juz sama niewiem niby mu to wybaczyłam ale teraz pod wplywem waszych komentarzy sie powaznie zastanawiam z kim ja jestem . On ma chyba taki sposób bycia i tak naprawde to on chyba nie umiem kochac albo kocha na swój sposób dałam mu szanse ale zaczynam dostrzegac ze to bład ..

Gość ona1990r
autorko przecież takie pisanie to ewidentna zdrada nawet jeśli do niej nie doszło na żywo.. dla mnie to nie do pomyślenia że jest z Tobą a do innej pisze że jest piękna...szok

Gość ona1990r
Właśnie w tym jest problem że tak szybko wybaczyłaś.. ja bym tak nie potrafiła.. nie miałabym już zaufania do niego.. a ciekawe jakbyś musiała wyjechać zagranice do pracy na 3 miesiące to co by wtedy wyrabiał...

Gość co za idiotki radzą
facet na dziewczynę nie naciska, niczego jej nie wmawia, nie kręci. Dziewczyna nie umie podjąć samodzielnej decyzji, jest bezwolna, a te nazywają go manipulantem emocjonalnym. Gdyby błagał ją o przebaczenie i zapewniał o swojej gorącej miłości, mówiłyby to samo. Ot, kobieca logika.

Gość ona1990r
Nabrał pewności że cokolwiek by nie zrobił to byś mu wybaczyła..więc może robić z Tobą co chce a Ty i tak mu wybaczysz

Męzatka Wariatka ---->> to nie tak ze sie go kurczowo trzymam , zrozum nie miałam nigdy takiej sytyacji i niewiem jak postępować nawet z kimś takim , Mieliśmy spory kryzys w naszym związku , wybielałam go masz racje moja wina ale kocham go nigdy mu sie to nie zdarzyło dlatego jestem tak rozbieta bo z jednej strony go kocham a z drugiej brak zaufania .. A co do sexu to jest mój pierwszy facet i sexu miedzy nami jeszcze nie bylo to mój 1 zwiazek na poważnie z nim dlatego jestem tak rozbita..

facet przede wszystkim nei żałuje, dla neigo nic się nei stało jezeli dizewczynei się nei podoba to neich zadecyduje o rozstaniu, on sie nei poczuwa do winy

Gość ona1990r
-------> co za idiotki radzą przecież wiadomo że facet nie będzie jej rozkazywał ale mógł by wyrazić swoje zdanie i powiedzieć "ja myślę tak ale kochanie robisz jak uważasz"

Gość ona1990r
Z jego traktowania wynika że ma gdzieś co ona robi i dla niego to nic że z inną chciał się umówić na sex... natomiast jeśli by zależało mu na związku by nie mówił takich rzeczy że go zostawi tylko by starał się naprawić obecną sytuacje