Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CallMyName

Pomocy chodzi o chłopaka.... JESTEM ZAŁAMANA ; ((

Polecane posty

Gość CallMyName

Nie wiem co mam robić, 2 tygodnie temu chłopak z którym byłam 5 lat powiedzial ze nie zależy mu jak kiedyś na mnie, daliśmy sobie tydzień czasu zeby zatęsknił a on ani przez chwile nie pomyslał o mnie. Wiec on powiedział ze to koniec, przez sms nie chciał nawet podagac ze mna,wyjasnic. Ja dla niego wszystko robilam. Nawet mówił o dziecku . Jestem załamana; (( co mam zrobić , prosic sie zeby wrocił ? Koledzy mu w głowie zawrócili. Caly czas czekam na jakąkolwiek wiadomość od niego ; ((

Gość moze lepiej...
zniknij na jakis czas, zajmij sie soba, nadrob zaległosci ze znajomymi, rodzina. poswiec wiecej czasu swojej pasji :) spełniaj siebie... jak zateskni to wroci a jak nie to nie jest ciebie wart :) Koledzy zawsze przy nim nie beda, nie dadza mu rodziny i domu. ale on chyba jeszcze o tym nie wie

Gość Jaaaaaa27777777
I tu sie pojawia magiczne zdanie: "Robiłam wszystko". Gdybyś tego nie robiła to może to by się ciągnęło dalej. Radzę go olać, nie prosić (w życiu!). Może za jakiś czas sam się odezwie.

Moj chlopak tez rzucil mnie przez sms'a wczoraj, przez byle co. najpierw mnie olal, byly ciche dni, w moje urodziny kiedy go zaprosilam znalazl sobie wymowke, ze musi samochod zarejstrowac, a dzien pozniej ze mna zerwal jak cham. :'| faceci są beznadziejni. Nie pros sie o nic kochana! Obie podalbysmy sie im na tacy - zrobiłybyśmy dla nich wszystko - a Oni przeciez musza o Nas caly czas walczyc.. Same sobie ejstesmy po czesci winne, ze tak dalbysmy sie zmanipulowac. Ale teraz Ty nic juz nie rob. Przecież zrobilaś wszytsko, moze sie opamieta, zateskni, pzremysli na spokojnie. Wiem, ze latwo sie mowi, ale jestesmy w podobnej sytuacji teraz, wiec wiem co czujesz, bo sama przezywam to wszystko. Glowa do gory! :) http://www.youtube.com/watch?v=346buRwtrOU

Gość CallMyName
Przez niego straciłam przyjaciół, z rodzina sie pokłóciłam , nie mam nikogo oprócz najbliższych ; (((

Gość moze lepiej...
ej, wez sie w garsc. olej go... po prostu. kiedys sie bedziesz z tego smiała :)

Gość Jaaaaaa27777777
Jestem klasycznym przykładem kobiety kochającej za bardzo. Dla faceta nigdy nie powinno się zaniedbywać przyjaciół, zainteresowań itp. Facet raz jest, a później go nie ma. Radzę zmienić podejście, bo się wykończysz.A wiem, co mówię, bo kiedyś to też przeżywałam.

Gość CallMyName
Wszyscy mi mówia ze z czasem wróci do mnie jak kiedys,najgorsze ze jest z mojej okolicy i czesto bede go spotkać , nie dam rady ;((

Gość CallMyName
Ja też za bardzo kocham,mozna powiedziec ze za dwóch. Jednak facet to prawdziwa świnia, powinni cierpiec jak kobiety; ((

Gość moze lepiej...
spraw aby on nie dal rady. ich jest najlepiej olac :D

CallMyName, to możemy sobie przybić ta przysłowiowa piątkę. Ja tez dla faceta zostawiłam przyjaciół, znajomych, nigdzie nie wychodziłam. jemu natomiast wolno bylo wyjść z kolegami na piwo, czy na meczyk, albo urodziny.. Czasem bylo tak, ze siedzialam w domu sama, czekajac, bijac sie z myslami, przychodzily rozne wyobarzenia, co tam robi, czemu mnie nie zabral.. Ale zawsze jak sie poklocilismy, to robil tak, zebym to ja byla winna wszystkiemu.. Musiamy sie pogodzic z tym, bo to juz jakas patologia jest w zwiazku. ta piosenka ma odpowiedni tekst : http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY "Now and then I think of all the times you screwed me over But had me believing it was always something that I'd done But I don't want to live that way Reading into every word you say " Przezywam to samo co Ty, ale wiem, ze musimy dać sobie spokoj. Chociaz do teraz gdy przychodzi jakis sms, to glupia mam nadzieje, ze to od niego, ze cos sie zmieni.. :'|

Gość CallMyName
Miejmy nadzieje ,,aminka witaminka,, że wszystko się ułoży, że w końcu trafimy na mężczyzn z którym bedziemy szczesliwe. Teraz jest strasznie cięzko chociaz minął tydzień ja ciągle mysle o nim co robi, czy ma jakąś, może nawet całuje się z nią ; (( czekam na jakis znak od niego głupiego sms ; ((

Gość ona1990r
"Ja tez dla faceta zostawiłam przyjaciół, znajomych, nigdzie nie wychodziłam. jemu natomiast wolno bylo wyjść z kolegami na piwo, czy na meczyk, albo urodziny.." Kobietom w tych czasach chyba na łeb palma bije na punkcie faceta!!! cholera jak można dla faceta zrezygnować z wszystkiego przyjaciół itp itd przecież facet może być dziś a jutro o nie być i wtedy się zostaje sam jak palec.każdy ma swoje życie skoro on idzie na mecz to ja do koleżanek a nie siedzę w domu jak mysz pod miotłą i czekam na wiadomość od niego. Zastanówcie się trochę nad sobą, swoje życie podporządkowywać facetom.NIGDY W ŻYCIU!!!!

Gość CallMyName
ona1990r zakochana kobieta jest w stanie zrobić wszystko, zebytylko zatrzymac ukochanego przy sobie, niestety ja jestem tym przykładem, cały czas mysle czy ktokolwiek bedzie mnie chciał ; ((

CallMyName, mam to samo, chociaz wiem, ze nie powinnam, ze potraktowal mnie jak smiecia. Wlasnie czytam ta książke "Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy". Wydaje sie byc calkiem calkiem i juz zauważylam pare swoich bledow w postepowaniu z bylym. ona1990r, ale tutaj jest ta kwestia, ze nawet jesli wyszlam na mecz koszykowki, a on byl w tym czasie na pilce, to i tak nie moglam sie skupic, tylko myslalam z kim on tam jest, czy jakas go nie zaczepi itp. A w ogole to chcialam zebysmy razem byli na tym meczu, zeby byl blisko.. "Kobuety ktore kochaja za bardzo" :'| Smutne, ale prawdziwe..

Gość CallMyName
aminka, witaminka ja takze czytam tą ksiażke i chyba musze sobie kupić, teraz widze błędy, wszystko odrazu dostał i sie znudził . . .

aminka, witaminka - pamietam jak pisałaś o tych urodzinach, ze Ci zależało a on miał to gdzieś. Ale nie wiedziałam że tak to się potoczy. przykro mi :( Autorko, jesli facet chce czasu, to mu go daj. Zobaczysz że jak go olejesz to on tego nie wytrzyma i sam przybiegnie z podkulonym ogonem. A jak nie, to jest naprawdę dużo wartościowych i wspaniałych facetów. Jeszcze będziesz szczęśliwa ;)

Gość CallMyName
plastikowa____biedronka mam nadzieje ze bedzie tak jak mówis. Ksiązka Argov-Sherry-Dlaczego mężczyni kochaj zołzy jest super polecam każdej kobiecie którą zostawił chłopak lub jest w związku.

Tam gdzie jest wymienione te 10 cech ktore "zolza" powinna miec, ja nie mam zadnej z nich, normalnie, pasuje do tej "milej dziewczynki" prezentowanej w tej książce. Załamka ;o A ja zawsze myslalam, ze lepiej, zebym byla zawsze dostepna, bo inaczej straci zainteresowanie. Ale z tego co pamietam, na poczatku bardzo sie staral, bo bylam nim malo zainteresowana - dawalam tylko slabe znaki. CallMyName, wezmy sobie do serce rady z tej ksiązki, zastosujmy i zobaczymy! Moze cos da sie uratowac, ale to Oni maja zatesknic za nami i zaczac sie starac! :)

Gość CallMyName
aminka, witaminka jeśli naprawde nas kochaja to wrócą z czasem zatęsknią ;) i to jest prawda jesli jestesmy niedostepne dla chlopaków to oni zabiegaja o nas, a gdy to my o nich zabiegamy to oni maja to gdzieś... chociaż teraz jest mi strasznie przykro, mam nadzieje ze z czasem to minie, zawsze po burzy pojawia się tecza ; ))

Gość SUPERRAŚNE
"Przez niego straciłam przyjaciół, z rodzina sie pokłóciłam" niech zgadne on jest łobuzem nierobem, alkoholikie, chamem itd....zgadłem? i jeszcze nad nim ropaczasz? a po ile macie lat? bo nie doczytałem

Ja mam 20 lat. alkoholikiem nie jest... Był moim pierwszym chlopakiem, odkąd pamietam zawsze byl ze mna nawet wrócil z zagranicy dla mnie, ale gdy koledzy sie pojawili poł roku temu i jakos zaczełam go powoli tracić, a mi wtedy zaczeło jeszcze bardziej zależeć. ; ((

Gość dck
musiałabym na łeb upaść, żeby dla faceta rezygnować z hobby i znajomych. nawet jak byłam głupią, naiwną gówniarą, tego nie robiłam.

Gość ona1990r
Wróciłam:D:D:D do Callmename: a kto mówi że zakochana osoba ma robić wszystko żeby zatrzymać przy sobie ukochaną osobę przecież jest facet ale i też znajomi przyjaciele no sory on jedyny na świecie nie istnieje jest też rodzina przyjaciele z którymi można czas spędzić a nie tylko facet 24/7 dni bez przesady trochę.... i teraz nawet Ty jesteś przykładem tego że on Cię zostawił i zostałaś sama jak palec bo jak pisałaś wcześniej przez niego przyjaciółki straciłaś właśnie że nie przez niego tylko przez własną głupotę i idiotyzm.... to tyle w tym temacie

Gość delima
CallMyName w pełni rozumiem co przechodzisz.. Wiem, że to będzie bardzo trudne ale zacznij patrzeć na siebie - stawiaj siebie na pierwszym miejscu.

Ale zrozumcie że ja byłam tak zakochana ze tego nie widzialam, to on był najważniejszy, wtedy byłam szczesliwa. Czytają książke ,,Dlaczego mężczyźni kochają zołzy,, zrozumiałam jakie błędy popełniałam.... Codziennie budze sie z nadzieją ze dostałam sms od niego a tu nic ; (((

Gość ljgols
:( zajmij się sobą... faceci nie są tego warci.. :/