Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rghgjiou

Pytanie do dziewczyn ktore stosunkowo w mlodym wieku stracily dziewictwo

Polecane posty

Gość rghgjiou

majac 16-19 lat,zrobilyscie to glownie z ciekawosaci,mialyscie juz taki duzy poped i chcialyscie,przez presje i namowy chlopaka?

18 lat Byłam już 3 lata z chłopakiem, wiedzieliśmy,że będziemy razem i był to koljny krok w związku. Dziś jesteśmy małżeństwem. Gdybym nie była pewna że to TEN nie zrobiłabym tego ani z ciekawosci ani z popędu.

Gość rghgjiou
wypowie sie ktos jeszcze?

18 lat, ciekawośc, chłopaka kochałam ale nie byłam zakochana jesli wiecie co mam na mysli. Żałuje że z nim.

Gość powstaje bardzo ważne pytanie
czy autor wziął juz leki, co mu je przepisał pan doktor psychiatra, po zgwałceniu go przez księdza proboszcza.

Gość powstaje bardzo ważne pytanie
ja stracilam dziewictwo w wieku 14 lat i mialam wielu partnerow seksualnych i co w tym zlego? przeciez nikogo nie krzywdze, sama przyjemnosc

Gość pierwszy i bardzo zacny
gówno masz podszywaczu a dar jasnowidzenia, jestem facetem co żyje juz 750 mieisęcy.

Gość rghgjiou
powstaje bardzo ważne pytanie-o co ci chodzi?

Gość a o co tobie człowieku chodzi
to co dziewczyna ma przy wejściu do pochwy, to jej sprawa i ewentualnie jej ginekologa. Od walenia konia gówniarzu we łbie ci sie poyebało.

Gość rghgjiou
a o co tobie człowieku chodzi-nie tego dotyczy pytanie:P

Gość a o co tobie człowieku chodzi
co znaczy straciły dziewictwo. A cóż to takiego dziewictwo? Jakiś średniowieczny cymbał chciał mieć pewność, że bachor będzie jego? Głupi jak wszytkie chłopy włącznie z tobą, bałwanie. Lepiej sprawdź u lekarza czy wszystko u ciebie z głowa wprządku.

Gość rghgjiou
a o co tobie człowieku chodzi-jakas przewrazliwiona jestes:P a ja poprostu tylko ciekawy:D

Gość rghgjiou
bo ja mam już 60, nigdy się nie skalałem dotknięciem kobiety i nie rozumiem po co ludzie uprawiają seks?

Gość świadek szczęścia
17lat. po prostu stwierdziłam że to z tym chłopakiem chce. o dziwo nie był to błąd. dziś go kocham...

Gość onawi
ja mialam 16 lat i dziewczyny w klasie jaja sobie robily ze tylko ja jestem jeszcze dziewica,pojechalam na oboz ,wypatrzylam chlopaka,poderwalam go i stalo sie.....nawet na pozegnanie adresu mu nie dalam bo wiem czym sie koncza wakacyjne przygody,wrocilismy do domu ,na spotkaniu poobozowym on tez byl,dla swietego spokoju dalam mu ten adres wiedzac ze i tak nic z tego nie bedzie,o dziwo okazalo sie ze mieszkamy calkiem niedaleko od siebie,czasem wpadal i zostal na stale ,po roku ciaza i slub....po 17 latach rozwod......ot banalna historia ale nie zaluje...

Gość rghgjiou
:)

Gość rghgjiou
podbijam w gore

Gość telewizja nie kłamie
ja na szczęście zrobiłam to z miłości, mając 17 lat 2 miesiące i 21 dni. i chociaż już z nim nie jestem, to nie żałuję.

Gość selec5
ja majac 16 lat zrobilam to z milosci. jestesmy juz 6 lat razem za rok slub

17 i pół dokładnie (bo to było w styczniu, a w czerwcu mam urodziny)Byłam już z chłopakiem 2 lata, powód - miłość ;)I jesteśmy nadal razem już 5 rok. (nie namawiał mnie, wręcz upewniał się milion razy czy na pewno tego chcę)

Gość paluszanka
Ja to zrobiłam w wieku 17 lat, z miłosci jak i z ciekawosci.. Byłam z Nim pól roku:) Obecnie jestesmy 3 miesiace po slubie i spodziewamy sie dziecka:)

Ja miałam jakieś 14-15 lat. Byłam zakompleksioną dziewczyną. Chłopak miał 18 lat. Nalegał na współzycie. W sumie to nawet nie wiem jak to się stało... Wiem, że bolało, a po wszystkim wybiegłam z jego domu z płaczem... Byliśmy razem akieś 4,5 roku, potem zerwaliśmy. Żałuję. Za wcześnie. Nie byłam gotowa i nie była to w 100% moja decyzja... Zrobiłam to pod przymusem, ze strachu ze mnie zostawi.

bo chciałam, nie namawiał mnie, a wręcz odwrotnie, czekał rok. teraz z biegiem czasu myślę,że mogłabym jeszcze trochę zaczekac, ale klimat tamtego dnia, miłośc, wiadomo. ale jesli chodzi o wybór pierwszego faceta, też nie żaluje, że akurat z nim:) to było bardzo przemyslane