Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plummm plummmm

Czy wasi faceci też ćpają ???

Polecane posty

Gość plummm plummmm

tzn palą trawe, odurzają sie lekami z apteki i innymi srodkami ? bo widze ze teraz kazdy to robi

Gość blelelelll lelelel
Wiekszosc mlodych facetow chodzi ciagle nawalona, zwlaszcza w weekendy, wciągają az milo

Gość SUPERRAŚNE
zaden normalny szanujacy sie facet nie ćpa nie wciąga ani nie wącha, trzymać sie od takich z daleka

Gość Ja nie ćpam, nie pije,
nie pale nie mam nałogów i właśnie dlatego żadna mnie nie chce

Gość SUPERRAŚNE
"nie pale nie mam nałogów i właśnie dlatego żadna mnie nie chce" myśle ze inne są powody dla ktorych jestes sam, masz zryty charakter lub inny feler i dlatego zadna cie nie chce

Nie wiem na ile to prawda, niech się dziewczyny wypowiedzą, ale podobno one czują, czy nie ćpasz, bo uważasz, że to nie dla Ciebie, czy też dlatego, że mama zabroniła. Jak z tego drugiego powodu to jest zły znak ponoć.

Gość hghhhhhhhhhhhhhhh
bo to roznica Nie chcesz bo NIE : nie lubisz, lub po prostu nie masz ochoty a NIE bo takie masz zasady i rodzice ci wpierdol dadzą

Gość jajajaijeszczerazja:)
Mój niestety ćpał, kiedy Go zostawiłam. Nie byliśmy ze sobą 4 lata. Teraz znowu razem i rzucił. Wiem, ,ze nie bierze, bo potrafię poznać. Ostatnio trochę maryśki, ale pozwoliłam mu... Raz na rok nie zaszkodzi :)

[zgłoś do usunięcia] frodo the niziołek Połowa tematów to prowo delku, w czym problem? Wiecej niz polowa Frodek daj lapke :-)

Biest29 - Nie bo jesteś przebrzydła kłamczucha. Piszesz, że niscy są ok, a do mnie mówisz lekceważąco "Frodek" bo wiesz, że jestem kurduplem. Jakbym był wysoki jak ten Twój to byś pewnie pisała "Panie Frodosławie". A - to, że Twój jest wysoki to pewnie przypadek:(

Gość hehehehehehhehehehehhehehe
"ćpają tylko gówniarze i margines spoleczny nie tryzmam z takimi ludźmi, nei kręci mnei to" hehe jak nie wicie to sie niewypowiadajcie bo cpiaja wszyscy lekarze czy adwokaci i nawet nie zadajecie sobie sprawy jakich ludzi widywalem w Dopalaczach sami sie z tego smialismy.....gownowiedzacy

Nie wiem w jakich kregach sie obracacie, ze wg was cpa tylko margines spoleczny. Najczesciej cpaja osoby na wysokich stanowiskach, super ustawione, wciagaja najlepszy towar. Zorientujcie sie troche w realiach obecnych, ja tego nie lubie, ale tak niestety jest, wiekszosc to robi.

Gość wiktoriaaaa35
co według z Was jest złego w zapaleniu sobie ziółka wieczorkiem?

Gość hehehehehehhehehehehhehehe
hehehe jeszcze jedno.....a kto najwiecej cpa?? co co maja najwiecej kasy czyli np. aktorzy ale to oczywiscie gowniarze i margines cos tam

Frodek teraz to mnie wkorwiles... Zachowujesz sie jak jakis rozkapryszony durniak i tyle. O czym ty do mnie w ogole kozwa piszesz ????? A co ma do korwy twoj wzrost z tym ze cie pozdawiam na topiku? TY MASZ JAKAS OBSESJE Z TYM WZROSTEM.... I jeszcze ci cos powiem--wiesz dlaczego wyszlam za swojego faceta? Nie tylko ze byl atrakcyjny dla mnie fizycznie ale dlatego jakim jest czlowiekie. I chuj mnie obchodzi czy w to wierzysz czy nie. Nie chcesz nie bede cie pozdrawiac i tyle.

Frodek teraz to mnie wkorwiles... Zachowujesz sie jak jakis rozkapryszony durniak i tyle. O czym ty do mnie w ogole kozwa piszesz ????? A co ma do korwy twoj wzrost z tym ze cie pozdawiam na topiku? TY MASZ JAKAS OBSESJE Z TYM WZROSTEM.... I jeszcze ci cos powiem--wiesz dlaczego wyszlam za swojego faceta? Nie tylko ze byl atrakcyjny dla mnie fizycznie ale dlatego jakim jest czlowiekie. I chuj mnie obchodzi czy w to wierzysz czy nie. Nie chcesz nie bede cie pozdrawiac i tyle.

Biest29 - Ja nie wierzę, że się zakochałaś. Ja to wiem. Tylko jakby był niski, to by tego zakochania nie było "Daj łapke Frodek" - rzeczywiście miłe pozdrowienie :o