Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isabellka1989098

Uczucia proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość isabellka1989098

Tak jak w temacie pytanie dotyczy uczuć.Proszę o wyrozumiałość. A więc 2 lata temu poznałam faceta, na początku nic mijaliśmy się jak zwykli ludzie. Potem zaczęliśmy się coraz bliżej poznawać, polubiłam go potem coraz bardziej go lubiłam. Następnie to wszystko co z nim było związane to święte byłam nie źle zauroczona. Potem się załamałam nie cieszyły mnie jego widok o nim ale w głębi serca myślałam o nim, tęskniłam. Przez cały czas się znaliśmy. Teraz ostatnio nie wiedzę świata po za nim! Nigdy tak się nie czułam. Nic się innego nie liczy. Jak zobaczę puls mam chyba z 200 , a jak się uśmiechnie jestem w niebie(silniejsze uczucie od ORGAZMU)Nie mogę się skoncentrować. Nie potrafię w czym on mi się podoba , czym mi imponuje chyba tym że żyje. Owszem relacje nasze przez dwa lata się zbliżyły. Czy cały czas było zauroczenie, czy powróciło czy może miłość i spróbować się jeszcze bardziej zbliżyć.Proszę o Pomoc:( To WAŻNE dla mnie. Nigdy coś takiego mnie nie spotkało.

Gość 01234
Znasz go osobiście??? spedzacie razem czas????ile macie lat ???

Gość isabellka1989098
Często mnie powozi albo rozmawiamy razem na różne tematy. Obydwoje jesteśmy dorośli.

Gość 01234
Jesli obydwoje jesteście wolni-próbuj jak najbardziej.Może to własnie "TO" :)

Gość isabellka1989098
Los sprawił że i ja i on jesteśmy wolni. Za bardzo nie wiem jak bo jestem kobietom która nie miała faceta i z tego co wiem on też nigdy nie miał kobiety:(

Gość isabellka1989098
Próbuj a może Ci się uda