Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdeg1w

brutalne zachowanie podczas pierwszego raz

Polecane posty

Gość abcdeg1w

Tydzien temu przezylam swoj piewrwszy raz z chlopakiem z ktorym jestem juz 2lata. On wiedzial ze sie boje dlatego zapewnial mnie ze bd bardzo delikatny i jak cos to przerwie. Tylko ze jak doszlo co do czego to on wszedl a raczej przebil mnie jednym zdecydowanym ruchem ze nigdy nie czulam takie bolu, jak pozniej pow ze gdzies przeczytal ze tak lepiej dla mnie. Ja stracilam do niego zaufanie, od tyg nie chce go widziec.. co ja mam robic dalej?

Gość Ante....
Wygląda na to że chłopak chciał dobrze a zafundował ci traumę...

Gość wołanie na puszczy
chciał dobrze, powoli też by Ciębolało. mialaś grubąbłonęi tyle. a wyszło jak wyszło.

Gość ja podczas pierwszego
razu poprosiłam faceta o dleikatność,delikatnie więc zaczął wchodzić w mnie,bolało jak cholera :o Powiedziałam więc mu,aby przebił raz,a dobrze,miał opory,że będzie mnie bolałao.Powiedzialam,że i tak boli,a jak zrobi to raz a dobrze to bol szybciej sie skonczy.Wszedl wiec mocno we mnie,bolalo owszem,ale po chwili przeszlo,lepiej raz a dobrze niz sie tak miziac i wchodzic po kawlaku powoli ze 3 godziny:o Czasem sie po prostu nie ta delikatnie przerwac blony,blona to gruby fald skory,a nie delikatna,cienka pajeczynka,tu czasem trzeba zdecydownaia i sily.