Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem 123

pociąg seksualny

Polecane posty

Gość problem 123

Witam, mam problem, gdyż mam dziewczynę jakieś 2 miesiące i ona często jest napalona, ma ochotę na różne igraszki (poza seksem). Rzecz w tym, że jak zaczniemy to się podniecam i czuję się z tym dobrze ale po jakimś krótkim czasie podniecenie mija a dziewczyna dalej chce igraszkować (nie dziwne to jak podniecenie mija po może 5 minutach) kocham ją i czasami się podniecam nawet zwykłym pocałunkiem ale gdy dochodzi co do czego to tylko na chwilę ; / może to być spowodowane małym penisem? w tych sprawach wielkością nie grzeszę czy może związane z wiekiem? nie ukrywam, że mam 17 lat. Bardzo mi na niej zależy a nie ukrywam, że dziewczyna ma "chcice" jak się na to mówi i praktycznie chce się "bawić" co spotkanie bądź co drugie. Jestem z nią krótko i pewnie jeszcze mój związek nei jest stabilny więc boję się, że zostawi mnie dla innego który lepiej się z nią "pobawi", i dodam, że chwilowo do igraszek mnie nie ciągnie, no ale wiadomo jak chłopak jest w tym samym wieku co dziewczyna to średnio emocjonalnie jest od niej młodszy o 3-4 lata, jak myślicie, z czasem przyjdzie na to większa ochota? i nie piszcie mi, że mam zmienić dziewczynę, to moja pierwsza i jestem z nią szczęśliwy, poza tym faktem ^. Dziękuję za odp. jeśli w ogóle będą :)

Gość rewelacja sezonu
chciałbym wrócić do Twoich problemów:) Spróbuj się przełamać i bardziej się wkręcić spodoba Ci się na pewno,masz szczęście że masz napaloną dziewczynę łatwiej będzie Ci ją przekonać do swoich pomysłów a na pewno jakieś masz.

Gość pociąg seksualny
Pociąg seksualny z Główki Głównej do Łysej Pipki przez Penisa , Pępek , Usta Malinowe, Odbyt Zachodni pSTAJE na torze przy peronie pierwszym.