Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała czarna kawka 22

Ktos używa kapsułek Ariel do prania,oplaca sie?

Polecane posty

Widze że mój wielgachny proszek E sensitive sie kończy i zastanawiam sie nad kapsułkami. Używał ktoś? Opłaca sie i dobrze dopierają? Zadałam pytanie na ogólnym ale tam jakies niedorozwoje siedzą :D

Gość moonnika lol
Tu nie lepiej :)

Gość hahjakakakkala
wiesz co one dobrze piora:) ja zaszalalam bo kupilam dwie kapsulki w kiosku pod domem zamiast calego pudla:P

Właśnie w jednym sklepie są takie na sztuki i u mnie. Chyba kupie jedną kapsułke i zobacze jak mi upierze :)

Właśnie w jednym sklepie są takie na sztuki i u mnie. Chyba kupie jedną kapsułke i zobacze jak mi upierze :) ale jak to kasowo wychodzi jak robie jedno pranie w tygodniu kolory jedno w tygodniu albo na półtora tygodnia białe plus beże.

Gość hahjakakakkala
kurde kasowo to Ci nie powiem bo u mnie sa 3prania tygodniowo wiec te kapsulki srednio mi sie usmiechaja:)

mam tylko z niemiec. lepsze od plynu bo plyn to juz teaz jak woda. przez pol roku bedzie sie oplacalo kupowac bo nie beda rozcienczac. ale potem to bedzie koolejne gowno ktor trza bedzie zmie3nic.pozdrawia. u nas16 kapsolek 5euro (okolo 21zl) w polsce widzialam w tesko przeczenena trzydziesci cos. wiec drogo. ps. u nie to z 5 pran tyg. heh

Gość katy_11111111111111111
kapsułki bardzo dobrze piorą u mnie też można kupić na sztuki poza tym pranie bardzo ładnie po nich pachnie

ja tych kapsułek używam od miesiąca i jestem z nich bardzo zadowolona. Naprawde dobrze dopiera i jeszcze ten zapach:) No i oczywiście już nie potrzeba płynu do płukania

a u mnie kapsułki się nie sprawdzają, wydaje mi się, że w ogóle pranie nie pachnie (pomimo używania płynu do płukania), w dodatku rzeczy ciut niedoprane niektóre. wolę żel w płynie - wkładam pojemniczek z nim do bębna, działa wyśmienicie.

nie wiem ja mam 3 letniego synka,który lubi się pobrudzić a mimo to kapsułki dają z tym radę:) a zapach tych do koloru jest naprawde cudowny

Gość znowu ty
Niemieckie kapsułki są o wiele lepsze jak kupione w naszym polskim sklepie

Kapsułek używam od kilku lat , bo żelu zawsze lałam za dużo wiec kapsułki wychodzą mi taniej, z tym że tu gdzie mieszkam wychodza tanio bo za ariel średnio wychodzi 21p pranie wiec tyle co dobrze odmierzony żel czy proszek, a kupując w promocji jeszcze taniej. Ładnie pachną i dobrze dopierają ale tylko non-bio, bio sa beznadziejne. Mamie wysyłam do PL i tez jest zadowolona