Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zcaynam kopenhaska

kopenkaska wyniki - wejdziecie

Polecane posty

Gość zcaynam kopenhaska

Witam. Od dziś zaczynam diete kopenhaska, do zrzucenia mam min 20 kg jakie byly wasze wyniki na tej diecie? Ile zrzucilyscie? Będę wdzieczna za odpowiedzi

20 kilo nei zrzucisz w dwa tygodnie. mnie się udało kilka kilogramów, ale byłam bardzo osłabiona. dieta dobra do skurczenia żołądka, poza tym żadnych plusów, przede wszystkim samopoczucie beznadziejne.

Gość zaczynam kopenhaska
Nie zakladam że zrzuce 20 kg, ale chcialabym jak najwiecej dlatego pytam jak u Was było?

Gość dietowiczkaaaa
Ja schudłam kiedyś 7 kg,ale wszystko wróciło z nawiązką.

Gość tylko nie kopenhaska!
kiepsko wybrałaś, lepiej przejdź na zdrowe odżywianie i jedzenie 5 posiłków dziennie to daje efekt fajny przy dużej nadwadze!!! ja wytrwałam na kopenhaskiej 11 dni to było straszne nie wiem co mi odbiło że ją robiłam, startowałam z wagą 75kg i schudłam 4kg centymetry też spadły ale skutki uboczne nie warte tego były, dostałam dwa razy okres, słabo się czułam, chodziłam spać głodna i budziłam się głodna to najgorsze! a to menu koszmarne. Po zakończeniu diety nie rzuciłam się na jedzenie a jadłam 3 posiłki malutkie żeby efektu nie popsuć i co z tego jak po 3 dniach miałam już 1kg znowu na plusie, od razu przeszłam na dietkę podobną do south beach bo nie do wszystkich zasad się stosowałam i to był strzał w dziesiątkę! po 2 miesiącach zrzuciłam 10kg i to trwale! zmieniłam nawyki żywieniowe na te dobre i teraz nie tyję nawet jak jem jakieś słodycze, czy tłustsze dania. Polecam przy większej ilości kilosów do zrzucenia rozsądną dietę a nie głodówkę po której wszystko wraca, sama się przekonasz jaka ta kopenhaska do bani jak cie zacznie głowa boleć po 2 dniach i kto wie co jeszcze. Zresztą na początku każdej diety zrzuca się nadmiar wody a nie tłuszcz, więc nie licz na cuda po 2 tyg na głodzie