Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thomas The Sims

Jake macie wspomnienia związane z The Sims 1? ---------========---------

Polecane posty

Gość Thomas The Sims

Jake macie wspomnienia związane z The Sims 1?

Gość loldmsikd
ja zawsze budowałam basen a potem sprzedawałam drabinkę i sim pływał tak długo aż nie umarł :D:D:D

Miłe wspomnienia z dodatku abrakadabra.Wysiadywanie grzybów i zbieranie innych magicznych przedmiotów:)

Rodzina Ćwir, która miała cmentarz na podwórku i była ogólnie dziwna :| No i klapoucius i największa willa z basenem i drzewem na środku basenu ;p

Gość wwwwwwwwwwww
ćwir'y :D zawsze ta rodzina była taka tajemnicza... ile lat temu to było :( chyba z osiem..

Gość pozary w kuchni
fajnie się jarało :D

ale mam teraz ochotę pograć w simsy 1 :DJak się dziecko "rodziło" to były kwiatuszki i kołyska za chwilę :P

moje dzieciństwo :D... Ja budowałam domy, wielkie kwadraty, na cala działke. Dopiero po pewnym czasie sie ogarnelam i zaczelam budować sensowne konstrukcje XD

Gość wwwwwwwwwwww
ja tez :D zawsze takie wielkie :D

Ano i standardowo wyszukiwanie nowych sposobów na uśmiercenie sima. Chociaz ja zabijałam tylko tych, ktorzy mnie jakos denerwowali, albo byli juz niepotrzebni :P Raczej lubiłam wiekszosc simów. :D

A ja zamurowałam gościa przynoszącego rachunki :p tzn zastopowalam grę i obudowałam go domkiem bez drzwi i okien a i tak wylazła menda jedna :o :p

Gość gdsgsdfh
ja lubiałam jeszcze w pokoju dać kominek i koło tego dużo szaf i bibliotek i jak podchodził tam sim to budowałam ściane i czasem sie meble zapaliły i sim sie spalił :D:D dobre to było :D ażmam ochote pograć :D

Stare czasy. Ale oprócz napisanych tutaj przeżyć :P ja jeszcze pamiętam jak simowie się całowali i obściskiwali to czasami wyskakiwało pytanie czy chce dziecka i wtedy pojawiała się niebieska kołyska :D

Simsy 1 były jakieś przygnębiające, szczególnie gdy poznałam świat Simsów 2... to jedynka wydawała mi sie miastem zombie :(