Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

exquisite

Co sądzicie o moich rysunkach?

Polecane posty

Gość htrgrbgbfgf
super :-) pakuj na tą ASP, moja koleżanka jest już po a tak ładnie to chyba nie rysuje :-P

Mam podobne hobby do twojego :D I widze, że nawet malujemy podobne rzeczy... Bo ja też głównie mange dla przyjemności, czasami martwą naturę. Co ci powiem? Moim zdaniem fajne, ładne rysunki. Aczkolwiek mi też rodzina probowała dużo rzeczy wcisnąć, na poczatku liceum plastyczne, później ASP i ja tematu nie podjęłam stwierdziajac ze to nie dla mnie. Popatrz sobie co oni tam rysują i czy ty będziesz w stanie to rysować. Ja odkąd pamietam nie lubiłam rysować tego co mi każą, tylko "to co chce" "jak mam wene" etc. W skrócie bardzo trudno byloby mi sie dostosować do malowania jakichś portretów etc na zawolanie... Dlatego jeśli rysujesz dla przyjemności to ja odradzam, ale musisz sama zdecydować...

Gość htrgrbgbfgf
Ale imię masz brzydkie, sorry :-P

Gość hohołekx7
ech przeciętne ale coś jest jakiś talent

Zbieram Ślimaki mam dokładnie tak samo! nie lubię jak się mnie zmusza, odkładam to wtedy w nieskończoność i nie jest to tak przyjemne, jak mnie wena sama najdzie i wymodzę coś własnego. dlatego też, poza umiejętnościami, to mnie martwi - czy bym się nie zamęczyła i rysowanie przestało być przyjemnością, taką fajną odskocznią

Gość htrgrbgbfgf
jeśli to ty...to ładna jesteś :-)

htrgrbgbfgf dziękuję, ale naprawdę wolałabym by ocenie podlegały tylko rysunki :) mimo że łatwo dojść do "reszty"

Gość 4tgrefdgfdfd
12:42 [zgłoś do usunięcia] a to checa nie z tej ziemi przeciętne, nieładne, dziecinne...jasne... a wy tu wszyscy matejkami jesteś cie pięknie rysujesz i rozwijaj swój talent, każdy maluje to co lubi, nie przejmuj się opinią zazdrośników, tylko zapytaj jakiegoś profesjonalistę, co sądzi o twoich rysunkach. zacznij może jeszcze jakąś naturę czy coś innego. będzie dobrze. Nie trzeba ładnie rysować żeby móc oceniać czy robią to inni tak jak nie trzeba był ładnym, żeby móc powiedzieć czy ktoś inny jest. A ocen chyba więcej było pozytywnych.

exquisite no ja dlatego zawsze mialam problem z pracami na jakies konkursy plastyczne, zawsze rysowałam je na ostatnia chwile, byle narysować i byle nauczycielka dala spokój, bo temat mi w ogóle nie odpowiadał. :D I szczerze mówiąc powstal taki absurd, że uwielbiam rysować, robiłam nawet na lekcjach (polskiego, historii.. takich co sie nie trzeba udzielać :D) w domu też, a plastyki, czy sztuki, w szkole nie znosiłam. :) Po prostu mnie irytowało to narzucanie mi co mam robić, czym etc. Nie lubie tak. Ale zawsze mozesz spróbować podjąć te studia, jak ci sie nie sposoba, to nie. Prawda?

Zbieram ślimaki masz, rację, spróbować można :) ale do ukończenia aktualnych studiów jeszcze trochę, więc kto wie, może w przyszłości absolutnie mi to przejdzie, chociaż nie chciałabym

Gość 4tgrefdgfdfd
12:47 [zgłoś do usunięcia] Zbieram Ślimaki Po prostu mnie irytowało to narzucanie mi co mam robić, czym etc. Nie lubie tak. Ale zawsze mozesz spróbować podjąć te studia, jak ci sie nie sposoba, to nie. Prawda? kwestia dobrego nauczyciela załątwiłaby sprawę

Gość Dziewczyno
Masz wielki talent. Koniecznie idź na ASP. Trzymam kciuki.

Gość hrehrher
Na ASP na prawdę nie trzeba być mistrzem :-) ważne, żeby mieć predyspozycje, a ty je masz, radzić sobie z perspektywą, cieniami itp. resztę się szlifuje już na studiach.

Gość jatak::*:*::**
boze jestes jakas zboczona, wulgarna akysz z takim czyms :S narysuj cos normalnegoa a nie napalone japonki ;d

Gość arya
świetne !! a najbardziej podoba mi się ten elf i syjamskie siostry , super!!! to czy manga czy nie nie istotne chodzi o proporcje itp , idz koniecznie dalej w tym kierunku bo kiedys bedziesz zalowac !! zycze Ci powodzenia

Gość MidnnaWetemani
supcio:D