Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Jak myślicie ludzie? Kto lepiej zadowoli oralnie?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

Mężczyzna, który jest homoseksualistą. Ma penisa, więc wie na co zwracać uwagę przy lizaniu i ssaniu. Czy kobieta? Niech będzie, że doświadczona. Załóżmy, że facet ma zasłonięte oczy i nie wie kto przed nim klęka. Jak myślicie kogo by wskazał? Bo mi się wydaje, że jednak gej najlepiej "obciągnie". :)

Gość ludzki przedmiot
Fanaberio moja, załóżmy, że obie strony tyle samo penisów w buziach miało i tyle samo spermy wypiły.

Gość ludzki przedmiot
No ale jak myślisz?:( A doświadczenie masz? Wiesz.;)

Gość ludzki przedmiot
No to się nie zgadzamy Dziewczyny.:( Usta. Usta jak usta. Czy to faceta, czy kobiety, w sumie ta sama miękkość tkanki. Ciepło w gardle to samo. Język też. Chyba nie ma różnicy. Natomiast technika. Doświadczony gej raczej błędów nie popełni, bo po prostu ma ten narząd i wie jak by chciał mieć samemu "robionego loda" i tak też będzie czynił. A kobieta, zawsze to jednak będzie intuicja. No chyba, że porządnie wytresowana. Tak, że wkracza na wyższy poziom, tak, że potrafi sobie wyobrazić jakby miała własne prącie i jak to jej by miano ssać. Co Wy na to dziewczyny?:(

No poniekąd tak,tylko pod uwagę nie wziąłeś tego że każdy lubi co innego.Jeden Pan lubi być pieszczony inaczej niż drugi i trzeci.tak jak z kobietami jedne lubią gdy się i pieści łechtaczkę a inne nie i orgazm wręcz sprawia ból.Są takie anomalia :(

Gość Ludzki przedmiot
Fanaberia, żadnych kompromisów. Laska ma być idealna pod każdym względem. A jak myślisz Fanaberia, Ty potrafisz zrobić dobrze ustami idealnie? Jaka jest reakcja faceta, gdy pieścisz ustami i językiem penisa?:)

Ja to bym chciała umieć tak idealnie zrobić laskę. Tak zaspokoić faceta oralnie, jak nikt inny przede mną i nikt inny po mnie... Jak się tego nauczyć? Gdzie? Ludzki podziel się jakimiś wskazówkami, Łaskawcze, proszę...

Potrafię zrobić dobrze,bo wkładam w to serce i uwielbiam to robić :P jednak zawodowcem nie jestem ;) przychylam się do pytania Juliette :)

Gość Ludzki przedmiot
Cześć JulietteB. Dziewczyny, przede wszystkim praktyka. Ale zasady ogólne są następujące: Najpierw obejmujesz delikatnie dłonią mosznę, pochylasz się do penisa i wąchasz. Wprowadzasz się w stan podniecenia. Po namiętnych chwilach z węchem, przytykasz subtelnie do ust i powoli zanurzasz w ustach, powoli połykasz. Usta luźno, uważasz, żeby zębami nie zahaczyć. Języka staraj się nie usztywniać i zwijać w rulon, tylko spróbuj opleść nim żołądź. Gdy czubek członka będzie dotykał migdałków, to wtedy owiń językiem nasadę, najlepiej dwa razy i wtedy wysuwaj z buzi. Czynność powtarzaj. Oczywiście spermę całą wypijasz.

Dzięki ;) Po tym opisie muszę założyć chyba temat "Jak przedłużyć sobie język" :D Muszę potrenować. Co do tematu, to wprawdzie jestem kobietą, ale wydaje mi się, że lepiej oralnie zaspokoi mężczyznę inny mężczyzna, oczywiście jeśli zakładamy, że mają takie samo doświadczenie ilościowe. Przynajmniej tak to w filmach wygląda ;) Zastanawiam się tylko nad taką kwestią, że mężczyzna może mieć lepsze przeżycia psychiczne z kobietą. Chociaż, jeśli zasłonić oczy...

Gość Ludzki przedmiot
Fanaberio, czyli jesteś już bardziej doświadczona.:) Podałem tylko wskazówki dla początkujących dziewczyn. Może i tak, ja mam bardzo wrażliwego penisa i wszelkie takie zabawki mogłyby go zranić. Preferuję bez zbędnych dodatków, poza kobietą.:(

Gość Ludzki przedmiot
JulietteB. proszę.:) Czyli podzielasz zdanie. Codzienny lizanie narządów wydłuża język i czyni bardziej wrażliwym.;) Jeżeli mężczyzna heteroseksualny i po odsłonięciu oczu zobaczyłby pod sobą faceta, to albo doznałby szoku i przez pewien czas chodziłby jak obuchem trzaśnięty, albo spodobałoby mu się i po kryjomu spotykałby z innym chłopakiem na zabawy oralne. Tak mi się wydaje.:D

Gość Ludzki przedmiot
Później przyjdę. Niestety, ale napięcie wzięło górę.💤 Fanaberia.:( Najlepszą minetę zrobi dziewczyna dziewczynie. Pewnie tak.:(

Wydaje mi się, że tak jak pisała Fanaberia, entuzjazm i zaangażowanie odgrywają kluczową rolę. Kiedy osobie dającej sprawia przyjemność dawanie, robi to lepiej niż osoba, która robi to z przymusu czy bez chęci. Chętna obserwuje reakcję partnera, uczy się jego ciała, jego odczuwania. Stara prawda, praktyka czyni mistrza :D

Gość bestialska kutwa
Ludzki jesteś gejem i weź to w końcu zaakceptuj 🖐️

Tzn, że porządna, prawdziwa minęte może zrobić tylko lesbijka, a faceci wyspecjalizowani w tej dziedzinie to tylko dyletanci?

Gość najlepsza będzie
krowa.

Ja bym chyba nie miała przyjemności, jakby mi kobieta robiła minetę. Sam widok faceta między nogami jest fantastyczny :P