Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfs423424

Sasiad z Wrocka - nachalstwo

Polecane posty

Gość sdfs423424

a ja mam takiego sąsiada który mieszka w bloku na ósmym piętrze i ma dwie podstarzałe siostry. Sam też ma już ze 30-latek. Mieszka sobie z tymi siostrami i non stop szpiegują mnie przez internet. Odnoszę wrażenie że ten ktoś chcę się wepchać do mich włości. Sam mieszka z siostrzyczkami przez co żadna kobieta go nie chcę więc kombinuję jakby się tu... do cudzego wpie**olić. Każda dziewczyna go rzuca zaraz po tym jak się przekona że on mieszka z siostrami. Typ ten przyjmował leki psychotropowe i nawet zachowywał się niestosownie wobec mnie. Mieszka we Wrocku. ten sąsiad szpieguję mnie przez internet, podczytuję maile - wie kiedy i z kim mam się spotkać. Wie kiedy co i jak tak że dochodzi nawet do takich sytuacji że ten sąsiad wiedząc kiedy wyjdę na klatkę schodową to i on się podczaja i wychodzi żeby mi spojrzeć w oczy tak jakby mu się coś ode mnie należało.

Gość sdfs423424
wytłumaczcie mi jak można być tak nachalnym.

Gość u78iklo988
sdfs423424 - przeciez robisz dokladnie to samo,przesladujesz mnie przez internet i czytasz moje maile, lazisz po moim profilu na fb zeby wiedziec co robie i co bede robic dlaczego nie dajesz mi spokoju???? po co tak robisz???

Gość sdfs423424
nachalstwo do krwadratu.

Gość sdfs423424
"sdfs423424 - przeciez robisz dokladnie to samo,przesladujesz mnie przez internet i czytasz moje maile, lazisz po moim profilu na fb zeby wiedziec co robie i co bede robic dlaczego nie dajesz mi spokoju???? po co tak robisz???ę nie czytam niczyich maili, nie prześladuję nikogo na fb - bo rzadko tam zaglądam.

Gość sdfs423424
nie czytam niczyich maili, nie prześladuję nikogo na fb - bo rzadko tam zaglądam.

Gość u78iklo988
sdfs423424 -nie wypieraj sie,wiem ze to robisz

Gość u78iklo988
tylko po co? nie mam zadnych wlosci :( dlaczego mnie szpiegujesz? wiem ze to robisz

Gość sdfs423424
nie robię - nie czytam maili obcych ludzi i nie prześladuję na FB.

Gość rfger445354
w takim razie powiedz kim jesteś. Wiem że tego nie robię.

Gość deszczowa piosenka 24
jesli będzie tak dalej, mozesz zglosic na policje