Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie sie ubrac!

co myślicie o ciuchach w sieciowkach?

Polecane posty

Gość gdzie sie ubrac!

typu HM? bo ja nie wiem czy zawsze tak bylo,czy ja mam wieksze wymagania ale te ciuchy wygladaja jak...szmaty bawełna jakas marna,wyciagajaca sie po praniu..a co nawet gorsze bluzki z 100 proc poliestru,w ktorych sie strasznie poci czlowiek swetry z marnej jakosci akrylu,w ktorym sie pocisz i ktory sie mechaci natychmiast wzory tych ciuchow sprawiaja,ze wyglada sie jak bezdomny..worowate jakies,dzikie kolory albo szarosci... i te nieadekwatne ceny.40 zl za bluzke z marnej bawelny bez lycry,ktora za chwile bedzie wygladac jak szmata

Gość kazda masowka to tandeta
nie ma bata

Gość gdzie sie ubrac!
ale czy kiedy te ciuchy lepiej wygladaly czy mi sie wydaje?

Nie wiem, ja mam wrażenie ze z roku na rok jest coraz gorzej. Na zachodzie to jest faktycznie tandetna masówka.. A u nas ceny takie, jakby to jakiś luksus kurwa był, ubierac sie w te szmaty, ktore nadają sie na 1 sezon.

Hmmmm... Rzeczywiście większość ciuchów z tego typu sklepów jest słaba jakościowo, ale można też znaleźć coś ciekawego. Trzeba mieć tylko baczne oko i wiedzieć, które materiały są w porządku.

cześć ślimak :) ja lubię taki sklep c and a nie wiem czy kojarzycie tam mnie jeszcze nic nie zawiodło. ale ceny za rzeczy rzeczywiście są wygórowane jak na pracę chińskich albo wietnamskich niewolników

Gość gdzie sie ubrac!
zauwaz,ze ceny u nas sa identyczne jak tam wiec jesli Belg zarabia srednio 1800 euro (bylam,zylam) a Polak 1800 zl do dla Belga ta szmata za 40 zl to tak jak dla Polaka wydatek 10 zl czyli z lumpeksu łach

Gość cos jest Z
ja już ten sklep omijam. nawet nie wiem co oglądać takie brzydkie drogie szmaty

Gość hdhfhhdhejehdhdh
To prawda ze z roku na rok jest coraz gorzej,kiedys jakosc byla znacznie lepsza,mam jeszcze kilka ciuchow 10 letnich z orsaya,obecne nie starczaja nawet na jeden sezon

Gość August the 1st
H&M ma nieco lepsze właśnie ciuchy, ale tylko niektóre. Wtedy niestety są dużo droższe. Jak chcesz ładną marynarkę to musisz liczyć na koszt ok. 140-170 zł. Wtedy jest prosto uszyta, z podszewką, z dobrego materiału. To samo z bluzkami, jakość kosztuje. Czasem się uda coś wygrzebać dobrej jakości za małe pieniądze, ale zazwyczaj po kilku praniach wszystko się psuje. Ja lubię Reserved: spodnie, koszulki, koszule, spódniczki. Za to swetry się mechacą bardzo szybko więc po prostu kupuję te tańsze albo z przecen.

whedif Cześć słonko 🖐️ :D Ja też czesto kupuje coś w C&A... Dział młodzieżowy zwłaszcza, bo tam rozmiar XS na mnie leży idealnie XDD...Z moimi wymiarami.. Jak chodzi bardziej dorosly dział, to spodnie sie zdarza. :P

o XS jak fajnie jeszcze miesiąc temu się mieściłam :D sporo rzeczy stamtąd mam jest młodzieżowy a nie jest tak na siłę modny jak newyorker np.

z newyorkera jak narazie mam tylko plaszcz, na zime :D... I jedne gacie! :D... Ale plaszcz zaskakujaco cieply, bo czasami chca 200 zł za kawalek szmatki nawet bez podszewki. Także jestem z niego w pełni zadowolona. A niedlugo znowu poszukiwanie butów na zime, to dopiero beda przejscia.

Gość szukam piosenki
kupilam jeansy w H&M i nie dosc, ze jak na biodrowki sa ekstremalnie nisko skrojone to szerokosc lydek jest strasznie waska i juz na szwach zrobily sie blady slady, chyba material bedzie sie w tym miejscu dral.. zawsze jak kupie cos siecowce i jest super to okazuje sie ze to wielki bubel, dziekuje za takie oszczednosc wole dolozyc i kupic w Esprit albo s.Oliver, szczegolnie marynarki i blazery H&m z tymi za krotkimi rekawami, ktore po praniu robia sie 3/4, wielkie dzieki!!!

Gość takie tam duperele nic więcej
h&m to największy producent szmat za niebotyczne ceny, większości nawet za darmo bym nie wzięła dobre w miarę ciuchy ma orsay, reserved, mohito i kilka droższych marek, reszta to szmateksy