Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guska1755555

podejrzewam ze podani mi pigulke gwalltu i zgwalcono

Polecane posty

Gość guska1755555

Witam. Mam 25 lat. Mam poważny problem. Rozstałam sie niedawno z facetem, ponad 3 tygodnie temu, wtedy też ostatni raz uprawiałam z nim seks. Ostatnio spotkało mnie coś strasznego. We wtorek była piękna pogoda, poszlam sobie do lasu do pobliskiej miejscowości. Ponieważ miałam doła wypiłam 2 piwka i na tym mialam kończyć. Już szłam spowrotem. Dodam tutaj że tydzien wczesniej tez w tym lesie poznałam starszego faceta który zaprosil mnie na grzyby w niedziele, gdzie oczywiscie nie poszłam. We wtorek znow go spotkałam gdy wracałam. Pewnie bym nia gadała ale byłam po 2 piwach i zdołowana. Zaczelam z nim rozmawiac, dał mi piwo zamknięte. sama je otwarłam. Oczywiscie dzaidek robił komenarze ze chcialby sie ze mna kochac, ale bylam wypita i zbyt ufna. Jakos uznalalm go naiwnie za kogos kto nie gwałci. Seks z nim to ostatnia rzecz na jaką mialabym ochote. Potem wyciągnął wódkę, mowil ze chcial dac komus za przysluge ale ten ktos nie wział. pamietam ze wypilismy po 3 kieliszki. I jeszcze piwo piła, poszłam sikac. I wlasnie wtedy on mi mogl dosypac pigulke gwałtu. Ostatnio mam mocna głowe. Potrafiłam niedawno wypic 5 piw i wszytsko pamietalam jak bylam na imprezie.Dlatego ze sporo pije ostatnio niestety. Wróciłam i dalej to juz nie bardzo pamietam. Pamietam rozmowe ale do pewnego momentu. Potem sie jakby film urwał. Potem pamietam ze tak jakbym sie potknela albo położyla i zapadłam w półsen w miejscu oddalonym od drogi na ktorej ludzie chodza jakiej 10 metrow może. Pamietam ze ich slyszalam i ze opadla mi glowa i zapadlam w polsen. Obudzilam sie ubrana, rozmawialam z ludzmi co bylo dziwne w atki stanie. Jakby jakas euforia, nastepnego dnia bardzo mnie cale miesnie bołały. Dodam ze spotkalam go koło 14. Kojarze godzine 15.30 około na jego zegarku. Potem jak sie ocknelam, poszlam na przystanek, mialam przy sobie to jego piwo jeszcze. I ludzie mowia ze jest 19.50 okolo. Pamietam ze bylam w szoku bo myslalam ze bedzie kolo 16-17. Taki zanik poczucia czasu. Ide dzis do ginekologa. Wykąpałam sie wczoraj ale dzis juz raczej postarm sie nie.Czy to mozliwe ze mnie tam zgwałcil w bialy dzien przy ludziach. Facet z tego co mowil mial 66 lat, wiec nie wiem czy bylby w stanie. Choc twierdzil ze jest dobry. Ale kazdy tak mowi. Przypuszczam ze mogl mi cos podac ale ostatecznie moglo nie dojsc do niczego bo albo mu nie stanal ( sam wypil 3 kieliszki i piwa troche) albo moze cos go wystraszylo. No i czy bym byla calkiem ubrana po gwałcie? Druga wersja to taka ze jednak po alkoholu mi sie film urwał, moze sama tam poszlam wywrocilam sie , moze sikac, ale troche blizej bym mogla. mam przebłyski ze pamietam moment upadku jakby. Moglam isc z nim wywrocilam sie i se poszedl bo prawie zasnelam. Trzecia wersja zaklada ze mnie zgwałcil. Doradzono mi abym poszla do ginekologa, ide dzis na 16. Powiem co podejrzewam. Podejrzewam tez ze mogl to byc seks analny bo mnie tylek boli, ale moglam sie wywrocic. Sama nie wiem. Straszne co mnie spotkało. Przepraszam za błędy ale nie mam głowy. Wczoraj mnie wszytsko bołało miesnie. Zobacze co powie lekarz, jesli stwierdzi ze byl seks uprawiany niedawno to sprawa jest oczysiwta. Pojde na policje. Moze mi ktos doradzi co robic, czy myslicie ze byl gwałt?

Gość maapwooerssyut
Jak niby lekarz to stwierdzi "czy ostatnio uprawiałaś seks" ty myślisz ze ginekolog to Mag?! :D jak nie ma nasienia, otarć etc to NIE STWIERDZI seksu :)

Gość guska1755555
bylam juz u lekarza, to jest pisane wczoraj na inne foru,, ginkolog stwierdzil ze nie da rady stwierdzic, ze nie bylo seksu ostatnie 24 godz, dalej nie wie ale nie ma sladu po gwalcie przy pomocy sily, ale po tej tabletce nie ma sladow takich

Gość maapwooerssyut
Po tej tabletce są otarcia- dlatego że pochwa jest sucha, nastepuje penetracja bez podniecenia, moim zdaniem mała szansa na gwałt

Gość Stary, ale jary
No coś Ty, Fanaberio, Ty tak nie robisz?

Gość guska1755555
wiem ze bylo nieodpowiedzialne, pytalam o mozliwosc gwaltu a nie o to..

Gość guska1755555
3 dni, bolaly mnie miesnie ale wszytskie, specjalnego bolu w okolicach intymnych nie odczulam

Gość guska1755555
wzielam pigulke wczoraj wiec spoko, nie o to chodzi tylko o to zeby ustalic czy byl gwalt

Już widzę 66-letniego dziadka latającego po lesie z piguulka gwałtu :D Film ci się po prostu urwał, bo piłas w upał :D

Gość musgruszkowy
jesteś sama sobie winna

Gość balbyna
ja też tak chcę!

Gość gusia175555
to ze zerwal to akurat nie mialo nic wspolnego patologia

Gość slodkaniunia77
gość cię puknął i nawet nie miałaś z tego przyjemności :(

Gość gusia175555
w sumie nic nie swiadczy ze mnie puknal poza moja wyobraznia, zaden dowod ubranie bylo normalnie ubrane, bolu w okolicach intymnych nie bylo tylko cale cialo bolalo

Gość krzysztoszczykiewicz
dobrze ci tak kafeteryja kurwo

Gość szparek
Porwali Cię kosmici i robili eksperymenty. :-D

Gość Niebiesko zieona..!
Mam nadzieje, ze to byl zart :D:D:D

Gość rf6r
idz na Policje przynajmniej sie posmieja z ciebie

Gość sdfghjk
a nie najebalas sie dzisiaj ze takie gowno piszesz???????????? zreszta po co wogole odpowiadac, ale mody coraz durniejsi

Gość gusia175555
wiem ze cala ta sytucja wyglada komicznie, nawet mnie tez smieszy, ale przez 2 dni po smiesznie nie bylo, bylam przerazona, teraz raczej obstaje przy tym ze nie doszlo do gwaltu, ale dziadek mnie upil masakrycznie, a sam jakos uciekl wiec nie byl tak pijany

Taki "rozchodniaczek" ostatnie rżniątko przed rozstaniem. Ale czytamy dalej. :) Jest piękna pogoda, ( dobrze się zapowiada ) i zaraz skucha, bo nie wiem czy wychodzi z lasu do pobliskiej miejscowości, czy przechodzi przez las... i już mi się odechciało czytać dalej... :O 💤 Zgaduję że na końcu ją jechali na dwa baty i nic nie pamięta i właśnie w taki sposób próbuje wytłumaczyć sobie te zarumienione poliki. :P Żarty, żartami ale gwałt to poważna sprawa.

Gość w tej całej prowokacji
popełniłas jeden bład.. 66 latek czekał na ciebie w lesie z wódką i kieliszkami :D:D:D

Przepraszam, ze sie z Ciebie w duchu smieje autorko, ale mam bogata wyobraznie i wyobrazam sobie Ciebie w bialy dzien, idaca przez ten las, a na koncu zasypiajaca w jakims publicznym miejscu :D Cialo Cie boli bo pewnie glebe kilka razy zaliczylas.........:D