Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po co to wszystko

Mężczyźni na kafe

Polecane posty

Gość a amol może
lubie moro :D

Gość Zwyczajnie nudzą się
Ok, niech sobie tu każdy wchodzi . To nie jest forum dla obu płci bo o porodzie mówią kobiety, o ciąży i ich objawach oraz o tym jak się je odczuwa mówią kobiety, o wymiotach i pigułkach anty mówią kobiety, o dziciach i wychowywaniu mówią kobiety , o mleku mm i karmieniu piersią mówią kobiety......ehhh więc nie można powiedzieć że to forum obu płci bo jest typowo babskie i najczęściej wypowiadają się kobiety bo kobiety mają więcej wspólnego z tymi tematami namacalnie a mężczyzna zazwyczaj pracuje w tym czasie albo ma swoje męskie sprawy . Jak wchodzi tu jakiś facet (na pewno nie mąż i ojciec ) to zapewne jest albo młodym niedoświadczonym albo nastolatkiem albo zgorzkniałym samotnym . Mój mąż jak tylko mu coś "ciekawego" chciałam powiedzieć o jakimś temacie to odrazu machnął ręką i powiedział że on nie ma głowy to takich rzeczy i zaczął się śmiać. Ja nie wiem jacy tu faceci zasiadają i piszą.

Gość Polscy mężczyźni nie lubią
ja lubię to forum ale lubię też jak piszą tu dorośli ludzie a nie bachory :)

to my mówimy o całej kafe czy o matkopolkowaniu bo się zgubiłam

Gość Po co to wszystko
No właśnie kafe ma cycki i jajniki i nic tu po męskich atrybutach , chyba że z kulturą (to wtedy jak najbardziej ) .

Gość Po co to wszystko
whedif ---- a w jakim pokoiku jesteś w tym momencie? Tu nie da się zgubić :D

Gość eseMes
aha...czyli sam fakt, że tu piszą juz czyni z nich w Twoich oczach jakichś dewiantów. Jakbym widział reakcje XVIII wiecznych polityków na obecnośc kobiety na dyskusji politycznej. nie ma czegoś takiego jak sprawy kobiece czy męskie. jest równouprawnienie a Wy zachowujecie się w sposób seksistowski czyli dyskryminujecie kogos z powodu płci. tyle

Gość a amol może
moro podoba mi sie :D powaga:D

"No właśnie kafe ma cycki i jajniki" No właśnie - cycki ;)

Gość mnie się wydaje że
No ja odrazu skapnęłam się że o ciążę, poród i macierzyństwo chodzi :D, przecież temat powstał w tym pokoju a każdy kto tu glównie siedzi traktuje kafe jako ten dział ;). Autorko może faktycznie powinnaś była sprecyzować bo tu się ludzie gubią.

Gość eseMes
A nie umol przypadkiem? :D

Gość mnie się wydaje że
Ja czuję że i w tym momencie siedza tu dzieci zamiast iść spać ale nieszkodzi :D

Gość eseMes
Temat: Mężczyźni na kafe dział: poród macieżyństwo itd temat o mężczyznach w miejscu w którym nie mogą się na swój temat wypowiedzieć:D Spox

Gość biedne dzieci
Lomu masz fajna czaszke, moro tez ::D

Gość eseMes
A wychowanie dzieci to też nie tylko sprawa kobiet.

Gość iuytrewrtre
Wiecie co, bo ten dział kojarzy się z jednym , szczególnie facetom i dlatego nie wchodza tu faceci na poziomie tylko tacy którzy jedną ręką klikają w klawiaturę a drugą grzebią w rozporze i im prędziej większośc kobiet do tego dojdzie tym mniej z nich będzie odpisywało małolatom. Naprawdę nie spotkałam tu faceta nie kryjącego sie że jest facetem i piszącego na temat i z kulturą.

Gość a amol może
czaszka jak czaszka, ale to moro :d Szkoda ze adidasy a nie zbrojone i czarne :D

"biedne dzieci Lomu masz fajna czaszke" Tekst godny nekrofila ;)

Gość iuytrewrtre
Przeciez faceci też na swoich forach piszą o kobietach (w przeróżny sposób ;) ) a jak się tam wejdzie to zaraz się słyszy "spadaj laska chyba że potrzebujesz by cię pogonić" - tak ostatnio mnie potraktowali a najlepsze jest to że tu na babskim forum zostałam wyzwana przez jednego od kurwiszonów i dziwek bo powiedziałam że na takie tematy jest godzina od 22 giej ;) .

Gość a amol może
no biedne dzici racje ma, zgrabna ta czacha Twoja, :D

HD'ki noszę, ale nie nadają się na długie wędrówki.

Gość a amol może
martensy, moja 2 milośc:d ide spac przystojnys tylko młodyś :D

Pewnie, że młodyś - dopiero trzy dyszki niedługo.

Gość a amol może
:D dobranoc moro :D

Gość ksjdjsdjdfnjdfjfdn
To nie ma sensu. Temat zdechnie a męczyźni :D i tak będą tu wchodzić bo lubią ten dział kafe a na miłość się nic nie poradzi. Pamiętacie jak mali chłopcy okazywali miłość dziewczynkom? Przez szrpanie je za włosy albo rzucanie w nie papierków na lekcji tak samo jest z tymi na kafe, nie dorośli nigdy i nadal zazdroszczą i okazują sympatię w chamski sposób :D i co z tego, olewka i już .

Ktoś kiedyś policzył że nas, facetów pisze na cafe 24%. Z moich obserwacji - piszę tu ponad 5 lat - jest to bliskie prawdy. Kafeteria jest "forum dla kobiet" w tym sensie że ma słuzyć przde wszystkim kobietom. Nie ma tu działów które interesują głównie mężczyzn (motoryzacja, wekarstwo, futbol itp.) Jednak, jak ktoś zauważył, wiele tematów interesuje obie płcie a nawet w sprawach typowo "babskich" przydatny jest nieraz gos faceta. Tak wiec my, kafeteryjni faceci w pewnym sensie też jesteśmy "dla kobiet" :)