Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po co to wszystko

Mężczyźni na kafe

Polecane posty

Gość Po co to wszystko

Od jakiegoś czasu zauważyłam że na kafe grasują jacyś pomarańczowi i nie tylko , faceci którzy nic tylko krytykują. Jeżeli to faktycznie faceci (za takich się podają ;) ) to powiedzcie mi po cholerę siedzą na kafe i studiują babskie pogawędki a potem wtrącają swój marny punkt widzenia obrażając kobiety. Ostanio był takie topic i nic tylko autor a potem jego kontynuator zaczepiał, prowokował a i tak został stłamszony i temat się rozsypał , potem znowu powstał temat o podobnej treści i podejrzewam że znowu ten sam nie zaspokojony idiota go założył (O samotnych matkach) . Powstał tez temat o ruchaniu analnym (dosłownie) i kiedy ktoś nie wyraził entuzjazmu i nie podzielił fascynacji takim seksem to został nazwany od najgorszych . Co facetów przyciąga tu na forum? Obrażają, wtrącają się ale czytają i odpowiadają. Po co?

Gość kolka lodowa
dzieci z rodzin patologicznych.

Gość Zwyczajnie nudzą się
ale interesują ich te tematy do czego żaden się nie przyzna ale będzie siedział i szukał czegoś o cipkach, laktacji (to ich jara) . Szukają też tematów gdzie kobieta pisze o rozmiarach pochwy po porodzie a oni tak naczytają się, nasłuchają a potem wyrabiają swoje zdanie i pieją nim koguciki na prawo i lewo czy ktoś o to prosi czy nie. Też mnie to irytuje ale cóż, na to nie ma rady bo na forum wejdzie każdy (nastolatek, idiota, znudzony itp itp). Ja zawsze mówię że najlepszym sposobem na uniknięcie gadki jest nie odpisywanie ale kobietki sa byt mało ugięte i chętne by dokopać więc piszą i tak się toczy głupia dyskusja ;)

Gość mnie się wydaje że
to nie są faceci ale kobiety . Są tematy które wymagają męskiego punktu widzenia więc kobiety udają że nimi są i żeby było wiarygodniej i żeby skuteczniej dokopać innej to podają się za faciora. Myślę że żaden facet nie będzie siedział i odpisywał na babskim forum , chyba że totalna ciota.

Gość No to zdziwiłabyś
się ile ciot tu siedzi i czyta . Mój znajomy przyznał się że lubi sobie wejść i porobic jaja jak mu się nudzi i że wie więcej o cipce i porodzie więcej niż z you tube . Ja tak go słucham ale swoje myślę bo też nie wierzę żeby przyzwoity facet nie miał innych zajęć .

a te wszystkie matki "byle dojebać" i "moje dziecko umie to już dawno" to też projekty facetów? :-P

Gość No to zdziwiłabyś
się ile ciot tu siedzi i czyta . Mój znajomy przyznał się że lubi sobie wejść i porobic jaja jak mu się nudzi i że wie więcej o cipce i porodzie więcej niż z you tube . Ja tak go słucham ale swoje myślę bo też nie wierzę żeby przyzwoity facet nie miał innych zajęć .

Gość No to zdziwiłabyś
Nie no jak ktoś pisze o dziecku czy zakłada taki temat to jasne że to kobietka ale jak ktoś zakłada temat że samotne matki to kobiety gorszej kategorii a potem pisze zadziornie przez dwa dni najpierw obrażając kobiety a potem przechodząc na temat jak to wspaniale nie zarabia i jaki to interes nie prowadzi i że jest cud i miód to wiadomo ze to zakompleksiony facet. Pamiętacie kebabowego barona ? :D No o tym mówię.

isze o dziecku czy zakłada taki temat to jasne że to kobietka - czyli za wszystkie kretyńskie tematy o dzieciach odpowiadają kobiety, a za resztę kretyńskich tematów - faceci. fajny ten Wasz pokój: :ciążowanie i matkopolkowanie. pozdro

Gość Bo faceci z jednej
strony nie lubią kobiet które mają coś czego oni nie mają (my mamy swoją kafeterię do której oni nie należą) i są zazdrośni (w życiu się nie przyznają do tego) a z drugiej pomimo że będą czytać te tematy to będą też nimi gardzić. To są mężczyźni, po nich nigdy nie wiadomo o co chodzi :D

Gość Ja mam kolegę
z którym jako małolaty dawaliśmy popalić na kafe (glupie teksty i żarty) ale głównie to on był tym złośliwym . Myślę że mężczyzna jak tu wchodzi to powinien mieć cel czyli szuka jakiejś porady , pomocy (są tu fajne kobietki co mają doświadczenie) a nie po to by sobie pożartować, ponaigrywać się czy popisywać (tak robią idioci). Wiadomo że kafe ma kobiecy charakter że są tu babskie potyczki i kłótnie ale dobre rzeczy . Facet w tym tle jakoś nie pasuje i gryzie się , chyba że chciałby tylko porady. Nie przystoi facetowi pouczać kobiet czy oceniać ich wypowiedzi kiedy jest na kobiecym terytorium. Oni mają swoje fora które są szczelne a my mamy swoją kafe i niech tak pozostanie.

Gość Mnie nie przeszkadza facet
na kafe jeżeli wie czego tu szuka bo jak plącze się tylko po to by się mądrzyć i krytykować (powyzywać sobie ) to niech od razu spierdziela na drzewo. Kiedyś był offerma, potem jakiś zbok który wkleił fotę swojego penisa do oceny , potem znowu jakies obraźliwe tematy o kobietach i to ciągłe gadanie o kroczach, wiadrach, matkowaniu i matce polce.....A co do diabła ich to obchodzi. Jak się babeczki wkurzą to otworzą temacik o łysych , brzuchatych , marnych fajfusach z których cień mężczyzny został .

Gość aknsdjsdnhjdnh
Ależ sa też przyzwoicie goście. Mój kumpel kiedyś otrzymał fachową poradę od jednej dziewczyny a potrzebował pomocy bo żona w była w szpitalu. Myślę że kafe ma swoje zalety bo pomimo że jest jak jest to każdą tu ciągnie . Facet jak tu wchodzi to chyba po to by czegoś się dowiedzieć a jeżeli jest typem który lepiej wie i chce sobie ulżyć w złości to własnie tak wygląda potem dyskusja jak na tematach które tu miały miejsce. Ja to olewam totalnie i dziwi mnie że inne tego nie robią.

Gość aknsdjsdnhjdnh
Kafe kipi od estrogenu i jak ktoś chce tu testosteronem się popisać to musi najpierw taki nick sobie założyć by zostac dostrzeżonym :D. Niestety ale są fora neutralne płciowo (cała masa) a jest też kafe (typowo babska) i trzeba to zaakceptować (faceci powinni tak to zostawić).

Gość No ale weźcie
chociażby pod uwagę jednego czarnuszka w tym temacie i przyjrzyjcie się treści jego wypowiedzi. Co wam się odrazu nasuwa? Kipi arogancją i nietolerancją i że to zapewne facet ;)...Więc jak za przeproszeniem ma się traktować facetów na kafe jeżeli wszyscy tak jak ten tu siedzi i czyta a tak naprawdę nie lubi tego pokoju ;)? Pytanie się nasuwa.....Po co ocenia i tu siedzi , bo jak się czegoś nie lubi ...

Gość Bo faceci z jednej
Bo to jest to o czym mówiłam :).

Gość seMes
Whedif przeszłas operację zmiany płci słonko? :D

Gość seMes
Bo te miłe panie twierdzą, że kipi w Tobie męska arogancja i brak tolerancji dla zdania kobiet

Gość seMes
Ja uważam że faceci do dupki ale nie przeszkadza mi ich obecność, niech sobie siedzą ;).

te miłe panie kipią hormonami ja nie umiem z kimś takim normalnie :O męska? arogancja? przecież ja jestem kobieca i subtelna :classic_cool:

Gość do whedif
Ty kobieca i subtelna ? :D To by sie wyczuło a tu się babochłopa czuje.

Gość eseMes
A mnie już jakis niemiły pan nicka zaczernił :D

:( babochłopa bo krytykuje takie pieprzenie kotka ojej ojej to nasze forum nasze forum :o

Gość A ja nie patrzę
na facetów i jakoś tak omijam ich wypowiedzi. Jak ktoś pyta jak człowiek albo ocenia to ok ale jak ktoś odrazu od zdziry albo od dziwek i tekstem że "ja bym się za taką nie wziął" to nie komentuję bo szkoda mojego czasu .

Gość eseMes
radziłbym poszukać miłe panie co znaczy słowo forum

Gość Polscy mężczyźni nie lubią
polskich kobiet i to jest przykra prawda. Nie mieszkam w PL i często użytkuje na obcych forach i jeszcze nigdy nie spotkałam się żeby była jakaś agresja ze strony facetów , żeby smiali się czy krytykowali tematy jake kobiety zakładają. Nie mówię że kobiety wobec siebie są święte bo tu też można założyć osobny temat i dyskusję ale co prawda to prawda, jak juz facet tu się poświęci i zaloży temat to głównie po to by dokopać .

"Polscy mężczyźni nie lubią polskich kobiet i to jest przykra prawda." :D:D:D Za dużo Kafeterii...