Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewliianew

Jutro jadę za granicę usunąć ciążę i ...wacham się...

Polecane posty

Gość ewewliianew

Boże nie wiem czy dobrze robie.Nie chce tego dziecko,nie moge go miec...Ale tez nie wiem czy zdolam to zrobic..pozbyc sie go..

Gość ewewliianew
Może są tu kobiety które dokonały aborcji??Pomóżcie...

Gość po co sie wachasz
jak smierdzisz to sie umyj

Gość zapytajqqqaaa
noooi iii???

Gość CiekawaJestem
nie rob tego do konca zycia bedziesz zyc ze swiadomoscia ze zabilas swoje nienarodzone dziecko

jedna była rozpętana na 4 strony że chce usunąć chemicznie bo jest niezaradna życiowo a drugi - nie wiem ale wypowiadał się Master :o więc to musiało być ostre :classic_cool:

Gość ewewliianew
Nie wazne gdzie jade....nie bede zdradzac szczegolow...Jestem w 6 tygodniu ciazy

dlaczego pytasz o to obcych ludzi a nie kogoś kto Cię zna i kto ci dobrze poradzi nie rozumiem no nie rozumiem intencji takich kobiet

Gość ewewliianew
whedif Nie szukam sensacji.....Chcialabym aby pojawily sie kobiety,ktore usunely ciaze...Potrzebuje rozmowy gdyz nie wiem co robic...czy to takie trudne do pojecia?

czy to takie trudne do pojecia? tak nie wiem czy szukasz sensacji ale co Cię obchodzi zdanie kompletnie innych ludzi nie napisałaś że chcesz sobie poplotkować i wypatroszeniu tfu! o aborcji tylko że się wahasz. więc na takie coś mogę odpowiedzieć: córce, siostrze, bliskiej przyjaciółce, matce :classic_cool: kogoś kto jest dla mnie ważny bo zasadniczo zdanie obcych osób ma średni wpływ na moje życie i vice versa

To musi być twoja decyzja. Tylko twoja. to trudne ale to ty zostaniesz z konsekwencjami zabiegu albo jego braku. Jedna ma depresję poaborcyjna, a inna poporodowa. Czasami oddanie dziecka do adopcji może być dla matki gorsze niż usunięcie płodu. chyba że jesteś pewna że je po prostu oddasz i nie będziesz o nim codziennie myśleć. ja bym nie była pewna. zastanow się. Zrób bilans. Możesz oczywiście dziecko zatrzymać ale jeśli twoja sytuacja materialna jest trudna to... Zrozumiałe że nie chcesz teraz dziecka.

Gość lajsfevbr
na pewno latwiej bedzie Ci zyc ze swiadomoscia,ze usunelas,niz jakbys miala urodzic i oddac

Gość iiiiiiiiouuuuu
podjelas decyzje to sie jej trzymaj!!!!!!!!!i nie pytaj ludzi na forum co o tym mysla!!

Gość narozkręcacz
Ludzie powinni brać odpowiedzialność za to co robią. Z uprawianiem seksu wiąże się "ryzyko" zajścia w ciążę. Nie chcesz zajść w ciążę to nie uprawiaj seksu. Uprawiasz seks to licz się z konsekwencjami. Zaszłaś w ciążę to wykaż się odpowiedzialnością. Ta mała kreaturka w Twoim łonie to część Ciebie. Miej na uwadze to, że w tym stadium okresu prenatalnego dziecko ma już wykształcony układ nerwowy. Czuje ból i każdą zmianę Twojej pozycji. Aborcja ( czyt. morderstwo ) zada temu dziecku niewyobrażalny ból i je....zabije. Dlaczego nie chcesz tego dziecka ? Dlaczego nie możesz go mieć ?

Gość napalona mała suczka
zabaw się z swoi dziedzkiem w rzeźnika i bezbronnego zwierzaczka

Gość tyhyghghgf
Jak możesz przyczyniać się do zabójstwa niewinnej istoty. Wiem, że jednej kobiecie która poddała sie aborcji - jej zabite dziecko sie śni w nocy pytając ją: "Mamusiu, dlaczego mnie zabiłaś?". Ta kobieta bardzo to przeżywa.

Gość tyhyghghgf
Jedne ze skutków aborcji: -u wszystkich kobiet złe samopoczucie z powodu wyrzutów sumienia -u części kobiet - depresja z tego powodu co zrobiły - w skrajnych przypadkach dochodzi nawet do samobójstwa Czy chcesz ponieść co najmniej jedną z tych konsekwencji?

Gość tyhyghghgf
Kobieto, zrobiłabyś już to przynajmniej dla siebie nie poddając się aborcji. Nie warto podejmować decyzji, która pociąga za sobą wyżej wymienione przeze mnie skutki.