Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_zmartwiona

JAK SPRADZIĆ HISTORIĘ W KOMPUTERZE MĘŻA?

Polecane posty

Gość ona_zmartwiona
Nie wiem, a co takiego Twoja żona zrobiła, że wolisz kochankę?

Gość ona_zmartwiona
Chciałabym wiedzieć, jaki jest tego powód w takim razie? Jaka jest w tym MOJA wina...

Gość matacz,.,.,.,.,.,
to sprawiło jej ogólne zachowanie , nie sprawy zwiazane z sexem !!! wiecznie marudzenie ... inna iż wczesniej wizja na wszystkie sprawy ... olewactwo .... brak dbania o mą osobę .... brak okazywania uczuć choc sex był ...

Gość matacz,.,.,.,.,.,
zapytaj wiec jego - on zna odpowiedz - my tutaj tylko domniemac mozemy

Gość z mataczem nie dyskutuj!
To stary, znany, troll forumowy. Stary dziad z żoną i kochanką, który wpieprza się w KAŻDY tego typu temat (ma obsesję) i trolluje. Wyznaje pogląd, że zdrady męża winna jest żona. Ulubionym tematem jest forum dla zdradzonych kobiet, gdzie ryje berety tym dziewczynom (często w rozpaczy) wmawiając im, że to ich wina. Wejdź na ten temat, poczytaj stare wpisy, zobaczysz jak go tam wywalają drzwiami a on wraca oknem. To żyjące netem stary dziad bez honoru, nie wdawaj sie z nim tylko w dyskusję, bo to daremne.

Gość matacz,.,.,.,.,.,
jak pytanie nie odniesie skutku , napisz list i ządaj odpowiedzi , wielu taka forma bardziej odpowiada , nie potrafia o pewnych sprwach rozmawiać , napisac juz ... tak :)

Gość coswiem
dobrze wam kurwy, juz zakladalem temat o takich jak wy. bylo trzeba porzadnego prawika brac, taki nie zdradza a nie jakis lovelasow pizdy

Gość ona_zmartwiona
wiesz co? jak czytam te twoje odpowiedzi to złosc we mnie wzbiera... to po co oszukiwac druga osobe?

Gość matacz,.,.,.,.,.,
no i przylazło toto za mną , łazisz jak bys nic innego do roboty nie miała , jakas nieszczesliwa :) nieszczesliwy ? :) dyskusja ze mna zbedna , to fakt , ja az w 90% mam rację .

Gość coswiem
zgadzam sie z mataczem, to jej wina, sama wybrala takiego faceta i sama swoim zachowaniem tak zapracowala

Gość panienka z okienka :)
matacz,.,.,.,.,., hehe Twoje rady są do ...pawiego oczka ;) Zapewne podjarałeś się młodszą, a żonę wyrzuciłeś jak stare kapcie. Napiszę jak premier -> Spieprzaj dziadu ! 🖐️

Gość matacz,.,.,.,.,.,
ona ale gdzie widzisz oszustwo ? cos sobie załozyłaś , nie ma zadnego oszustwa u mnie , zas jak jest u ciebie ? byc moze cie oszukuje , a co ma zrobić ? nie kazdego stać na zachowanie mojego typu , gdzie ja wszystko wale prosto z mostu .

Gość ona_zmartwiona
wróćmy do tematu głównego: jak sprawdzic?

Gość coswiem
jakim zalosnym trzeba byc zeby za kims chodzic hahah

Gość matacz,.,.,.,.,.,
mylisz sie ciagle obie kobiety są obok mnie , o obie dbam ! nikogo dziadem nie nazywam ! i nieczego nikomu nie brakuje

Gość coswiem
juz nie masz co sprawdzac, wybralas takiego faceta to se z nim zyj, bylo trzeba porzadnego prawika brac

Gość z mataczem nie dyskutuj!
Matacz jak nie ma chętnych do czytania wypocin, to potrafi sam sobie elaboraty pisać :) Nie zachęcajcie go, nie pytajcie broń boże o jego przemyślenia i życie, bo rozwali całkowicie temat (jest z tego znany) ględządz trzy po trzy na całe strony, koszmar :O Dłużej go nie było, myślałam, że może umarł, ale nie :(

Gość matacz,.,.,.,.,.,
sposoby są ! ale ... ja bym nikogo nie sprawdzał , juz samo to ze mam watpliwosci przesadziło by sprawe jesli ustnie albo pisemnie bym odpowiedzi nie dostał , ale to ja ! zainstaluj w komputerze jego specjalny program szpiegowski , ale to wymaga dostapu do kompa i kogoś kto sie na tym zna . inaczej mozesz jezeli nie usuwa hiostori na nią wejsc i pootwierac strony na ktorych bywa , jak nie ma zablokowanego dostepu do kompa .

Gość matacz,.,.,.,.,.,
póki co temat rozwalasz ty :) nic na temat nie napisałas /es

Gość ona_zmartwiona
:( jak to sprawdzić?

Gość matacz,.,.,.,.,.,
pisze na górze HISTORIA

Gość ona_zmartwiona
nie "pisze", ale jest napisane... a po drugie tak potrafię sprawdzić...

Gość matacz,.,.,.,.,.,
TO NAJPROSCIEJ innch kwesti raczej nie ogarniesz jak ci ktos napisze - bez obrazy...

Gość matacz,.,.,.,.,.,
no to skoro potrafisz to sprawdź po co nas pytasz ??

Gość ona_zmartwiona
bo wiem, że są inne sposoby, ktoś już podał mi jeden, abym zainstalowała sobie keyloggera... szukam jakiegoś innego rozwiązania

Gość matacz,.,.,.,.,.,
ona_zmartwiona nie "pisze", ale jest napisane... a po drugie tak potrafię sprawdzic jak juz pisowni sie czepiasz to powinno byc bez "a" tylko Po drugie - tak- potrafię sprawdzić

Gość ona_zmartwiona
a tak w gwoli ścisłości: Twoim kobietom niczego nie brakuje? Właśnie brakuje przynajmniej jednej rzeczy: Twojej żonie - świadomości o kochance. Ja chcę się zabezpieczyć

Gość coswiem
co za debilka, po co pytasz skoro wiesz?

Gość matacz,.,.,.,.,.,
nie ma ! te proste sie wyczerpały inne za trudne dla kogoś bez znajomosci dogłebnej komputera i nie tylko .

Gość coswiem
skoro nie umiesz zainstalowac keyloggera to sie nie bierz za to, zostaw to fachowcom kobieto