Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten tam

czy znacie?

Polecane posty

Moja klata jest przereklamowana. :P Chociaż intensywnie nad nią pracuję na siłowni. Co prawda tylko w mojej wyobraźni ale już coś :P Więc nici z targów Bó :( Moja wina :(

Czego miałam się spodziewać w sumie. :) Kawa nie wyszła to klata tym bardziej. Naiwna jestem. W sumie to dobrze się stało. Nie miałabym ochoty oglądać twoich trzech na krzyż kłaków. :)

Co innego twój kóótas, może jest na czym oko zawiesić. No i usta. I pośladki wypiąć do zapięcia.

Z ostatnich pomiarów dokonanym profesjonalną linijką zakupioną w promocji w jednej z sieci supermarketów zwolnionych z podatków, wyszło mi dumne jedenaście centymetrów. Także Bó możesz już zdejmować bieliznę. :P

Mmmm, Nowy w mieście rozpalasz mnie tak, że płonę. Chodź do mnie.

Porzuć konwenanse i daj się ponieść namiętności. No cho.

ludzie nie przy obiedzie, nowy a ty jestes pewien ze na tej linijce w promocji są w podane prawdziwe dane a nie np 1-3-4-5-6-8-9-10-11-12-13-15?

Sytuacja trochę mnie przerasta, dlatego oddalę się a raczej z przykrością pożegnam miłe panie Bó Półko :) 🖐️ Półko koniecznie musisz wziąć go do ręki i zmierzyć własnym okiem. Dopiero wtedy będę spokojny o podawanie prawidłowych rozmiarów. :P