Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napiszciee

za co płacicie w przedszkolu ?

Polecane posty

Gość napiszciee

pobyt+ jedzenie wiadmo (2 zł dodatk godz + 6 zł jedzenie) 45 zł ubezp 120 rada 8 ang 8 rytmika 10 urodziny 20 ksiązki

Gość Miliana23
aaa szkoda słów tylko kase wyciągają.

Gość Moje auto ....
U mnie jest tak 200 zł oplata stała, 7 zł jedzenie, 35 zł ubezpieczenie, 70 zl wyprawka i 80 zł książki. Dziecko ma 4 lata. Przedszkole niepubliczne.

ojej to ja sie ciesze ze moja jeszcze w złobku zostawiłam, bo place 208 zł stałej stawki i 4,40 za jedzenie dziennie, oprócz tego fundusz 50 zł, 5 zł rytmika i ubezpieczenie 30. no i wyprawka ok 70 zł

ojej to ja sie ciesze ze moja jeszcze w złobku zostawiłam, bo place 208 zł stałej stawki i 4,40 za jedzenie dziennie, oprócz tego fundusz 50 zł, 5 zł rytmika i ubezpieczenie 30. no i wyprawka ok 70 zł, ale za urodziny placicie? a co robia na urodziny? u nas spiewaja 100 lat i dziecko dostaje jakis drobiazg, w tamtym roku mala ramke do zdjecia z dedykacja od pan i dzieci, ale za to my nie płacimy

Gość ffffjjjfff
5 zł miesięcznie za jedzenie 2,90 zł dodatkowa godzina We wrześniu jednorazowo na cały rok: 100 zł wyprawka 50 zł ubezpieczenie 65 zł rytmika 100 zł rada rodziców 85 zł książki zajęcia dodatkowe miesięcznie: ok. 40 zł angielski ok. 40 zł zajęcia sportowe z elementami samoobrony

Gość alibkakaksjs
a ile normalnie placicie? od ktorej do ktorej jest dziecko w przedszkolu?

Gość alibkakaksjs
a jak jes\t liczone te dodatkowe godziny?

Gość Moje auto ...
u nas też ubezpieczenie, książki i wyprawka to jednorazowo.

Gość wiolunieczka
3,60 wyżywienie dzienne 20zł wyprawka 4 zł za godz.angielskiego 4zł za godz. zumby:)

Gość wiolunieczka
Zapomniałam 26 zł ubezpieczenie i komitet jak będę chciała:P

100 zł wyżywienie/mc 180zł (chociaż zależy od dni w m-cu) za pobyt ponad 5 godzin (moje dziecko jest zapisane na 8)/mc 7zł rytmika/mc 49zł-ubezpieczenie /rok 20zł na rok-składka na przybory dla dzieci

u nas tez komitet niby nie obowiazkowy, a jak w tamtym roku mialam krytyczna sytuacje finansowa i zapytalam czy musze placic az 50 zł to dostałam odpowiedz: a chce pani zeby dziecko dostalo cos od mikolaja?

nasze przedszkole pod tym wzgledem jest naprawde super (mimo,ze publiczne:P)- pani dyrektor na zebraniu powiedziala,ze nie praktykuja czegos takiego jak paczki na mikolaja- owszem,dzieci dostaja paczuszki ze slodyczami,ale rodzice sie na nie nie skladaja,za wszystko placi przedszkole. to samo z roznymi zdjeciami pamiatkowymi-dziekco w stroju mikolaja,klauna i bog wie kogo jeszcze- rowniez madrze powiedziala,ze teraz ludzie maja takie aparaty,ze nie ma sensu placic 30zl za zdjecie-jak bedzie zabawa choinkowa mozna samemu przyniesc aparat i dziecku robic zdjecia:)

300 zł czesne w tym rytminka, ang, muzyka, kólko plastyczne, basen, teatrzyk, i coś jeszcze 50 ubezpieczenie i wyprawka ale nie wiem ile ale są to opłaty jednorazowe 300 co miesiac, w tym jest jedzenie i dodatkowe zajecia

Gość wiolka*****
u mnie jest tak wyzywienie 4,50 za dzien darmowe godz sa od 7:30-12:30 za kazda dodatkową godz 2,40 wyprawka 100zl na rok ubezpieczenie 50zl na rok o komitecie i ksiazkach nic nie mowili wiec nie wiem ,moja corka dopiero zaczela chodzic wiec pewnie jeszcze cos trzeba bedzie zaplacic no i jakies tam teatrzyki,koncerty dzien mamy itp to tez bedzie platne ale angielski mamy za darmo w programie bylo do wyboru albo ang albo komputery

Gość ja w tym roku zaplacilam
wyprawka wyszlo gdzies ok 120zl;/ ksiazki 120zl ubezpieczenie i komitet 100 zl razem i jakies 20 na ksero itp. to wszystko jednorazowo za zajecia dodatkowe na razie jeszcze nic, wyzywienie tez nie ani dodatk. godziny

Gość ja w tym roku zaplacilam
czemu nasze ksiazki takie drogie? prawdopodobnie jeszcze trzeba bedzie kupic ksiazke do religii i wyprawka tez mi wyszla drogo;/ trzeba bylo kupic 12 blokow a bloki z kolorowymi kartkami po 4zl

Gość u nas jedyne
2,7 za kazda godzine powyzej minimum programowe ( czyli 8-13) 5 jedzenie - 3 posilki 35 ubezpieczenie 35 wyprawka na caly rok ( panie same kupuja za to potrzebe przybory) 45 rada rodzicow ale nie wiem czy to jest miesieczna stawka czy roczna?? 10 zajecia z logopeda

Ja za przedszkole (prywatne) place jedną sume bez dodatkowych opłat-620 zł,i w cene jest wliczone ubezpieczenie, jedzienie,ksiązeczki i cwiczenia edukacyjne (dzieci rzecz jasna zostawiają wszystko w swoich szafeczkach a nie zabierają do domu) zajecia dodatkowe kiedy dziecko dluzej zostaje, plus jeszcze chemia jest wliczona w cene i nie musze nic osobiscie dokupywac

Gość wiki miki
U nas w Radomiu od 8 do 13 bezpłatnie od 13-15 po 3,2zł za godz ksiązki dla 3 l;atka 25zł ubezp 23zł jedzienie 7zł dzień wyprawka 50zł na semestr rytmika 8zł mc angielski 20zł mc i tańce też 20zł mc

pobyt 2,5 zł godzina jedzenie 6 zl dniówka ubezpieczenie 30 zł rytmika 10 zł miesięcznie wyprawka 50 zl na semestr ksiażki 70 zł na rok tance 65 zl semestr (nie zaplacilam bo syn nie bardzo chce chodzić. Mają mieć zajecia pokazowe to się zdecyduje pewnie na tak albo na nie) plus ryza papieru, zabawka i dwie ksiazeczki na rzecz przedszkola trzeba przynieść. To na razie wszystko.

a ja nadal nie wiem ile tydzień już za nami a Panie nadal nie wiedzą, wszystko powiedzą na zebraniu za tydzień lub dwa.. ale Syn chodzi od 8-15 to msc pewnie będzie z 200-250zl z obiadami komitet pewnie ok 50zł ksiązek nie ma angielski niewiadomo miesięczne składki na blok/kredki tzw. wyprawkę 10 zł teatrzyki, wycieczki płatne dodatkowo i rytmika ok 20-30 zł/miesiąc i ubezpieczenie zatem miesiecznie ok 200-300zł za przedszkole - zobaczymy o ile się pomyle :(