Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 56666666666666666

czy na ulicy zwracacie uwagę na facetów którzy wam się podobają?

Polecane posty

Gość 56666666666666666

czy patrzycie wymownie na facetów których wygląd Wam się podoba, czy odwracacie głowę i tylko wzdychacie w duszy jaki przystojny?

mnie sam wyglad nie kreci;/ nie ejstem wzrokowcem;/

Gość nigdy, w ogóle nie zwracam
uwagi na facetów, mam ich gdzieś. Czasem oglądam się za kobietami, jak mają zgrabne ciało, fajny ciuch czy makijaż jedynie z zazdrości czystej, ale nie chorej. Natomiast choć jestem w 100% heteroseksualna za mężczyznami się nie oglądam, bo szczerze to rzadko w ogóle jest za czym, dwa to mnie nie interesuje zupełnie. Nie mam w sobie potrzeby podziwiania mężczyzn, mam jednego, co mi się podoba i starczy.

Gość też niezbyt przystojny
A dlaczego kobiety "olewają wzrokiem" tych mniej przystojnych facetów? Może taki jest fajniejszy niż przystojniak który jest zbyt pewny siebie i brak mu skromności ? Zwracajcie uwagę na "normalnych" facetów i bierzcie pod uwagę ich charakter i wnętrze.To samo jest z ładnymi laskami bo niektóre mają nieźle zryte berety :)

Gość ...Nieśmiała...
Zazwyczaj spuszczam wzrok, nie potrafię flirtować :)

Gość takajednakobitka123
Ostatnio zwróciłam uwagę na jednego gościa normalnie facet jak malowany i zaczepiłam wzrokiem ale chyba mu się nie spodobałam bo zero reakcji z jego strony :(

ja jestem wzrokowczynią i jak ktoś mi się podoba to się gapie :-P generalnie nie przejmuje się co on o mnie pomyśli trzeba paczeć dla rozkoszy estetycznej pozdro

Gość .,/l;
takajednakobitka123 Ostatnio zwróciłam uwagę na jednego gościa normalnie facet jak malowany i zaczepiłam wzrokiem ale chyba mu się nie spodobałam bo zero reakcji z jego strony Ale z ciebie przegraniec i nieudacznik. Zamiast podejść i zacząć rozmowę zagadać.

Gość .,/l;
wolna i zadowolona z życia ja nie lubię zagadywac do facetów , inwencje pozostawiam IM , FACET LUBI ZDOBYWAĆ I NIECH TAK ZOSTANIE , pozniej jeszcze pomysli , że dzi**a ze mnie ........ Jak proponujesz seks od razu to mogą pomyśleć, że jesteś dziwką ale jak normalnie jak człowiek zagadasz to nie.

problem w tym , że jak już poznam faceta , to on szybko chce odemnie seksu , nie wiem dlaczego tak jest , i obojetnie , czy ja zagadam czy on , a zazwyczaj jak ja zagadam , to on mysli , ze mam cisnienie na niego , niech sam sie postara :)

Gość takajednakobitka123
Wiem trochę żałuję że pierwsza nie zagadałam a kosza się nie boje dostać bo są gorsze rzeczy na tym świecie :)

Gość Przystojny 25latek
Ja mam pytanie. Jak zagadujęcie do takich gości którzy już wam mocno wpadną w to oko? co Jesli to facet nie zagada bo jest nieśmiały lub ma za sobą złe doświadczenia z babami?

Gość krótko i na temat_
ja olewam takie baby ;)

Gość takajednakobitka123
Każda ma swój sposób i wątpię żeby ci ktoś powiedział jaki :)

Gość takajednakobitka123
Ale dodam że tylko nieśmiałe kobitki "podrywają" wzrokiem :)

Gość mhjhj
"wolna i zadowolona z życia problem w tym , że jak już poznam faceta , to on szybko chce odemnie seksu , nie wiem dlaczego tak jest , i obojetnie , czy ja zagadam czy on , a zazwyczaj jak ja zagadam , to on mysli , ze mam cisnienie na niego , niech sam sie postara " Wiesz w czym problem, że stoisz i czekasz. Najczęściej zagadują kolesie co chcą seksu bo mają chcice na to. Musisz wstać i podejść do tego którego chcesz a nie czekać na to co podejdzie bo zwykle bydło podchodzi. Nie bądź jak większość kobiet co ciągle narzeka jacy faceci chamy i chcą tylko seksu skoro one tylko stoją i czekają a ktoś sam zagada.

Gość mi mała ta sama
a ja jestem totalnym wzrokowcem i zdecydowanie zwracam uwagę na piękno;) dlatego dobrze jest mieć ciemne okulary latem- mozna sie pogapić bezkarnie;)

Gość ...Nieśmiała...
@ Przystojny 25latek "Ja mam pytanie. Jak zagadujęcie do takich gości którzy już wam mocno wpadną w to oko? co Jesli to facet nie zagada bo jest nieśmiały lub ma za sobą złe doświadczenia z babami?" Ja nigdy nie zaczynam rozmowy...