Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2240

Związek z 18 letnią różnicą wieku

Polecane posty

Gość A to ci dopiero..
jezeli dziewczyna jest nawet 5 lat starsza ode mnie dla mnie to kosmos. Mój jest ode mnie młodszy o 8 lat. Zmarszczki ma on, otyłość nie grozi żadnemu z nas. Masz pecha, koleś - dostałeś złe geny po kobietach, które tak szybko się sypią :P Czeka cię to samooo..... :D

Gość oobrednie
A to ci dopiero..--jakei geny :-) po prostu niektóre kobitki więcej chajsu w siebie wkąłdaja i wygladaja jak wygldaja.Jak chajsu nie bedzie,to i geny nie pomogą.

Gość dojrzała az nadto
Dla mnie owszem, ale nie na zawsze. taki związek w moim odczuciu tylko dla odmiany. nie wyobrazam sobie wspólnej przyszłości z o tyle młodszym chłopakiem. Byłabym chyba zazdrosna i pełna obaw, że znajdzie sobie kiedyś młodszą.

Gość sdfghja
Nie mam chajsu, tylko dobre geny. Na visus 10 lat mniej :P

Gość mój chłopak jest 9 lat młodszy
Jest świetnym, bardzo inteligentnym i przystojnym mezczyzna, nie dorasta do pięt innym i jest nam razem super:)

Gość sdfguioio
i co w tym smiesznego ja mam 53 on 29, cztery lata jestesmy razem zanim beda durne komentarze powiem musielibyscie mnie widziec, niekiedy jemu daja wiecej jak mnie, to nie zart. chlopak przystojny, barczysty- pracuje, dobrze zarabia i nie ma zadnych kompleksow, moglby mie nie jedna mlodsza odemnie a jednak mnie kocha i nie powiem tak tylko kocha ,to jest milosc od pierwszego spojrzenia obustronna.

Gość 2240
Ale ja Ją kocham i chciałbym spróbować. Dlaczego gdybym ja był starszy od Niej o 18 lat to byłoby to zwyczajne, ale jak już kobieta jest starsza to jest to dla innych dziwne?