Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta8712

Orgazm - ile z was ma orgazm?!

Polecane posty

Gość Marta8712

Tak z Ciekawosci, ile z Was mialo orgazm w czasie stosunku, bez palca, zabawawek itd? Ja osobiscie nigdy. Jakies rady?

Ja mam orgazm zawsze. Najczęściej dochodzimy z partnerem w tym samym momencie i nie potrzebujemy żadnych urozmaiceń. Kompletnie nie wiem, jakie mogłabym Ci dać rady... My nie robimy nic szczególnego. Po prostu jest między nami ogromne uczucie, czuję się przy nim bezpieczna ... To wszystko.

Bez wcześniejszej zabawy lechtaczką tylko od samego wjazdu do pochwy? Nigdy :D W ogóle co to byłby za seks, takie tyry-tyry ?! :D

Gość Marta8712
Dzieki za odpowiedz, czyli to moze byc cos ze mna jednak, skoro jednak nigdy nie mialam orgazmu,,eehhhhh!

Gość Marta8712
Dzieki za odpowiedz, czyli to moze byc cos ze mna jednak, skoro jednak nigdy nie mialam orgazmu,,eehhhhh!

ja mialam 2 razy w zyciu bez pomagania. A z pomaganiem to moge miec i 5. Juz sie tak przyzwyczailam ze nie zwracam uwagi.

Bez wcześniejszej zabawy lechtaczką tylko od samego wjazdu do pochwy? Nigdy :D W ogóle co to byłby za seks, takie tyry-tyry ?! :D

ja mialam 2 razy w zyciu bez pomagania. A z pomaganiem to moge miec i 5. Juz sie tak przyzwyczailam ze nie zwracam uwagi.

Gość Rosewithme
Ja jestem z partnerem 5 lat i ani razu nie miałam orgazmu ani w trakcie stosunku ani gdy bawi się palcem całuje mnie w pipke, nic to nie daje... :(

Gość evelyn east
mhm...no ja np mam. dużo częściej mam orgazm w wyniku stosunku bez rzadnych palców ani zabawek niż łechtaczkowy.

na trudne orgazmy polecam, byś leżała na plecach i opierała się stopami o klatę faceta, podnosząc przy tym lekko pupę, wtedy stymuluje się punkt g, penetracja jest głęboka. ta pozycja też mi pomaga przy braku orgazmów.

Ja tak samo. Dużo większą przyjemność sprawia mi sama penetracja dopochwowa niż palce, bawienie się łechtaczką, minetki...

Ale chyba istnieje u was kobiety jakiś czysto mechaniczny, który powoduje że czerpiecie satysfakcję z pieprzenia się bez wspomnianych uczuć, które jak rozumiem mają ogromny wpływ na Wasze uniesienia.

Tak to mają raczej faceci. Dziewczyny potrzebują chyba czegoś więcej.

Gość bfbcbhfjdndjdnd
Ja mam zawsze na jezdzca przy ocieraniu lechtaczki o podbrzusze,trzeba sie troche pochylic do partnera,kat ok 45 stopni,pooecam

Gość Mała czarna kawka 22
Mam w misjonarskiej i od tylu . Na jeźdzca czaaasaaami. Ale w jeszcze jednej mam nieziemskie orgazmy-ja na brzuchu pupe do góry(jak sie długo trzyma to bolą plecy) maż kuca za mną i prawie pionowo wchodzi. On naszczęście dochodzi po 30 sekundach w tej pozcji bo dłużej bym nie wytrzymała z plecami :D

Spróbuj też na siedząco. Tak jak na jeźdźca, tylko partner siedzi.

No właśnie ja się zawsze zastanawiam nad tym ile jest kobiet, którym ruch posuwisty w pochwie wystarczy do osiągnięcia orgazmu. Sam fakt osiągania orgazmu podczas każdego stosunku nie jest pełna odpowiedzią na pytanie autorki. Bo można mieć orgazm podczas każdego stosunku w wyniku pobudzania lechtaczki (np w pozycji na jzdzca) Niby jest tyle kobiet, które twierdza, ze maja orgazmy pochwowe, a jak wziąć pod uwagę kobiety, które przeszły obrzezanie, to prawie żadna nie dostaje orgazmów podczas stosunków, a jeżeli już, to po wieeeelu latach prob. I dlatego wciąż podchodzę sceptycznie do orgazmów pochwowych. W każdym razie u siebie nie szukam.

_Cini_ ale jesteś w stanie osiągnąć orgazm bez ŻADNEGO wcześniejszego dotykania lechtaczki oraz w trakcie stosunku? Po prostu twój partner wkłada członka, robi swoje i po 10 minutach (powiedzmy) masz orgazm? Bez żadnych pieszczot lechtaczki?

Gość cini mini 24
Ja mam prawie zawsze orgazm pochwowy, wspaniałe uczucie.

Gość blobbbbbbb
a co poradzicie na małego członka?

Pieszczoty lechtaczki zawsze dzialaja. Jeszcze lepiej gdy on jest we mnie, a ja pieszcze:D W ogole moj palec rulez:P

Cini-mini a czy mogłabyś napisać w jakich sytuacjach masz orgazm pochwowy a w jakich lechtaczkowy (pozycje, rodzaje pieszczot) i czym różnią się doznania ł. i p. ?