Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleonoritqa

kosmetyki, które uwielbiacie......

Polecane posty

Gość aleonoritqa

wasze ulubione kosmetyki to? bez jakich konkretnych kosmetyków ciężko by Wam się żyło? albo bez jakiego rodzaju kosmetyków?

Gość aleonoritqa
moi ulubieńcy to np. - dezodorant szklany Heidi Klum Shine - krem nivea natural beauty - niebieskie mydło Protex - pasta do zębów pomarańczowa elmex - korektor do twarzy w sztyfcie astor - rimmel stay matt puder koooooooochammmmm - tusz do rzęs loreal lash architect - szampon Syoss blond (mimo iż jestem brunetką) - balsam soraya taki różowy niby antycellulit, ale super nawilża i cudnie pachnie - krem nawilżający Vichy aqualia thermal - dezodorant szklany Naomi Campbell Wild Pearls - perfumy Avon Outspoken by Fergie - maseczka do twarzy ziaja żółta anty-stress i wiele innych a ogólnie nie przeżyłabym bez (poza środkami do higieny naturalnie) pudru matującego, perfum i dezodorantów, antyperspirantu

Gość sikorka kosiarka
kupujcie wiecej tego g... i ładujcie więcej chemii we wlasne ciało. Widać macie blade pojęcie na temat kosmetyków. Byłam wizażystką, pozdrawiam.

Gość aleonoritqa
no i? po co się wypowiadasz jak nie w temacie? pytanie brzmiało - jakie kosmetyki lubisz najbardziej a nie czy warto itd sretete nie zrozumiałaś tak prostego pytania?

Gość aleonoritqa
a używasz tego bronzera tylko na policzki?czy całą twarz ja nie umiem używać bronzera, chyba mi nie pasuje- jestem trochę bladej karnacji

Gość sikorka kosiarka
nie dziwie sie ze takie proste pytania zadajesz. Musisz byc bardzo prostą osobą.

Gość aleonoritqa
bardzo prostą bo sobie chcę pogadać o kosmetykach brawo z jednego postu dotyczącego kosmetyków dokonałaś diagnozy mej osobowości powiem Ci, że jesteś lepsza niż Freud :D ale ok rozumiem.. to takie cool, obrażać ludzi, którzy zajmują się tak prostackimi sprawami, tak przyziemnymi elementami życia jak kosmetyki...

Gość sikorka kosiarka
po prostu gadacie o duperelach. Zeby to jeszcze byly takie duperele mądre, na rozluźnienie. A tu cala tablica mendelejewa, stosowanie tylu kosmetykow co wczesniej kolezanka wymienila jest po prostu tak cholernie glupie i nie rozsądne ze ... ze szok...

Gość aleonoritqa
można się wymienić upodobaniami, polecić jakiś fajny kosmetyk, to tylko temat, który mógłby rozwinąc dyskusję na temat kosmetyków, ewentualnych problemów z cerą itd to, że teraz gadam o duperelach to nie znaczy, że jestem prostą osobą skąd możesz to wiedziec? nie wiesz kim jestem, czym się zajmuję w życiu.. dlaczego wnioskujesz, że 24/dobę zajmuję się duperelami? widzisz ja w odróżnieniu od Ciebie nie oceniam drugiej osoby jako prostaka tylko przez pryzmat tego, że zdarzy mu się porozmawiać o duperelach może więc nie jestem takim prostakiem jak się wydaje? w ogóle jak można obcą osobą ot tak nazwać prostakiem? czy na żywo też byś to zrobiła? czy tylko na forum przez internet jest to takie proste?

Gość aleonoritqa
kurcze.. jak mnie to irytuje w necie z taką łatwością obraża się ludzi bez powodu, ludzi, których się zupełnie nie zna to takie chore i przykre :o

Gość dddfd
sikora jak ty jesteś taka mądra to napisz coś więcej o kosmetykach zamiast obrażać.

Gość aleonoritqa
jaką mądrą? po prostu piszę co myślę a Ty też, jak koleżanka/kolega wyżej wyżyj na mnie swoje frustracje, poobrażaj

Gość Lauritkacipolina
Ja polecam kosmetyki BIOCOSMETICS Polska naturalne i proste składy nie zapychaja i wspomagają leczenie mojej ciężkiej cery zreszta to kosmetyki gabinetowe które mozna stosować w domu

Gość dddfd
I sikora odleciała. A ja myślałam że ma coś ciekawego w sprawie kosmetyków do powiedzenia:(.

Gość ja lubię naturalne kosmetyki
- BB krem SKINFOOD Peach Sake Pore - czarne mydło peelingujące do zabiegu hamman i rekawica kessa - syryjski szampon " 7 olejów" - ambra - marokańska perfuma w kostce - i uniwersalny płyn zo mycia z Rossmana dla dzieci Kopf bis fuss Babydream

skończcie się obrażać!!!!!! jak komus temat nie pasuje to niech na niego nie odpisuje!!! a teraz do rzecz: na pewno co dzięn używam: - tuszu do rzęs- mój ulubiony to max factor 2000kcal. miałam juz różne tuszę i takie za 20 zł i takie za 200 i moim zdaniem 2000 kcal jest zdecydowanie najlepszy. na drugim miejscu jest dior show, ale ten jest bardzo drogi a jakościowo porównywalny do max factora, wieć wybiram ten 10 razy tańszy - kremu do twarzy, nie mam ulubionego, ciągle szukam. Długo używałam kremy firmy svr, ale kosztuje 90 zł, wiec troche za dużo i przestał spełniac moje oczekiwania. teraz mam krem firmy AA, za około 15 zl i szczerze mówiąc to chyba jest lepszy od tego za 90.... - nie obędę się też bez antyperspirantu- mój typ to sztyft lub aerozol rexona - bardzo często używam balsamy do ciała, ostatnio kupiłam firmy AA i jest bardzo fajny, lubię tez neutrogenę - jeśli chodzi o podkłąd to nie używam codziennie, tylko na większe wyjścia, ale zdecydowanie najlepszy jaki miałam to chanelle mat lumiere, zawsze mam go w swojej kosmetyczce - co do cieni do powiek to lubie MAC i SLEEK -co dzień myję włosy, więcna pewno jestem uzależniona od szamponu i odżywki, ale jeszcze nieznalazłąm dobrego produktu. mam słabe włozy i co bym na nie nie nałożyłą to i tak sa okropne więc nie mam ulubionego szamponu - żel pod prysznic kupuję ten który jest w promocji, bo moim zdaniem nie mam sensu płacić kilkadziesiąt zł za coś co zmywasz z siebie kilka sekund po nałożeniu. moje kryterium w wyborze żelu pod prysznic to zapach Bardzo lubię kupować nowe kosmetyki i powiem wam że sporo pieniędzy na nie wydawałam, doszłam w końcu do tego że cena wcale nie jest wyznacznikiem jakości. Wiodomo że jak sie porówna podkłąd na 7 zl i zpodkładem za 170 to ten droższy raczej będzie lepszy, ale generalnie jak mam wydać na krem stóe to sobie odpuszczam bo tych drogich ( płaciłam nawet 300 zł za słoik) już troche w siebi wterłąm i wcale nie sa tak niebywale pepsze od tych za 30 zł. uważam że najlepsze kosmetyki to z tej średnij półki

Gość gość
Opłaca się kupować niektóre kosmetyki internetowo, ja sobie chwalę choćby sklep online prouroda24.pl, są szybcy, jak trzeba dopytać o konkretny produkt i działanie to można albo na mailu albo przez ich FB – szybka reakcja, kompetentna osoba po drugiej stronie.

Gość gość
Do kosmetyków w słoikach, o których była tutaj mowa lepiej zakupić specjalne buteleczki, które są przeznaczone do kosmetyków. Polecam wam zajrzeć na stronę www.purocosmetics.pl Znajdziecie tam buteleczki do kosmetyków oraz atomizery do nich.

Gość gość
Szczerze powiedziawszy od razu powiem, że nie lubię na kosmetyki wydawać fortuny, nie lubię przepłacać, ale też lubię jakość. Bardzo mi podpasowała ta maskara: https://www.miyomakeup.com/pl/oczy/tusze/must-have-mascara jets bardzo fajna i spełnia moje oczekiwania. Powiem więcej bardzo fajna jest też ta kredka: https://www.miyomakeup.com/pl/oczy/kredki/black-smoky-eyeliner , ogólnie produkty dostępne sa w Auchanie.

Gość gość
Jak jestem bardzo zadowolona z kosmetyków marki Oriflame

Gość gość
Mam spooooro takich. Nie żeby coś, ale powiem szczerze, że najlepiej zamówić partię 10-15 które są potrzebne. Np. z trena.pl tam jest świetny wybór asortymentu i nie ma problemów ze znalezieniem tego co akurat jest potrzebne

Gość Tatiana

ja uwielbiam wszystkie naturalne. :) a ostatnio serię Aloe Organic, oferowaną przez Avę, dobrze nawilża i łagodzi podrażnienia. :)

Gość gość

Jak zaczynasz z robieniem własnych kosmetyków to musisz zainwestować w minimum takie wyposażenie domowego laboratorium 🙂 e-naturalne.pl/pl/c/Opakowania%2C-sprzet-laboratoryjny%2C-akcesoria/21. Tanio, bo za butelkę plastikową płacisz niecałe 3 złote, a za szklane trochę ponad 1 zł. Dużo właśnie takich cen w tym sklepie i można pokombinować z naprawdę rozbudowanymi kosmetykami ze względu na dobrze przygotowane zestawy startowe.