Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka tylek jak szczotka

francuski manikiur czy dlugie czerwone szpony

Polecane posty

Gość 22 lata czuje koniec swiata
ja zawsze wybieram french, bo wygląda bardziej calssy, elegancko i sexy moim zdaniem. Niektorym facetom nie podobają się pomalowane na kolorowo paznokcie.. czerwone czasem odstraszają - zalezy od facetów. A french manicure zawsze robi dobre wrażenie. :) chyba że to tipsy w frencha :o :o :o

Gość lfkn
A ja przeciwnie, zawsze maluję na czerwono lub ewentualnie fiolet czy czarny, ale nigdy francuski:P Z moich obserwacji wynika, że czerwony mężczyznom podoba się najbardziej, jest seksowny. A french kojarzy się z tandetą i białymi kozakami:P

hmm.. a taka opcja : 1. francuski manikiur i jeden srebrny pierscionek na serdecznym 2. czerwony i kilka zlotych pierscieni, w tym jeden z duzym czarnym okiem dodam ze druga opcja jest bardziej w moim stylu, ale ostatnio podoba mi sie french, jest estetyczny i kobiecy, do tego tak ladnie i 'czysto' wyglada, szczegolnie przy zadbanych dloniach.

Gość lfkn
Bez względu na to, który wybierzesz to te złote pierścienie powinnaś zostawić w domu... A poza tym co za różnica? PRzeciez facet będzie zwracać uwagę na rozmowę i na twarz, ewentualnie cycki i tyłek, a nie na paznokcie:o

nie znam faceta, który patrzyłby atrakcyjnej kobiecie na paznokcie.

ja nie umiem malować paznokci bez wyjeżdżania za kontur :( oglądałam filmiki ale mam 2 lewe ręce, trzęsą mi się i w ogóle jestem chyba skazana na bezbarwny :(

ja nie umiem malować paznokci bez wyjeżdżania za kontur oglądałam filmiki ale mam 2 lewe ręce, trzęsą mi się i w ogóle' no bo to trzeba ladnie sie przylozyc, oprzec reke, nie stresowac sie za bardzo, podmuchac, pochuchac, gotowe :P nie stresuj sie, to tylko lakier...

Cześć :) ja też często wyjezdzam, po prostu potem myje ręce i jakoś zawsze mi lakier od palca odchodzi a na paznokciu zostaje. :P i już jest ładnie i równo XD

Gość martinnn
francuski manikiur jak ktos na poziomie, czerwone szpony jak napalony samiec - burak