migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 na randke? co myslicie panowie, panie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 spokojnie, nie wszystkie naraz! piszcie po kolei... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 oh, chyba bede musiala sobie sama zrobic tabelke potencjalnych plusow i minusow . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 22 lata czuje koniec swiata Napisano Wrzesień 9, 2012 ja zawsze wybieram french, bo wygląda bardziej calssy, elegancko i sexy moim zdaniem. Niektorym facetom nie podobają się pomalowane na kolorowo paznokcie.. czerwone czasem odstraszają - zalezy od facetów. A french manicure zawsze robi dobre wrażenie. :) chyba że to tipsy w frencha :o :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lfkn Napisano Wrzesień 9, 2012 A ja przeciwnie, zawsze maluję na czerwono lub ewentualnie fiolet czy czarny, ale nigdy francuski:P Z moich obserwacji wynika, że czerwony mężczyznom podoba się najbardziej, jest seksowny. A french kojarzy się z tandetą i białymi kozakami:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 french jest ładny taki delikatny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 hmm.. a taka opcja : 1. francuski manikiur i jeden srebrny pierscionek na serdecznym 2. czerwony i kilka zlotych pierscieni, w tym jeden z duzym czarnym okiem dodam ze druga opcja jest bardziej w moim stylu, ale ostatnio podoba mi sie french, jest estetyczny i kobiecy, do tego tak ladnie i 'czysto' wyglada, szczegolnie przy zadbanych dloniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 fiolet jest piekny, najlepiej taki ciemny metaliczny. albo bardzo ciemny niebieski-morski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lfkn Napisano Wrzesień 9, 2012 Bez względu na to, który wybierzesz to te złote pierścienie powinnaś zostawić w domu... A poza tym co za różnica? PRzeciez facet będzie zwracać uwagę na rozmowę i na twarz, ewentualnie cycki i tyłek, a nie na paznokcie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 nie znam faceta, który patrzyłby atrakcyjnej kobiecie na paznokcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 ale ja sie lepiej czuje. poza tym wszystko sie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 zab-x, ty za to jestes naprawde atrakcyjna, wygralas jakis konkurs pieknosci kiedys? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbieram Ślimaki 2 Napisano Wrzesień 9, 2012 Ja zwykle na czerwono ;) czasami jeszcze czarny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 cześć ślimaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 ja nie umiem malować paznokci bez wyjeżdżania za kontur :( oglądałam filmiki ale mam 2 lewe ręce, trzęsą mi się i w ogóle jestem chyba skazana na bezbarwny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 ja nie umiem malować paznokci bez wyjeżdżania za kontur oglądałam filmiki ale mam 2 lewe ręce, trzęsą mi się i w ogóle' no bo to trzeba ladnie sie przylozyc, oprzec reke, nie stresowac sie za bardzo, podmuchac, pochuchac, gotowe :P nie stresuj sie, to tylko lakier... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 nie stresuj się, to tylko lakier... XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zbieram Ślimaki 2 Napisano Wrzesień 9, 2012 Cześć :) ja też często wyjezdzam, po prostu potem myje ręce i jakoś zawsze mi lakier od palca odchodzi a na paznokciu zostaje. :P i już jest ładnie i równo XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 whedif- widzisz, wystarczy sie tylko umyc od czasu do czasu i powyjezdzane kontury same sie zmyja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 9, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Wrzesień 9, 2012 ja mam naturlane ładne białe paseczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śmieszny Student 1 Napisano Wrzesień 9, 2012 Najlepiej nic nie rób z pazurami, ściero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martinnn Napisano Wrzesień 9, 2012 francuski manikiur jak ktos na poziomie, czerwone szpony jak napalony samiec - burak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 31, 2018 Obczajcie to :D http://ceesty.com/wZDXrh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach