Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajanienienienien

czarne czy blond głosowanie

Polecane posty

Gość jajajajanienienienien

mam brązowe nudne włosy. jutro to zmieniam na który lepiej?

nie wiem, dlaczego nudny, nie pomożemy z kolorem, bo każdemu pasuje co innego, ja mam ciemne włosy (farbowane:P) i nigdy nie zdecydowałabym się na blond :o prędzej ogolę się na łyso :classic_cool: a włosy mam do pasa swoją drogą - znam sporo blondynek (mnóstwo?) - tylko jedna jest w miarę mądra i inteligentna :o ale mowa o prawdziwych, naturalnych blondynkach :)

Gość czarnowlosa
Nie widząc Twojej twarzy, radziłabym blond. Czarny mało komu pasuje do typu urody, właściwie pasuje tylko dziewczynom o lekko egzotycznej urodzie (ciemniejsza cera, oczy) albo w typie królewny śnieżki (bardzo jasna cera, błękitne oczy i koniecznie piękne rysy twarzy, w przeciwnym razie czerń podkreśli kazdą ,,krzywiznę'') Mając inny niz podane typ urody zazwyczaj wygląda się tanio i tandetnie. Mowię zazwyczaj, ale pooglądaj czasem czarne dziewczyny na ulicy i policz, ilu z nich strasznie nie pasuje ten kolor (bo to jednak trudny kolor, do tego postarza) i jak niewiele można spotkać nietandetnych czarnych, a policz blondynki i zobacz ile jest ładnych.

Gość czarnowlosa
,,swoją drogą - znam sporo blondynek (mnóstwo?) - tylko jedna jest w miarę mądra i inteligentna'' Jesli o tym mowa, to najbardziej poukładaną, zorganizowaną, inteligentną i pracowitą dziewczyną jaką znam jest .. naturalna bardzo jasna blondynka :) A najgorszy pustostan wsrod znajomych mi kobiet prezentuje paradoskalnie prawie czarna brunetka i to urodą przypominająca Megan Fox (usta, oczy..) czyli piękna, ktora już za samą urodę mogłaby dostać wiele i niesamowici faceci padają jej do stóp a ona woli nadal być małomiasteczkowym kurwiszonkiem, którego miał już chyba każdy na moim rodzinnym zadupiu. Woli siedziec bez pracy w zapyziałym miasteczku i oddawać się chłopcom w dresikach adidosa . Nie wiem co jej padło na dekiel bo nie zawsze taka głupia była ..

A ja uważam ze rozum nie ma nic wspólnego z kolorem włosów. Jeżeli dla kogoś kolor włosów=charakter no to sorry...:O

Ufarbuj włosy na ten kolor który bedzie ci bardziej pasował do twarzy. Nie kieruj sie modą.