Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieMamJużSił

Coraz gorzej się dzieje, ręce opadają, nie wiem co mam robić..

Polecane posty

Gość NieMamJużSił

Postaram się w wielkim skrócie.. mam 15 lat. W lipcu byłam w szpitalu przez tydzień, gdzie miałam robione badania /mocz/kał/morfologia krwi/ nie wiem już co-wszystko wyszło ok, narzekałam na bóle głowy-miałam robione RTG-zatok Wyszło-zapalenie zatok szczęgowych/sitowych/nosowych, brałam tabletki/spray/zabiegi laserowe, ból głowy nie ustąpił. W sierpniu, byłam kolejny raz w szpitalu na odzdziale gastroenterologi, gdzie miałam więcej badań i wyszło : Zespoł Gilberta, zapalenie błony śluzowej żoładka(brałam leki, niby przeszło)(wtedy mnie głowa nie bolała, jak byłam w szpitalu) reszta badań wyszła w miare OK. I teraz.. od 2 tygodni boli mnie głowa, dzień w dzień, jestem senna/otępiała/obojętna, zatkało mi się lewe ucho totalnie, mam zaburzenia koncentracji, drętwieją mi dłonie, mam stan podgorączkowy, mam zawroty głowy...do tego od 5 dni wypadają mi włosy garsciami, aż mam przeswity. We wtorek przyjdą badania z morfologii krwi i kału. co mam dalej zrobić? Wizyte u neurologa dopiero na 2 października, ze mną sie dzieje coraz gorzej. 1. Co mam zrobić?! ( pije codziennie melise=na uspokojenie, magnez z wit.b6= na ospałość rumianek= na stany niedobrze mi= skrzyp na włosy nic nie daje nic!) 2. Co zrobić jeżeli we wtorek badania krwi, beda najgorsze, co mam zrobić? skierowanie do szpitala, jaki lekarz.. 3. Co mi może być, czuje sie okropnie, a jescze miesiac temu nie mialam zadnych obiaw jakie teraz mam :( * dodam, ze moje obie babcia maja niedoczynnosc tarczycy, cukrzyce * piję wodę i jem codziennie owoce * w dodatku mam stwierdzoną nerwicę

Gość a to ci dopiero...
radzilabym odstawic owoce i przesiasc sie na warzywa gdyz owoce maja duzo cukru a powinnas go unikac, bo to moze byc cos zwiazane z cukrzyca albo z hormonami.

Gość a to ci dopiero...
a na zatoki nie ma nic lepszego niz chrzan 🖐️ jesli jesz sporo weglowodanow prostych to zastanow sie czy to nie grzybica ogolnoukladowa

Gość byłam po drugiej stronie
dziecko ... gdybym mogła oddam Ci moje zdrowie Ty chorujesz a ja niepotrzebnie egzystuję