Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hewiheihr

Czy wolałybyście, żeby wasz były miał ładniejszączy brzydszą od was?

Polecane posty

Gość hewiheihr

Moja koleżanka twierdzi, że jeśli facet miał przed wami (lub po was) brzydkie dziewczyny, to znaczy, że celuje w podobny typ - czyli wy teżjesteście brzydkie Ja z kolei boję się, że mój były znajdzie sobie jakąś ładniejszą dziewczynę, bo wpadnę w kompleksy. Z drugiej strony biorąc pod uwagę słowa mojej znajomej chyba jednak wolałabym, żeby była ładna... Jak wynika z waszego doświadczenia? Czy faceci rzeczywiście zazwyczaj celują w podobny typ?

Gość pierdolosci
a co cie obecne lub przyszle exa obchodza????????????????????juz jestes byla i tyle

z co mnei to obchodzi :D dziewcyznko jezeli ty budujesz swoje poczucie wartosci na tym z kim ejst eks, to wspolczuje

Gość hewiheihr
Mam ogromne problemy z samooceną, niestety. Nikomu tego nie życzę

Gość załamanaaa8
byłam z chłopakiem, ktory przede mną był z przepiękną dziewczyną. po mnie był z brzydulą :D więc poczucie smaku spadało mu cyklicznie;)

Gość hewiheihr
Hehe ;) Pewnie bywa i tak... ja nie wiem jakie mój miał przede mną (tzn widziałam 3, tylko na zdjęciach, a podobno było ich więcej). Jedna według mnie była bardzo ładna, jedna przeciętna a trzecia zupełnie nieatrakcyjna...