Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleJESTEMgłupi

To jest mój ideał kobiecy, wiem, że to niespełnione marzenie:)

Polecane posty

Rev - te piękne i mądre to jeszcze...gorzej z tym "samochodzikiem, audi a3" no tak - samochodzik ma być przystojny :classic_cool:

do tego będąc takim ideałem ma być wolna w wieku 25 i najwyżej po 3 związkach :D

Gość aleJESTEMgłupi
// Zapomniałeś o: - biuście - dupci - samochodzie - wykształceniu // umiesz czytać koleżanko? przecież napisałem, że mam dobre ciało więc biust i dupcia to był odpowiednik tego samochód? również napisałem ,że posiadam.. może nie najwyższych lotów ale mam, stare audi a3 (bo nie myslalem o nowym piszac, ze chcialbym aby ta dziewczyna takie miała) jest mniej wiecej podobnej klasy no i wykształcenie? obecnie mam licencjat, mam nadzieje, że za rok juz bede mogl sobie te 3 literki mgr. dopisać do nazwiska.. wiec widzisz, jak rozloze wszystkie te cechy ktore wypisalem na czynniki pierwsze to praktycznie mam do zaoferowania bardzo podobne cechy

Gość aleJESTEMgłupi
podstępna_kuciapa, a masz prawko? samochód? wykształceni? ile masz wzrostu? jakie ciałko?

Czyli w zasadzie brakuje tylko, żebyś podał wymiary penisa - taki odpowiednik do biustu i pupki :) PS: Jestem ciekawa autorze, dlaczego w zasadzie założyłeś taki temat, skoro napisałeś, że tego ideału nie ma... czyżbyś jednak nie pozbawił sie nadziei? ;)

Gość aleJESTEMgłupi
tak chciałem sobie tylko pofantazjować o ideale, to wszystko:) nie szukam go napewno.. ps. post aby ktoras z dam tutaj piszacych podala swoje cechy to podszyw

Gość uladana
umiesz czytać koleżanko? przecież napisałem, że mam dobre ciało więc biust i dupcia to był odpowiednik tego a przeczytałeś co ci tu kobietki piszą, że przy wadze 50kg to niemożliwe żeby miała duży cyc i okrągły tyłek? Mnie bardziej bawi wizja inteligentnej pani mgr, która wieczorem siedzie żłopiąc piwo i oglądając mecze :D

Gość czemu tak szybko
/ Mnie bardziej bawi wizja inteligentnej pani mgr, która wieczorem siedzie żłopiąc piwo i oglądając mecze / aha, to jak ktoś ma tytuł mgr (który w dzisiejszych czasach jest niczym), to nie może wieczorem się zrelaxować przy piwku oglądając sport ze swoim facetem? ehh niektóre osoby są chyba zbyt płytkie i ograniczone aby czerpać radość z prostych rzeczy rozumiem, że ta wielce inteligetna pani mgr. powinna wieczorem kuć trudne książki naukowe? wtedy było by ok?

Gość czemu tak szybko
/ a przeczytałeś co ci tu kobietki piszą, że przy wadze 50kg to niemożliwe żeby miała duży cyc i okrągły tyłek? / to chyba dla was.. przecietnych kobiet takie osiągniecia są czyms nierealnym wystarczy spojrzeć na ludzi z branży, show biznesu itp.. wiele kobiet jest szczupłych a do tego mają zajebiste ciałka (nikt nie mówi o piersiach pameli anderson i tyłku j.lopez) chodzi o to aby po prostu tyłeczek był fajny... i cycuś jako taki (żeby po prostu był.. a nie aby laska była wieszakiem)

Gość aleJESTEMgłupi
a gdzie z twojej strony rzekomo padła ta ironia? napisałaś , że ja oczekuje TAK WIELE, a sam nic nie daje, więc ci napisałem, że praktycznie na wszystko co ja wymagam-mam odpowiedź ze swojej strony

Gość uladana
ehh niektóre osoby są chyba zbyt płytkie i ograniczone aby czerpać radość z prostych rzeczy rozumiem, że ta wielce inteligetna pani mgr. powinna wieczorem kuć trudne książki naukowe? wtedy było by ok? Nie, można poczytać dobrą książkę, która nie jest publikacją naukową. Istnieją też takie, wiesz? to chyba dla was.. przecietnych kobiet takie osiągniecia są czyms nierealnym wystarczy spojrzeć na ludzi z branży, show biznesu itp.. to jest najlepszy tekst jaki tu przeczytałam :D jasne, zapłać 100tys, za operacje plastyczne to będziesz miał piękną kobietkę z cycem i tyłkiem Nie ma to jak patrzeć się na zrobione kobiety :D Może jeszcze napiszesz, że czemu zwykłe kobiety nie mają takiej pięknej cery jak dziewczyny z okładek magazynów?

Gość czemu tak szybko
/ Nie, można poczytać dobrą książkę, która nie jest publikacją naukową. Istnieją też takie, wiesz? / no tak zapomniałem.. dzisiaj aby być uznawanym za inteligeta to trzeba wieczorem czytać książke.. tragedia co sie porobiło ksiazka powinna byc hobbistycznie czytana a nie dla zasady dziewczynko.. masz ochote czytasz, masz ochote napic sie piwa i mozesz sobie na to pozwolic - to pijesz piwko (ale nie..lepiej uzyc slowa "żłopać" wtedy wychodzi ta twoja inteligencja), no a mecz pilki noznej? sorry zapomnialem.. to sport zarezerwowany tylko dla idiotów spod budki z piwem eh..

Gość czemu tak szybko
/ jasne, zapłać 100tys, za operacje plastyczne to będziesz miał piękną kobietkę z cycem i tyłkiem / jak cię to tak boli, to zapierdalaj przez 10 lat aby uzbierać tą sume i zrób sobie operacje w czym problem? i wierz mi, kobiety bez operacji też potrafią mieć zajebiste ciało , ale dla ciebie to science fiction chyba

Gość uladana
Nie, równie dobrze można robić coś innego. Książka to tylko przykład. No to może powiesz, że oglądanie meczu to przykład niezwykle rozwijającej i inteligentnej rozrywki? jak cię to tak boli, to zapie**alaj przez 10 lat aby uzbierać tą sume i zrób sobie operacje w czym problem? Mnie nic nie boli, bo ja nie tworzę idiotycznych wątków na forum. i wierz mi, kobiety bez operacji też potrafią mieć zaj**iste ciało , ale dla ciebie to science fiction chyba Oczywiście że można, ale realnie zajebiste ciało a nie waga 50kg i niesamowicie kobiece krągłości. Pokaż mi zdjęcie takiej laski skoro to takie realne.

aleJESTEMgłupi Twój nic mówi sam za siebie. Nawet przy wytłuszczonym tekście nie zaczaiłbyś.

Gość czemu tak szybko
oglądanie sportu uważasz za gówno? aha.. no już w takim wypadku kobieta jest u mnie np skreślona bo to brak jakiejkolwiek ambicji sportowej i charakteru ze strony takiej kobiety a co do ciała, kto tu pisał o niesamowitych krągłościach? chodzi o dobre ciało i tyle...

Gość czemu tak szybko
a i byłem z kobietą, która właśnie miała takie wymiary jak autor napisał miała około 163-165cm i ważyła maksymalnie 50kg a tyłeczek miała mistrzowski i rozmiar stanika właśnie C.. i co?można? jak widać można.. ale tak jak pisałem, dla was to fikcja

Gość martyna wojciechowska
damascenka, sorry ale to ty jesteś głupia :D

Gość uladana
bo to brak jakiejkolwiek ambicji sportowej i charakteru ze strony takiej kobiety ambicji sportowej? :D ambicja sportowa to uprawianie sportu, a nie gapienie się w tv

Gość uladana
a i byłem z kobietą, która właśnie miała takie wymiary jak autor napisał miała około 163-165cm i ważyła maksymalnie 50kg a tyłeczek miała mistrzowski i rozmiar stanika właśnie C.. i co?można? jak widać można.. ale tak jak pisałem, dla was to fikcja ważyłeś ją? bo ja nie uwierzę że ważyła 50kg

Gość czemu tak szybko
jeśli uprawiasz sport i traktujesz to choć troche poważnie tym to i interesuje się zawodowym sportem no chyba, że ty należysz do tej kategorii sportowców co to raz na miesiąc pochodzą sobie z kijkami (nordic walking) przez 30 minut a potem jadą do mc donalda na obiad to wiesz... nie mamy o czym dyskutować

Gość widzieliście kiedyś rozmiar
60C?:D nie jest wielkim problemem by taki mieć, lemingi:D wpiszta se w google jak takie Ce wygląda a niech autor sobie marzy, tym tylko sam siebie unieszczęśliwia, nie nas:)

Gość czemu tak szybko
nie jestem pojebany aby ważyć kobiete :O ona sama mówiła, że waży w granicach 48, czyli nawet mniej niż 50.. zresztą jakbyś na nią spojrzała to gwarantuje, że nie dała byś jej więcej, ale jednoczesnie nie wyglądała chudo no ale to już był właśnie ten "ideał", którego nie spotyka się zbyt często

Gość widzieliście kiedyś rozmiar
no to skoro sam wiesz, że nie spotyka się go za często to czemu się dziwisz, że GENERALNIE kobieta ważąca 50kg ma mały biust? to powinno być dla Ciebie oczywiste a porównywanie do gwiazd to już w ogóle żenada, zaręczam Ci daj chociaż 20tys zł miesięcznie a neimal każda będzie tak wyglądała