Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdateeeee. :)

NIE SPOJRZĘ NA FACETA,KTÓRY NIE MA DOBREGO SAMOCHODU

Polecane posty

Gość JohnyMamona
widzisz a jak sa ludzie z pasja i ich celem w zyciu nie jestem nazrec sie wyspac i wysrac ? Tylko kupe kasy inwestuja w sport w pasje ?

Dobry samochód to koło 130 tys zł, mówimy o średniej klasy nowym aucie a nie jakimś wyklepanym szrocie z kilogramami szpachli. Licząc średnią krajową 2700 netto na rękę i odkładając 1000zł miesięcznie można taki zakupić po uwaga 10 latach bardzo oszczędnego życia :classic_cool:

Gość halinacosiewypina
ciekawa jestem czy jesteś taką dupencją, na którą facet z dobrym karem spojrzy... a jak już spojrzy to czy będziecie mieli o czym rozmawiać, bo jak gość ma fajny wóz, to pewnie kręci jakiś dobry biznes, więc debilem nie jest.... więc zamiast ślęczeć na kafe idź wkuwać encyklopedię pwn w 4 tomach

Średnia krajowa jest kwotą brutto 3700 brutto, co daje obciążenie pracodawcy na poziomie 4000zł i wypracowany dochód netto pracownika niecałe 2700zł.

Gość spodnie na kant
Volvo xc90 kolor wisnia felga 18 czarny mat

Gość Fggffdvddvddcd
Facet z dobrym samochodem spojrzy na ciebie? Tak mi sie zdaje, ze prymitywna jestes.

Gość tomek mln
mam auto za 350 tys ubrania tez nie z sieciówek, przekonaj mnie ze warto spojrzeć na Ciebie .