Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieszne........g

Śmieszą mnie faceci w obcisłych koszulkach

Polecane posty

Gość smieszne........g

tak jak kobiety pokazują tylki i cycki tak oni swoje pseudo miesnie do tego bmw i lans jest ostatnio mnie taki cwaniaczek podrywal..zaaal

mnie tez smieszą w obcislych koszulkach i spodniach jajogniotach- ktore automatycznie wskazuja ze mają malo w spodniach... smieszą, bo to totalnie nie męskie.

Gość vcvcvcvcvcvcvc
"smieszne........g tak jak kobiety pokazują tylki i cycki tak oni swoje pseudo miesnie do tego bmw i lans jest ostatnio mnie taki cwaniaczek podrywal..zaaal" Ciekawa sprawa bo życie realne pokazuje co innego. Taki cwaniaczek w bmw co chwile ma inną dziewczynę a wielu fajnych chłopaków jest samych albo zostają prawiczkami tylko dla tego, że albo nie mają tego bmw albo nawet nie mają prawka.

Gość spocony majkel
:-o🖐️

Gość ergregf
lepiej miec dopasowana koszulke niz rozmiar xxxxxl a ze cwiczy ktos to nie jego wina ze nie lubisz miesni

Gość smieszne........g
widze ze jestes jednym z nich ? Dopasowana a obcisla to roznica ! Moze do tego jeszcze obcisłe rurki ? tragedia a nie facet :O

Gość ergregf
rozumiem o co ci chodzi takze sie nie kloce wtracilem tylko slowo bmw,18nastka,45w bicepsie tez nie lubie takich lanserow i czesto sa tylko mocni w gebie po strzale spada testosteron

Nie cierpie cwaniczkow ale bardzo lubie dobrze zbudowanych mezczyzn-mi tam dopasowane koszulki nie przeszkadzaja.

Gość Bozki
pseółdo miensnie som okropne ale ciało z kategorji "óminsniony rarytas" to cut miut :)

Gość Bozki
biceps zaczyna siem od 49 centymetóf w gure ponizej to pałonki :)